Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ya birde bnm görümcemin 10 nisanda düğünü var o haftasonu yola çıkıcam düğündede sorarlar kesin varmı bişey diye offf amaannn..

birde hamileysem yola çıkmak risklimi özel arabamız da yok..
merhaba bende yazdıklarınızı sürekli okuyorum hepinize dua ediyorum inş. biran evvel bebişlerinizi kucağınıza alırsınz.benim iki çocuğum var ve ilkinde adet belirtileri başladı birkaç gün devam etti ama sonra test yapınca hamile olduğumu anladm ikincidede 1 ay içinde 1 kere birlikte olduk ve ben hamile kalmışım :kedi: yani bence çok kafaya taktıldığı zamanda olmuyor biliyorum zor ama pozitif düşünmeye çalışın olacak diye düşünün.bence korkmada yola çıkmaktan allahın izniyle hiçbirşey olmaz 9 ay boşuyca sürekli işe gidip gelenleri düşün otobüslerde dolmuşlarda nasıl gidiyorlar içini ferah tut soranlarada heüz düşünmüyoruz dersin ne kadarlık evlisinki yaa inş. rabbim hepinizin gönlüne göre verir opuyorumnanaktan

benimde çok sancım var belim ve böbrek tarafım hele adet olursamağrıdan yerimden duramıyorum muhakkak ağrı kesici alıyorum yoksa dayanamıyorum

En fazla iki gün daha sıkacağız artık dişimizi olacaksak oluruz artık yapacak birşey yok.Birde Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize...

haklısın cnm ya yoldan birşey olmaz inş allahın izniyle
2 seneyi geçti evliliğimiz ama 2.5 aydır bebek istiyoruz
düşünmüyoruz diyincede aman direk nasihat vermeye başlıyolar bak kızım önce bi tane olsunda ikinciyi beklersin filan diye:)
sanki ben ol diyince olcak bazı insanlar bu konuda çok düşüncesiz yaa
ben öğretmenim okulda arkadaşlarda habire soruyo ee yokmu diye istediğimide biliyorlar e cahil insanlarda değilki ha diyince olcağını sansınlar..bu sorular beni sadece üzüyor aslında
ben yapılması gereknleri ypyrm takdir rabbimin artık...

canım tebrik ederim allah hayırlısını versin.....

selamlar arkadaşlar..
ne güzel hamile haberleri alıyoruz.allah tüm hamile arkadaşlara bebeklerine sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin inşallah.darısı benim gibi şansını bir sonraki ayda arayanların başına olsun.ben de bugün yumurtlama testi aldım internetten.bakalım bu sefer daha bi sıkı çalışalım diyorum. hayırlısı olsun bakalım...

tebrik ederim. darısı bizlerin de başına inşallah.allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.

slm kızlar bugünde adet olmadım adet belirtim de yok sadece halsizlik var bide bacaklarım tutmuyo testte yapmadım eşim boşuna yapma dedi istemiyo ne zaman adetin 1 hafta geçer öyle yapalım diyo adamcağızda hevesleniyo kalıyoz sonra üzülüyoz hayırlısı inşallah

slm kızlar.. iyi geceler...

loutima tebrikler...

kızlar bugun zorla doktora götürdü eşim.. bebek nasıl diye ama tabi keseyı göremedik.. doktor vıtamın verdi.. ama çok agrı var kasıgımda.. sürekli agriyor.. gunumden 4 gun önce başlamişti.. hala devam ediyor.. çok iştahım var... yiyorum 2 saat içinde yenıden acıkıyorum...

keşke yapsaydın cnm ya baya merak ettik bz..inş hamilesindir

asenam inş bizimde görebilceğimiz bir kesemiz en yakın zmnda olur:)
allah sanada bebeğine de sağlık versin cnm
herkese iyi geceler görüşmek üzere....

inşallah canım ya hepimiz inşallah ya habersiz bırakmam yarın belki gizlice alır yaparım bakalım-tatlicadiarzu-

güzel haberlerini bekliyoruz cnm
bnm gözlerim kapanıyo dayanamıyorum gideyimde yatayım kendinize ii bakın...

slm kızlar nasılsınız asenam hoş geldin uzun zamandır göremiyorum senii keseyi görene kadar mı ee hamile kalmışsak haberimiz yoksa nasıl yapcaz benim etraımdakilerde eğer hamile kalmışsan ilişkiye girmeye devam edersen bozulur diyolarr

derdim benden çok başkasını geriyor size ne ya kardeşim evlendiğimin ikinci ayında başladılar ee bebek... yolda mı geliyor mu?size ne ya zaten o sorular sorulduğu an ben kıpkırmızı oluyorum anlayış yoksunları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…