Hadi bakalım hayırlısı inşallaahhhhhhhh hamilesindir içimden bir ses hamilesin diyor
inşallah hamilesinizdir
kızlar bende birazcık soktum ama böle şişlik var sanki ölemii
Allah razı olsun olmayı o kadar çok istiyorum ki yani her kadın gibi ama olursam bana bitkisel ilacı veren hekime çok duacı olacağım tamamen onun sayesinde olmuş olacak çünkü çevremdeki birçok bayan onun tedavisiyle hamile kalmış.üstelik ilacı verdiği ilk ay gebelik oluyormuş yani duyduklarım ben hani insanlar abartıyor diye fazla inanmadım ama en sonunda gideyimde içimde kalmasın dedim adamın dediğine göre bu ay hamile kalacakmışım ama adet belirtilerim buna pek ihtimal vermiyecek heralde
İnşallah hamileyizdir.:Saruboceq:
ney o ilaç paylaşirmısın canım inşallah kalırsın tek temennim hepimizin kalması tatlımAllah razı olsun olmayı o kadar çok istiyorum ki yani her kadın gibi ama olursam bana bitkisel ilacı veren hekime çok duacı olacağım tamamen onun sayesinde olmuş olacak çünkü çevremdeki birçok bayan onun tedavisiyle hamile kalmış.üstelik ilacı verdiği ilk ay gebelik oluyormuş yani duyduklarım ben hani insanlar abartıyor diye fazla inanmadım ama en sonunda gideyimde içimde kalmasın dedim adamın dediğine göre bu ay hamile kalacakmışım ama adet belirtilerim buna pek ihtimal vermiyecek heralde
allah iligini versin senin:))))buldugunu sok kızlar bırakın yapmayın olan şeyide düşüreceksiniz ya bekleyinevet şiş yumurta gibi önceki halini bilmediğim için bişi diyemeyecem ama ne sokmak gerekir parmağımızı
allah iligini versin senin:))))buldugunu sok kızlar bırakın yapmayın olan şeyide düşüreceksiniz ya bekleyin
ney o ilaç paylaşirmısın canım inşallah kalırsın tek temennim hepimizin kalması tatlım
bıŞe sokma bekle canım gÜnÜnÜ ınŞallah hamılesındırmerak işteee
sende sokmaya kalma sakın :))))ilahi pelinse inan koptum...delikafadulden
bİŞe sokma bekle canım gÜnÜnÜ İnŞallah hamİlesİndİr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?