Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ya her ay bunu yaşamak zormuş..
daha adet günüme var bi 10 12 gün filan daha rahataım ama ader günü yaklaştıkça tedirginlik başlıyor bende..
bnm normalde olmam gereken tarih 10 nisan ben listeye 15 yazdırdım çünkü 2 aydır 40. gün oluyorum bu ayda 15 inden sonra şüphelenmeye başlıcam olmazsam tabii

ya birde bnm görümcemin 10 nisanda düğünü var o haftasonu yola çıkıcam düğündede sorarlar kesin varmı bişey diye offf amaannn..

birde hamileysem yola çıkmak risklimi özel arabamız da yok..

Benimde 4 günüm kaldı adet sıkıntılarım başladı çok sancım var.

Benim adet sancılarım var 2 gündür olucam o zaman...

geçen ay bi arkadaşım hamile kaldı ve kendini sürekli adet olcakmış gibi hissettiğini söyledi cnm adet sancısıda çekmiş...kişiden kişiye değişiyo demekki

off benimki öyle bir tarihe denk geldiki o günden önce hamilemiyim anlayamamda ama olma ihitmalimde var..ya hamileysem ve o yol bi tehlike yaratırsa heralde habire görümcemi suçlar duurum

geçen ay bi arkadaşım hamile kaldı ve kendini sürekli adet olcakmış gibi hissettiğini söyledi cnm adet sancısıda çekmiş...kişiden kişiye değişiyo demekki

Geçen ay daha erken başlamıştı sancılarım ne güzel yok birşey derken dün başladı sancım hastalanırım ama ümidim yok geçen ay daha ümitliydim çalışamadım bu ay...

off benimki öyle bir tarihe denk geldiki o günden önce hamilemiyim anlayamamda ama olma ihitmalimde var..ya hamileysem ve o yol bi tehlike yaratırsa heralde habire görümcemi suçlar duurum

Herşey olacağına varıyor endişelenme düşürmek için uğraşıp düşüremeyenler de var.

eşim yeter artık kapat şu bilgisayarı diyor içerden ben yavaş yavaş kaçayım
inş bir dahaki girişimde yine güzel haberler alırım sizlerden kenidnize ii bakın ii geceler..

loituma cnm tebrik ederim gözünaydınŞeniz
inş saglıkla kucaklarsın hayırlı olsun opuyorumnanaktan
darısı başımıza olsun inş hayırlısıyla yerimseniben

bende aynı dertten muzdaribim şu zamanlar adet günüm ama herzamankinde daha bir tedirginim

inan bu akıntı ve sancılar zaten regl in belirtisidir bende artık bende bir an önce olmak ve bu stresten kutulayım diyom

tilsim bunu kendim için yazdım yani benim kesin regl belirtisidir senin için yazmadım bu karamsarca cevabı yanlış anlama.inşallah hamile olursun güzel bir hayal kırıklığı yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…