sorma ama ben bu ay çok hırslandım valla çalışma listesi Şeniz bile hazırladım
Canım sen kocaelinin neresinden ev aldın merak ettim bir mahsuru yoksa
Öylemi diyosun o zaman bu işi zevkli hale getirmek için arada paramı istesek kocalardan haaaaadelikafadulden
:teytey:Yok sen olurmusun canım bana öhhh geldi kocama da öyle ama zorla yapıyoz işte 3 kere daha yapcaz daha nasıl bitcek ohhhhhhhhhhh
valla ii yapmışsın ben unutuyom bende yaparımbu ay tutmazsa bidahaki aya hazırlık olur..
canımmerkezde sayılır yahyakaptana gitmeden yenişehir mah.de ne o sendemi ev alcan burdan?ben ev almadımkayınpederimin arsasını kat karşılığı verdik daire onların amabiz oturcaz...
:))))) isteeee valla ben bazen takılıyom borcun birikti diye....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne güzel benimki de kaçıyor artık yakayabilene aşk olsun strese girdi heral olmazsa diyedelikafaduldenkafamçokkarıştıbenimki asla bıkmaz valla..
:teytey:Yok sen olurmusun canım bana öhhh geldi kocama da öyle ama zorla yapıyoz işte 3 kere daha yapcaz daha nasıl bitcek ohhhhhhhhhhh
Yok ben orda okudumda yahya kaptanda kaldım çok güzeldi orası ne anılarım geçti orda ya oraları bildiğim için sordum
ıstiyim bakalım vercekmi delikafadulden
kızlaaaaarrr yardım edinn nolurr akşam üstü gebelik testi yaptım ama çizginin göstereceği yere damlattım yanlışlıkla çok heycanlıydım olmaz diye bakmadım bile sonra aklıma takıldı atmıştı gittim baktım 2.çizgi çok hafif belli oluyodu siz bu duruma ne dersiniz off ya hep şu aceleciliğim yüzünden oldu çok sinir oluyorum kendimefisfisfis
İlahi zeray çok güldürdün beni olsun bir daha al canım nocek üzülme giden test olsun ben hiç denemedim doğru çıkar mı acaba bilmiyorumkızlaaaaarrr yardım edinn nolurr akşam üstü gebelik testi yaptım ama çizginin göstereceği yere damlattım yanlışlıkla çok heycanlıydım olmaz diye bakmadım bile sonra aklıma takıldı atmıştı gittim baktım 2.çizgi çok hafif belli oluyodu siz bu duruma ne dersiniz off ya hep şu aceleciliğim yüzünden oldu çok sinir oluyorum kendimefisfisfis
Ben kullar da okudum elektronik de iki yıllık 98 mezunuyum eşimle orda tanıştım evlendimaaa nerde okudun hangi bölüm hangi yılda bende istanbulluyum bende burda okudum eşimle son sene tanışıp evlendim buraya geldim...
kızlaaaaarrr yardım edinn nolurr akşam üstü gebelik testi yaptım ama çizginin göstereceği yere damlattım yanlışlıkla çok heycanlıydım olmaz diye bakmadım bile sonra aklıma takıldı atmıştı gittim baktım 2.çizgi çok hafif belli oluyodu siz bu duruma ne dersiniz off ya hep şu aceleciliğim yüzünden oldu çok sinir oluyorum kendimefisfisfis
Sen hangi bölüm nerde kaç mezunusunaaa nerde okudun hangi bölüm hangi yılda bende istanbulluyum bende burda okudum eşimle son sene tanışıp evlendim buraya geldim...
İlahi zeray çok güldürdün beni olsun bir daha al canım nocek üzülme giden test olsun ben hiç denemedim doğru çıkar mı acaba bilmiyorum
Ben kullar da okudum elektronik de iki yıllık 98 mezunuyum eşimle orda tanıştım evlendim
canım adetine ne kadar var bebek olabilir hadi hayırlısı
ya gülme ya çok heycan yaptım:asigim: vallaha ama bu gece vakti nasıl alayım eşimde uyudu off yaa çok heveslendim şimdi varya eğer olmazsa heralde kafayı yerim ayy inşallah olur yaa teste üzülmüyomki offf offf yarına kadar nasıl sabredicemmafoldumben
ya aslında benim 24 25 inci günler oluyom bugün 26.gün acaba doğrumu yaa off keşke bakmasaydım off:sm_confused:
He sen depremden sonra okumuşsun ben geldim orda deprem oldu zatenhadi yakulları bilirim bende fizik mezunuyum merkezde ve umuttepede okudum ama 2006 da mezun oldumaynı yılda olsaydık kesin tanırdım kullarda 2002-2004arasıçok arkadaşım vardı...
Üzülme kızma canım zaten sabah idrarıyla daha iyi çıkar herşeyde bir hayır vardır belki tek çizgi çıkacaktı hamile olduğun halde sen üzülcektin birde böyle düşün, ama belki doğrudur çıkan sonuç yine, çünkü sidik oraya doğru gidince belirginleşiyor çizgiler hamile olabilirsin
He sen depremden sonra okumuşsun ben geldim orda deprem oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?