Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

olsun cnm üzme kendini bu ay olur inş :teselli:

mrb,hayırlı olsun.tebrikler.
anlaşılan bu sabah aynı saatlerde test yapmışız benim 2.kez yapışım 2.çizgi silik adetimde 10 gün geçti.ama ben kendime pek ihtimal vermiyorum.
ben de yarın doktora gidicem durumundan haberdar et olur mu

ya ne güzel hergün yeni hamileler ekleniyor listeye..allahım bizede nasip eder inş..

kendimi listede görünce hamile haberimi tekrar almış gibi sevindim valla.... çok sağol eklediğin için....

ayy benimde çok silik çıktı 2. çizgi ama kanda çıktı. olabilir seninde bence hemen kan testi yaptır...

tamam canım kan tahlili sonucunu 1 gün sonra veriyolar ama beklicez artık hayırlısı o kadar bekledik bu neki...

yeni hamileler eklenmiş listeye:)çok sevindim.darısı bekleyen herkesin başına.gözünüz aydın kızlar

yeni hamişlerimiz hayırlı olsun ALLAH inşallah tamamına erdirir sizlerin güzel haberleri bizleride umutlandırıyor

kızlar valla bugün adetim bitti.mis gibi banyomu da yaptım:)))çalışmalara başlayacağım.bu arada sabahları ateşimi ölçüyorum.riske atmamak için.bu ay 10 ve 20. günlerde sürekli çalışayım diye düşünüyorum.bu ay bebek o kadar çok istiyorum ki...inşallah olur

oh oh hadi bakalım. inşallah olur. güzel haberlerini bekliyoruz...

canım tebrik ederimdarısı başımıza inşallah hayırlısıyla...

canım benim tebrik edeerim..topiğimiz ben yokken bile hamişlerledoldu yaşasınnnn...

bugün bi kez daha yaptım test yine silik ama öncekine göre biraz daha belirgin en son adet günü 18 şubat.bugün doktor falan da yok napmalıyım

canım geçdöllenme olabilir silikse kan testi yaptır..inşallah hamilesindir..

sağol canım. inşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu..........

kızlar selam...
ben geldimözledimsizi valla ...hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum..çalışmaları devam eden arkadaşlarada başarılar diliyorum:))))))))))
cuma günü taşındım 2 gündür yerleştirdik eşyaları ufak tefek yapılacak işler var az kaldı sayılır.doğalgazım çarşamba açılacak inşallah kayınvalidemde kalıyorum şimdilik zaten eşimde bu hafta gececi idare ediyoruz...tabiki çalışmalarda durumlardan dolayı olmuyo bu ayda pek umudum yok gibi çarşambadan itibaren yumurtlama dönemine giriyorum sanırım hesaplamalar 3-4 nisan gösteriyo inşallah ozamana kadar evime gitmiş olurum yoksa bu ayda boş geçecek(((((( hepinizi öpüyorum....
:lepi:

canım takma kafana benim de bu ay eşim görevdeydi ve gitmeden 2 defa bişiyler oldu sonrasında yoktu zaten bende hiç umutlu değildim o yüzden. ama işte kısmet olacak olduktan sonra 1 kere bile yetiyo inşallah senin de bu ay bebişine kavuştuğun ay olur ben yarın kan vericem 1 saatte sonuç veren bi hastane buldum inşallah akşama kesin sonuçlarla gelirim öpüyorum.. bu arada yeni evin hayırlı olsun..

canım teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun..inşallah bu ay olu canım ya artık beklemek istemiyorum bu ay 3.ayımız...hayırlısıyla gelsin bebişler...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

canım teşekkür ederim seninde bebişin hayırlı olsun..inşallah bu ay olu canım ya artık beklemek istemiyorum bu ay 3.ayımız...hayırlısıyla gelsin bebişler...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

canım hayırlı olsun evin güle güle otur:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…