Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

hiçbir belirti yoksa belkide hamilesin işte hadi inşallah yarın müjdeyi ver bize opuyorumnanaktan

hadi bakalım canım durumumuz hep aynı.Benimde iki tane yumurtam gelişmişti.evet yatktan çıkma sabaha dek yat öyle.ben hep hemen kalkıp banyo yapardım ama bu ay sabah yaptım üstlik ılık suyla.sıcak su spermleri öldürüyor çünkü.canım hadi inşallah rabbim yüzünüze baksın en yakın zamanda nasip etsin bu güzel duyguyu.

nursacığım ordamısın?Sen klomen mi kullanmıştın?

burdayım canım
evet bu dördüncü ayımızda denemeye başlayalı ve doktorum gerek görmediği halde benim aceleciliğimden dolayı hızlandırmak amaçlı klomen kullanabilirsin demişti ve kullandım bu ay sonuç hamileyim :)

kızlar testimi yarın sabah yapacağım.. bugün hep akıntım oldu akşam üzeri kesildi.ay çatlayacağım heralde sabaha kadar

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ama olmazsa da canını sıkma elbet rabbim zamanını biliyordur:Saruboceq: benim adetime bir gün kala çıktı idrarımda sonra hemen kan baktırdımyerimseniben

Günaydın kızlar ben bu gece sabaha kadar uyuyamadım ve 5 de kalkıp yaptım testi sonuçççççç pozitifffff allahıma şükür hemen çıktı sonuç öle kopkoyu değil ama bariz belliydi yarın kan testi yaptırcam kesinleşsin diye salı alırım sonucu... Darısı başınızaaaa:hooray::teytey::teytey::teytey:

Bu arada fortellede yapmıŞtım testı 1 hafta sonra kesın sonuÇ dıolar ama ınanmayın benım 23Ünde adet gÜnÜmdÜ 22sındekı bıle tutmadı da 3 lıralık acon ısımlı bı test bıldı ınŞallah doĞru bılmıŞtır.. YanılmamıŞtır.. AkŞama gÖrÜŞÜrÜz ÖpÜyorum sızı...

bugün bi kez daha yaptım test yine silik ama öncekine göre biraz daha belirgin en son adet günü 18 şubat.bugün doktor falan da yok napmalıyım

canım tebrik ederim çok sevindimalkisalkisalkis

benimde günümden bir gün önce tam net olmasada çıkmıştı ikinci çizgiyerimseniben

hadi kızlar mart ayı uğurlu geldi darısı diğerlerinin başına inşallah:Saruboceq:

bugün bi kez daha yaptım test yine silik ama öncekine göre biraz daha belirgin en son adet günü 18 şubat.bugün doktor falan da yok napmalıyım

canım on gün geçmiş aslında testin tam net sonuç vermesi gerekiyor ama testin marka ve kalitesine göre değişebilir sonuç:1rolleyes:

inşallah hamilesindir :Saruboceq: bugünde sabret yarın hemen kan ver bence:1rolleyes:

benim günüm geçince sonuç verdi canım çok sağol darısı diğerlerinin başına inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

tebrikler cnm gözünaydın inş kandada cıkar
darısı başımıza inş :Saruboceq:

Hamilelerimiz....

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam

Mart
pison .....................16 mart
Ktg..........................17 mart
Yabangül ................19 mart
Emos8935 ............ .19 mart
Integral0027.............19 mart
Nurun ......................20 mart
Horuda.....................20 mart
Xtatlıkız ...................21 mart
Loituma...................23 mart beklemede kan testini
mihrace05 ...............23 mart
nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
Dyg_6 ...................... ??????
Bynkutluay .................?????
G.erkl ........................??????
Ronya.........................?????

Nisan

belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
lilyumane ...............18 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2 .....................??????
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????

Son düzenleme:
Kesin hamilesin bence canım tebrik ederim nazar değmesin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…