ama canım senin tarih 15 nisan yazıyor
Teşekkürler canım söylediklerin için içimize su serptin valla hamiş olsanda bize yardım ediyorsun ama yinede çok durma nette bebişe zararlı biliyosunkızlar bende sızın gıbı defalarca gebelik belirtisini okudum... ama hiç bir belirti görmeden hamile kaldim... ve hala bulantım yok...ve göguz uçların rengı bile degişmedi.. sadece sızlıyor... belirtiler olmadan da hamile kalınıyor... benım hıç umudum yoktu.. birde o gunlerde hep koşturdum.. sınavlar,iş vs.. eve hiç gelemdim... zaman geçsin diye... allaha şukur bu ay tuttu.. belirti yok diye umutsuz olmayın kızlar...
loituma ne yaptı acaba doktora gittimi lekelenmesi vardı?
ohh kızlar nihayet adet oldum hamile olmadığımı bildiğim için erken istiyordum adetimi ama 8 gün gecikmeyle geldi.hiç öyle olmazdı yani bir gün geçerdi en çok neyse şimdi adetim biter bitmez tekrar hsg çekeceğim eğer gerçekten sağdaki tıkalıysa laparoskopi olacağım yani ne gerekiyorsa yapacağım kızlar umut aya kaldı mayıs 8 e yazarsınız artık
slm kıslar nasılsınızz malesef adet oldum bu ayda bende iş yokk artık beni 1 mayısa yazın şimdilikkk
arkadaşlar merhaba ben burada ilk bildirmiştim hamileliğimi şuan 10. haftanın içindeyiz.diyeceğim o ki kimse yitirmesin umutlarını Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor zaten ama stres yapmak çok büyük bir engel.tecrübelerimi paylaşmak adına, stresten uzak durun ve kafanıza takmayın olsun diye kendiniz şartlandırmayın çünkü bu şekilde olunca beyin salgılarında farklılık olup gebeliği engelliyormuş doktorum bana bunu söyledi.cuma günü kontrole gideceğim.bakalım ne kadar olmuş bebişim gelişmelerden haberdar ederim ve soruları olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
arkadaşlar merhaba ben burada ilk bildirmiştim hamileliğimi şuan 10. haftanın içindeyiz.diyeceğim o ki kimse yitirmesin umutlarını Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor zaten ama stres yapmak çok büyük bir engel.tecrübelerimi paylaşmak adına, stresten uzak durun ve kafanıza takmayın olsun diye kendiniz şartlandırmayın çünkü bu şekilde olunca beyin salgılarında farklılık olup gebeliği engelliyormuş doktorum bana bunu söyledi.cuma günü kontrole gideceğim.bakalım ne kadar olmuş bebişim gelişmelerden haberdar ederim ve soruları olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
Ne olsun canım ya beklemedeyiz sen nasılsın bittimi çalışmalarnasılsın lulu ne var ne yok
cok tşkler cnm buyur gel her zaman bekleriz:1hug:
bilgilerinden faydalanırız vereliniortak
amin inş Rabbim herkese hayırlı evlat versin :Saruboceq:
saglıkla kucagına al inş bebişini hersey yolundadır inş
topigimizin minigi :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?