ben ilaç kullanmak istemiyorum şu an o yüzden sordum.sadece yumurtaya baktırmak istiyorum.olur mu acaba???
canım onu bilmiyorum benim doktor hemen ilaç verdi ve yumurta takibine başladı ama bence takip için illa ilaç olması gerek miyor
kızlar hala edat olmadımmm aslında hiç umudum yookk ama zaten dün adet günümdü işte bir gün bile geçse bir kırtık umudum oluyor kızlar dua edin ne olur
canım test yapmadın mı
kızlar hala edat olmadımmm aslında hiç umudum yookk ama zaten dün adet günümdü işte bir gün bile geçse bir kırtık umudum oluyor kızlar dua edin ne olur
canım merak ettim yumurtan ne taraftaydı sağ erkek sol tarafa kız olur diyorlar birde canım ilişkiden sonra bekledin mi hemen kalktın mı
canım merak ettim yumurtan ne taraftaydı sağ erkek sol tarafa kız olur diyorlar birde canım ilişkiden sonra bekledin mi hemen kalktın mı
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kızlaar bu gün test yaptırdım beta hcg 140 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm ..... çok mutluyumm değerler yanda yazıyo 2 haftalık falan ama adet günü ilk kabul ediliyomuş 4 hafta sanırım ne zaman doğacak ya anlamadım?? allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...:lepi::lepi:
kızlar benim üç gündür ateşim var loituma sende de varmıydı adet gününe yaklaşana kadar
Tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasib etsin.
canım ateş değil ama sıcak basmaları oluyo ara ara yüzüm yanıyo elim ayağım sıcaklıyo vücut ısımda değil ama içte bişi
kızlar nerdesiniz
loutima tebrik ederim cnm...allah kucağına almayıda nasip eder inş
hamile kalan arkadaşlar bizlerede dua ederseniz ne iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?