Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlar nasılsınız??Ne kadar güzel hamilelerimiz artıyo!!!!Artık darısı bizlerin başına hayırlısıyla....zeraycım inşallah sende hamilesindirr....

tekrarlamadım yaa akşama inşallah bugün çok işim var çıkamıyorum akşama eşim alacak ama sanki yok gibi hayırlısı artık yaa vardır bundada bi hayır

tabi hayırlısı olsun inş hakkında:Saruboceq:
Allah gönlüne göre versin :1hug:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kızlaar bu gün test yaptırdım beta hcg 140 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm ..... çok mutluyumm değerler yanda yazıyo 2 haftalık falan ama adet günü ilk kabul ediliyomuş 4 hafta sanırım ne zaman doğacak ya anlamadım?? allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...:lepi::lepi:

26 şubat canım

canım süper harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey: çok sevindim darısı başımıza hemen sorularımı sıralayayım ne zamandır deniyorsunuz hangi günler çalıştınız belirtin varmıydı kaç günde bir adet oluyordun testi kaçıncı gün yaptın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Hamilelerimiz....

Ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım ....................2 mart
35.ay........................15 mart
nursa2009 .................22 mart
Loituma...................23 mart
asenamm .................25 mart
misivam....................

Mart
pison .....................16 mart ????????
Ktg..........................17 mart ???????
Yabangül ................19 mart ?????
Emos8935 ............ .19 mart ??????
Integral0027.............19 mart ??????
Nurun ......................20 mart ??????
Horuda.....................20 mart ??????
Xtatlıkız ...................21 mart ??????
mihrace05 ...............23 mart ?????
nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
Dyg_6 ...................... ??????
Bynkutluay .................?????
G.erkl ........................??????
Ronya.........................?????

Nisan

belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
lilyumane ...............18 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2 .....................??????
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????[/QUOTE][/QUOTE]

Loituma çok tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla devam ettirsin bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bu arada 4hafta 3 günlük hamilesin son sata göre belirlenir
:teytey:

[/QUOTE]

:teytey:[/QUOTE]

merhaba karakaya.yumurta takibi yaptırmışsın sanırım .onun için ilaç gerekiyor mu.benim gittiğim doktor yumurta takibi istiyorum deyince ilaç veremem daha yeni başlamışsınız bebek istemeye dedi de

inşallah canım... 4. ayımızdı. 2 defa çalıştık doktor 10. gün yumurtayi gördi 11 ve 13. gün çalıştık sonra zaten eşim göreve gitti. son ay 24. gün adet oldum normalde 28de bir olurum belirti 1 hafta sonra sol kasığım ve belim çok ağrıdı ağzımda tükürük salgısı arttı yeni yeni bulantılar olmaya başladı bide gazım var2 gündür adetten önceki tüm testler fortel dahil negatifti 3 gün geçti idrar yaptım çıktı bu gün de kanda yaptım 140 çıktı:CüvCüv:

[/QUOTE]

Loituma çok tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla devam ettirsin bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş bu arada 4hafta 3 günlük hamilesin son sata göre belirlenir
:teytey:[/QUOTE]

inşallah canım isteyen herkese versin rabbim o zaman aralık başı gelio bebiş yehuuuuuuuuu:lepi::Saruboceq:

merhaba karakaya.yumurta takibi yaptırmışsın sanırım .onun için ilaç gerekiyor mu.benim gittiğim doktor yumurta takibi istiyorum deyince ilaç veremem daha yeni başlamışsınız bebek istemeye dedi de

evet canım klomen verdi onu kullanıyorum akklına takılan başka soru varsa sorabilirsin resmen bu konularda uzman oldum

canım merak ettim yumurtan ne taraftaydı sağ erkek sol tarafa kız olur diyorlar birde canım ilişkiden sonra bekledin mi hemen kalktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…