slm kızlar.. iyi geceler...
loutima tebrikler...
kızlar bugun zorla doktora götürdü eşim.. bebek nasıl diye ama tabi keseyı göremedik.. doktor vıtamın verdi.. ama çok agrı var kasıgımda.. sürekli agriyor.. gunumden 4 gun önce başlamişti.. hala devam ediyor.. çok iştahım var... yiyorum 2 saat içinde yenıden acıkıyorum...
mrb asenam Allah sıhhatli bir gebelik nasip eder inşallah bir sorum olacak...adetten önce ve sonraki günlerinde akıntın oluyor muydu yani hamilelik belirtisi midir yoksa adet belirtisi midir?benim dünden beri oluyorda normalde adetten kaç saat önce başlar ama benim 2 gün öyle devam ediyor acaba nedendir?
Canım şu linkten nasıl yapacağını bulabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmlkızlar bende bu altta çıkan takvimden yapmak istiyorum nasıl oluyo bide nerden bana biriniz yardımcı olabilirmi acabaa
canım ben vajinama hafif parmağımı soktum acıdı ve çok sert şiş gibi acaba seninkide öylemi acaba rahim duvarım kalınlaşmaya mı başladı merak ettimbende kuru bamya krizine girdım.. eşim bulmiş ama iş yerınde unutmuş.. inşallah bugun gelir..
canımm bende akıntı vs.. hiç olmadı.. hatta gunume yakın kurudu diyebilirim.. bende üzülmüştüm hamile degilim diye.. akıntım hala yok..o tarif edilen jel şeklinde olan... ama bıraz fazla islalık var sadece.. ama başkalarında bu akıntı oluyormuş.. kişiden kişiye degişiyor.. mesela hala olacak gibiyim adet öyle hissediyorum..
mide bulantısı arabada uzun süre gidince veya çok keskın naftalın agır parfum kokularının duyunca oluyor sadece..
çok uykum geliyor.. akşam 9 da gözlerim kapanıyor...
bendensel degişiklik daha başlamadı.. gögus agrısı yok.. mesela.. sadece kasıklarım agrıyor.. oda normal dedi doktor..
akıntı herkeste belirti olarak olmuyormuş..
bende akıntıya yumurtlama gunumde de çok takılmıştım.. ama o zamanda ıslaklık dışında hiç akıntı olmadı...
şu anda gunum geçeli 6 gun oldu..
astarcım hayırlısı olsun canımmm
derdim benden çok başkasını geriyor size ne ya kardeşim evlendiğimin ikinci ayında başladılar ee bebek... yolda mı geliyor mu?size ne ya zaten o sorular sorulduğu an ben kıpkırmızı oluyorum anlayış yoksunları işte
sorma cnm anlayışsız insanlarada hiç tahammül edemiyorum
geçen sene kayınvalidemlere gelen bir misafir sizde ne tembelsiniz bir torun veremediniz dedi bir sinir oldum anlatamam ama vercek cvpta bulamdm ..oysa biz o zmn korunuyorduk ztn eşimin askerliği vardı daha..amann en iyisi kulak tıkamak..
offff listenin başında kendimi görünce panikledimmm... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?