Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

inşallah hamilesinizdir

Allah razı olsun olmayı o kadar çok istiyorum ki yani her kadın gibi ama olursam bana bitkisel ilacı veren hekime çok duacı olacağım tamamen onun sayesinde olmuş olacak çünkü çevremdeki birçok bayan onun tedavisiyle hamile kalmış.üstelik ilacı verdiği ilk ay gebelik oluyormuş yani duyduklarım ben hani insanlar abartıyor diye fazla inanmadım ama en sonunda gideyimde içimde kalmasın dedim adamın dediğine göre bu ay hamile kalacakmışım ama adet belirtilerim buna pek ihtimal vermiyecek heralde

İnşallah hamileyizdir.:Saruboceq:

evet şiş yumurta gibi önceki halini bilmediğim için bişi diyemeyecem ama ne sokmak gerekir parmağımızı

önceki hali yumurta gibi yoktu ben çok inceledim çünkü yumurtlamaya yakın akıntıyı kontrol etmek için

ney o ilaç paylaşirmısın canım inşallah kalırsın tek temennim hepimizin kalması tatlım

Amınnnnnnnnnn bacım ıŞı makaraya sardık boŞ verın uygulama gecmeyın cok merak edıyorsanız enıŞteme sÖyleyın o bı selem verır ne oldugunu sÖyler sıze::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…