Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

sorma ama ben bu ay çok hırslandım valla çalışma listesi Şeniz bile hazırladım

valla ii yapmışsın ben unutuyom bende yaparımbu ay tutmazsa bidahaki aya hazırlık olur..

Canım sen kocaelinin neresinden ev aldın merak ettim bir mahsuru yoksa

canımmerkezde sayılır yahyakaptana gitmeden yenişehir mah.de ne o sendemi ev alcan burdan?ben ev almadımkayınpederimin arsasını kat karşılığı verdik daire onların amabiz oturcaz...

Öylemi diyosun o zaman bu işi zevkli hale getirmek için arada paramı istesek kocalardan haaaaadelikafadulden

:))))) isteeee valla ben bazen takılıyom borcun birikti diye....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok ben orda okudumda yahya kaptanda kaldım çok güzeldi orası ne anılarım geçti orda ya oraları bildiğim için sordum
İstiyim bakalım vercekmi delikafadulden

kızlaaaaarrr yardım edinn nolurr akşam üstü gebelik testi yaptım ama çizginin göstereceği yere damlattım yanlışlıkla çok heycanlıydım olmaz diye bakmadım bile sonra aklıma takıldı atmıştı gittim baktım 2.çizgi çok hafif belli oluyodu siz bu duruma ne dersiniz off ya hep şu aceleciliğim yüzünden oldu çok sinir oluyorum kendimefisfisfis

:teytey:Yok sen olurmusun canım bana öhhh geldi kocama da öyle ama zorla yapıyoz işte 3 kere daha yapcaz daha nasıl bitcek ohhhhhhhhhhh

Yok ben orda okudumda yahya kaptanda kaldım çok güzeldi orası ne anılarım geçti orda ya oraları bildiğim için sordum
ıstiyim bakalım vercekmi delikafadulden

aaa nerde okudun hangi bölüm hangi yılda bende istanbulluyum bende burda okudum eşimle son sene tanışıp evlendim buraya geldim...

canım adetine ne kadar var bebek olabilir hadi hayırlısı

İlahi zeray çok güldürdün beni olsun bir daha al canım nocek üzülme giden test olsun ben hiç denemedim doğru çıkar mı acaba bilmiyorum

yarın bi test daha al yap canımtakama bişey olmaz belki doğrudur sonuçta diğer yere damlatıncada oraya gidiyo zaten...

Son düzenleme:
İlahi zeray çok güldürdün beni olsun bir daha al canım nocek üzülme giden test olsun ben hiç denemedim doğru çıkar mı acaba bilmiyorum

ya gülme ya çok heycan yaptım:asigim: vallaha ama bu gece vakti nasıl alayım eşimde uyudu off yaa çok heveslendim şimdi varya eğer olmazsa heralde kafayı yerim ayy inşallah olur yaa teste üzülmüyomki offf offf yarına kadar nasıl sabredicemmafoldumben

Ben kullar da okudum elektronik de iki yıllık 98 mezunuyum eşimle orda tanıştım evlendim

hadi yakulları bilirim bende fizik mezunuyum merkezde ve umuttepede okudum ama 2006 da mezun oldumaynı yılda olsaydık kesin tanırdım kullarda 2002-2004arasıçok arkadaşım vardı...

Üzülme kızma canım zaten sabah idrarıyla daha iyi çıkar herşeyde bir hayır vardır belki tek çizgi çıkacaktı hamile olduğun halde sen üzülcektin birde böyle düşün, ama belki doğrudur çıkan sonuç yine, çünkü sidik oraya doğru gidince belirginleşiyor çizgiler hamile olabilirsin

ya aslında benim 24 25 inci günler oluyom bugün 26.gün acaba doğrumu yaa off keşke bakmasaydım off:sm_confused:

bence hamilesin sonuçta diğer tarafada damlatsan aynı yere gidiyo ..nöbetçi eczaneye bak netten yakınsa hemen eşine sölegidin alın bi test...

off inşallah yaa Allahım noluuuurr ay vlla uyuyamamda ben şimdi hayırlısı yaa inşallah neyse sakinleşmem lazımkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…