Kesin hamilesin bence canım tebrik ederim nazar değmesin darısı başımıza
loituma inşallah hamiesindir canım sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle
benneyaptımki bu sabah sabırsızlıkla bekledim testi yapmak için gidip yaptım kızlar hemde sabahın 5 iydi ilkin 2 çizgi görür gibi oldum sonra gözlerimi ovuşturdum bide baktım tek çizgiyle kalmış çok üzüldüm inanın senağlama o çift çizgiyi iki saniyelik bile olsa beni mutlu etti.şimdi ise adet belirtilerim başladı zaten adet günüm..belim ağrıyor akıntı var vs.
Günaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa :hooray::teytey::teytey::teytey:
ya ne güzel hergün yeni hamileler ekleniyor listeye..allahım bizede nasip eder inş..
mrb,hayırlı olsun.tebrikler.
anlaşılan bu sabah aynı saatlerde test yapmışız benim 2.kez yapışım 2.çizgi silik adetimde 10 gün geçti.ama ben kendime pek ihtimal vermiyorum.
ben de yarın doktora gidicem durumundan haberdar et olur mu
mrb,hayırlı olsun.tebrikler.
anlaşılan bu sabah aynı saatlerde test yapmışız benim 2.kez yapışım 2.çizgi silik adetimde 10 gün geçti.ama ben kendime pek ihtimal vermiyorum.
ben de yarın doktora gidicem durumundan haberdar et olur mu
kızlar dün sabah idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı. dayanamadım gittik kan testi yaptırmaya ordada çıktı. henüz okadar minikki doktor nasıl anladın dedi. daha 13 gün oldu. benide ekleyin listeye yupi......... çok mutluyum ya nasıl bişi bu..............
Günaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa :hooray::teytey::teytey::teytey:
bugün bi kez daha yaptım test yine silik ama öncekine göre biraz daha belirgin en son adet günü 18 şubat.bugün doktor falan da yok napmalıyım
kızlar selam...
ben geldimözledimsizi valla ...hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum..çalışmaları devam eden arkadaşlarada başarılar diliyorum:))))))))))
cuma günü taşındım 2 gündür yerleştirdik eşyaları ufak tefek yapılacak işler var az kaldı sayılır.doğalgazım çarşamba açılacak inşallah kayınvalidemde kalıyorum şimdilik zaten eşimde bu hafta gececi idare ediyoruz...tabiki çalışmalarda durumlardan dolayı olmuyo bu ayda pek umudum yok gibi çarşambadan itibaren yumurtlama dönemine giriyorum sanırım hesaplamalar 3-4 nisan gösteriyo inşallah ozamana kadar evime gitmiş olurum yoksa bu ayda boş geçecek(((((( hepinizi öpüyorum....
:lepi:
canım takma kafana benim de bu ay eşim görevdeydi ve gitmeden 2 defa bişiyler oldu sonrasında yoktu zaten bende hiç umutlu değildim o yüzden. ama işte kısmet olacak olduktan sonra 1 kere bile yetiyo inşallah senin de bu ay bebişine kavuştuğun ay olur ben yarın kan vericem 1 saatte sonuç veren bi hastanbuldum inşallah akşama kesin sonuçlarla gelirim öpüyorum.. bu arada yeni evin hayırlı olsun..
canım teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun..inşallah bu ay olu canım ya artık beklemek istemiyorum bu ay 3.ayımız...hayırlısıyla gelsin bebişler...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?