selam tatlım nasılsın bakem yoksa bebekmi geliyo ay inşalah canım sena dua edecem alah olmayan herkese versin canım benimŞeniz
hiçbir belirti yoksa belkide hamilesin işte hadi inşallah yarın müjdeyi ver bize opuyorumnanaktan
tilsim sen hamile değil miydin kız?
bugün doktordaydım 2 tane yumurtam olmuş biri sağda diğeri solda doktor 14-15-16. günler çalışın dedi artık hayırlısı ALLAH IM lütfen bu ay hayırlısıyla bebişime kavuşurum ben de bu ay nursa gibi yataktan hiç kalmıycam hep kalkıyordum bu birde böyle deneyelim bakalım
nursacığım ordamısın?Sen klomen mi kullanmıştın?
kızlar testimi yarın sabah yapacağım.. bugün hep akıntım oldu akşam üzeri kesildi.ay çatlayacağım heralde sabaha kadar
Günaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa :hooray::teytey::teytey::teytey:
bugün bi kez daha yaptım test yine silik ama öncekine göre biraz daha belirgin en son adet günü 18 şubat.bugün doktor falan da yok napmalıyım
canım tebrik ederim çok sevindimalkisalkisalkis
benimde günümden bir gün önce tam net olmasada çıkmıştı ikinci çizgiyerimseniben
hadi kızlar mart ayı uğurlu geldi darısı diğerlerinin başına inşallah:Saruboceq:
Günaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa :hooray::teytey::teytey::teytey:
tebrikler cnm gözünaydın inş kandada cıkar
darısı başımıza inş :Saruboceq:
Kesin hamilesin bence canım tebrik ederim nazar değmesin darısı başımızaGünaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa :hooray::teytey::teytey::teytey:
Allah mı söyletti inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ama olmazsa da canını sıkma elbet rabbim zamanını biliyordur:Saruboceq: benim adetime bir gün kala çıktı idrarımda sonra hemen kan baktırdımyerimseniben[/QU
::benneyaptımki bu sabah sabırsızlıkla bekledim testi yapmak için gidip yaptım kızlar hemde sabahın 5 iydi ilkin 2 çizgi görür gibi oldum sonra gözlerimi ovuşturdum bide baktım tek çizgiyle kalmış çok üzüldüm inanın senağlama o çift çizgiyi iki saniyelik bile olsa beni mutlu etti.şimdi ise adet belirtilerim başladı zaten adet günüm..belim ağrıyor akıntı var vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?