Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

selam kızlar..şuanda elimde discolor diye bir idrar testi var yrn sabh adetime 3 gün kalmış olacak ve bu testi sbh yapmayı düşünüyorum....tek çizgi çıkacak biliyorum ama yinede merak işte ya çıkarsa...:)
bu testi daha önce kullanan varmı aranızda..eşime hassas demiş eczacı ama forumda hassas testlerin fiyatları 15 20 filan diye yazıyorlardı oysa bu test 2.5 lira:)

kızlar bende sızın gıbı defalarca gebelik belirtisini okudum... ama hiç bir belirti görmeden hamile kaldim... ve hala bulantım yok...ve göguz uçların rengı bile degişmedi.. sadece sızlıyor... belirtiler olmadan da hamile kalınıyor... benım hıç umudum yoktu.. birde o gunlerde hep koşturdum.. sınavlar,iş vs.. eve hiç gelemdim... zaman geçsin diye... allaha şukur bu ay tuttu.. belirti yok diye umutsuz olmayın kızlar...

Teşekkürler canım söylediklerin için içimize su serptin valla hamiş olsanda bize yardım ediyorsun ama yinede çok durma nette bebişe zararlı biliyosun

selam kıslarrropuyorumnanaktan
asenam dogru diyo kişiden kişiye göre degişir bu belirtisi olan da olmayanda olur hamilelikte

ohh kızlar nihayet adet oldum hamile olmadığımı bildiğim için erken istiyordum adetimi ama 8 gün gecikmeyle geldi.hiç öyle olmazdı yani bir gün geçerdi en çok neyse şimdi adetim biter bitmez tekrar hsg çekeceğim eğer gerçekten sağdaki tıkalıysa laparoskopi olacağım yani ne gerekiyorsa yapacağım kızlar umut aya kaldı mayıs 8 e yazarsınız artık

hayırlısı cnm bu ay inş olur :1hug:

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar

Nisan

zerray ......................29 mart beklemede
too_be ..................1 nisan ?
belinay_85 ............1 nisan ?
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ???????[/QUOTE]

Mayıs

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs

Son düzenleme:
slm kıslar nasılsınızz malesef adet oldum bu ayda bende iş yokk artık beni 1 mayısa yazın şimdilikkk

slm kıslar nasılsınızz malesef adet oldum bu ayda bende iş yokk artık beni 1 mayısa yazın şimdilikkk

a. slm cnm iyiyim kendi adıma opuyorumnanaktan
sende inş iyisindir:1hug:
üzülme cnm kısmet olcak bigün bebişlerimizi alcaz kucagımıza

arkadaşlar merhaba ben burada ilk bildirmiştim hamileliğimi şuan 10. haftanın içindeyiz.diyeceğim o ki kimse yitirmesin umutlarını Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor zaten ama stres yapmak çok büyük bir engel.tecrübelerimi paylaşmak adına, stresten uzak durun ve kafanıza takmayın olsun diye kendiniz şartlandırmayın çünkü bu şekilde olunca beyin salgılarında farklılık olup gebeliği engelliyormuş doktorum bana bunu söyledi.cuma günü kontrole gideceğim.bakalım ne kadar olmuş bebişim gelişmelerden haberdar ederim ve soruları olan arkadaşlar olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

cok tşkler cnm buyur gel her zaman bekleriz:1hug:
bilgilerinden faydalanırız vereliniortak
amin inş Rabbim herkese hayırlı evlat versin :Saruboceq:
saglıkla kucagına al inş bebişini hersey yolundadır inş
topigimizin minigi :ecrin_bebek:

Teşşekürler canım bizde stres yapmamay çalışsak bazen elimizden gelmiyor bizde inşallah senin gibi hamiş oluruz bebişine ve sağlıklı günler inşallah

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.şuan için herşey yolunda biraz mide bulantılarım oluyor tabi ve bel ağrılarım başladı ama ne yapalım bebişlerimiz için katlanacağız güzel sıkıntılar bunlar:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…