merhaba bende yazdıklarınızı sürekli okuyorum hepinize dua ediyorum inş. biran evvel bebişlerinizi kucağınıza alırsınz.benim iki çocuğum var ve ilkinde adet belirtileri başladı birkaç gün devam etti ama sonra test yapınca hamile olduğumu anladm ikincidede 1 ay içinde 1 kere birlikte olduk ve ben hamile kalmışım :kedi: yani bence çok kafaya taktıldığı zamanda olmuyor biliyorum zor ama pozitif düşünmeye çalışın olacak diye düşünün.bence korkmada yola çıkmaktan allahın izniyle hiçbirşey olmaz 9 ay boşuyca sürekli işe gidip gelenleri düşün otobüslerde dolmuşlarda nasıl gidiyorlar içini ferah tut soranlarada heüz düşünmüyoruz dersin ne kadarlık evlisinki yaa inş. rabbim hepinizin gönlüne göre verir opuyorumnanaktanya birde bnm görümcemin 10 nisanda düğünü var o haftasonu yola çıkıcam düğündede sorarlar kesin varmı bişey diye offf amaannn..
birde hamileysem yola çıkmak risklimi özel arabamız da yok..
tilsim bunu kendim için yazdım yani benim kesin regl belirtisidir senin için yazmadım bu karamsarca cevabı yanlış anlama.inşallah hamile olursun güzel bir hayal kırıklığı yaşarsın
Hayırlısı olsun hepimiz adına şu an tek derdim ağrılarım aslında...
benimde çok sancım var belim ve böbrek tarafım hele adet olursamağrıdan yerimden duramıyorum muhakkak ağrı kesici alıyorum yoksa dayanamıyorum
merhaba bende yazdıklarınızı sürekli okuyorum hepinize dua ediyorum inş. biran evvel bebişlerinizi kucağınıza alırsınz.benim iki çocuğum var ve ilkinde adet belirtileri başladı birkaç gün devam etti ama sonra test yapınca hamile olduğumu anladm ikincidede 1 ay içinde 1 kere birlikte olduk ve ben hamile kalmışım :kedi: yani bence çok kafaya taktıldığı zamanda olmuyor biliyorum zor ama pozitif düşünmeye çalışın olacak diye düşünün.bence korkmada yola çıkmaktan allahın izniyle hiçbirşey olmaz 9 ay boşuyca sürekli işe gidip gelenleri düşün otobüslerde dolmuşlarda nasıl gidiyorlar içini ferah tut soranlarada heüz düşünmüyoruz dersin ne kadarlık evlisinki yaa inş. rabbim hepinizin gönlüne göre verir opuyorumnanaktan
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kızlaar bu gün test yaptırdım beta hcg 140 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm ..... çok mutluyumm değerler yanda yazıyo 2 haftalık falan ama adet günü ilk kabul ediliyomuş 4 hafta sanırım ne zaman doğacak ya anlamadım?? allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...:lepi::lepi:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kızlaar bu gün test yaptırdım beta hcg 140 çıktı hamileyimmmmmmmmmmm ..... çok mutluyumm değerler yanda yazıyo 2 haftalık falan ama adet günü ilk kabul ediliyomuş 4 hafta sanırım ne zaman doğacak ya anlamadım?? allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...:lepi::lepi:
askmesk hoşgeldin cnm
hoşbulduk canım nasılsın?
slm kızlar bugünde adet olmadım adet belirtim de yok sadece halsizlik var bide bacaklarım tutmuyo testte yapmadım eşim boşuna yapma dedi istemiyo ne zaman adetin 1 hafta geçer öyle yapalım diyo adamcağızda hevesleniyo kalıyoz sonra üzülüyoz hayırlısı inşallah
keşke yapsaydın cnm ya baya merak ettik bz..inş hamilesindir
inşallah canım ya hepimiz inşallah ya habersiz bırakmam yarın belki gizlice alır yaparım bakalım-tatlicadiarzu-
derdim benden çok başkasını geriyor size ne ya kardeşim evlendiğimin ikinci ayında başladılar ee bebek... yolda mı geliyor mu?size ne ya zaten o sorular sorulduğu an ben kıpkırmızı oluyorum anlayış yoksunları iştehaklısın cnm ya yoldan birşey olmaz inş allahın izniyle
2 seneyi geçti evliliğimiz ama 2.5 aydır bebek istiyoruz
düşünmüyoruz diyincede aman direk nasihat vermeye başlıyolar bak kızım önce bi tane olsunda ikinciyi beklersin filan diye:)
sanki ben ol diyince olcak bazı insanlar bu konuda çok düşüncesiz yaa
ben öğretmenim okulda arkadaşlarda habire soruyo ee yokmu diye istediğimide biliyorlar e cahil insanlarda değilki ha diyince olcağını sansınlar..bu sorular beni sadece üzüyor aslında
ben yapılması gereknleri ypyrm takdir rabbimin artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?