Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

selan bayanlar bugun 31. günüm ve okuldan eve gelirken serviste kendimi adet oluyor gibi hisssetttim hemen gelir gelmez lavaboya koştum sadece brz akıntı olmuş ama sanırım bende bu ay bebek yok

Teşşekürler canım bizde stres yapmamay çalışsak bazen elimizden gelmiyor bizde inşallah senin gibi hamiş oluruz bebişine ve sağlıklı günler inşallah

inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun dua edeceğim hepiniz için umarım herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın:1hug:

inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun dua edeceğim hepiniz için umarım herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın:1hug:

İnşallah canım sağol:Saruboceq:

selan bayanlar bugun 31. günüm ve okuldan eve gelirken serviste kendimi adet oluyor gibi hisssetttim hemen gelir gelmez lavaboya koştum sadece brz akıntı olmuş ama sanırım bende bu ay bebek yok

Belli olmaz canım hemen umutsuzluğa kapılma yanlız diyen ben hiç kapılmıyomuş gibidelikafadulden

bugun geçen sene mezun ettiğim şimdi 6. sınıfa giden bir kız öğrencim yanıma geldi ve dediki beni rüyasında görmüş ve hamileymişim:)
allahım bu rüyaları hayra çıkar inş...

canım benim çok teşekkür ederiz inşallah bizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşarız bende şafak 6-7 gün artık hayırlısı canım ne zaman test yaptın öncesinde belirti falan oldunu birde kaçıncı ayda hamile kaldın

bugun geçen sene mezun ettiğim şimdi 6. sınıfa giden bir kız öğrencim yanıma geldi ve dediki beni rüyasında görmüş ve hamileymişim:)

hadi inşallah hayırlara karşı canım allah ım dualarımızı kabul et:Saruboceq::Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah canım sağol:Saruboceq:

Belli olmaz canım hemen umutsuzluğa kapılma yanlız diyen ben hiç kapılmıyomuş gibidelikafadulden

ya aynı geçen aylardakki gibiym ama adet olcak gibi bacaklarım kasıklarım ağrıyo offf
böyle hisssedipte hamile olan varmıki...

canım hamile kaldığımda 7,5 aylık evliydim ve son 3 aydır korunmuyorduk yani 3. denemede tuttu diyebilirim.testide benim adetim düzensiz olduğu için 6 gün bekleyip öyle yaptım çünkü her an adet olucakmışım gibi sancı çektim.yumurtalıklarım çok ağrıdı göğüslerim şişti ve adet dönemindeki gibi hassaslaştı.ama beni en çok şüphelendiren canım çok sevdiğim yiyeceklerden tiksinmemdi ve akıntım çok fazla artmıştı bu sfeer kesin adet oldum diyi tuvalete gidiyordum.sonra evde test alıp yaptım ve pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptım 5-6 haftalık arası çıktı değerlerim kontrole gittim 5 haftalık olduğunu öğrendim.şimdi tekrar cuma günü gideceğim bakalım.

inşallah canım hayır olsun.benide ablam hamile görmüştü ve o ay hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyle olur.:Saruboceq:

kızlar ya valla ben hamile değilsemde kendimi kaptırmak istemesemde kasıklarım ağrıyor göğüslerim ağrımaya başladı artık psikolojikmi bilmiyorum hayırlısı ayyy kafam çok karışık

kızlar ya valla ben hamile değilsemde kendimi kaptırmak istemesemde kasıklarım ağrıyor göğüslerim ağrımaya başladı artık psikolojikmi bilmiyorum hayırlısı ayyy kafam çok karışık

hayırlısı olsun canım.adetine kaç gün var? benimde kasık ağrılarım adetim 10 gün kala başlamıştıda ondan soruyorum

haklısın canım ama sen yinede umudunu yitirme bence bekle adet gününde olmazsan ertesi gün yap kesin çıkar.inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:

yok canım o kadar beklemem doktorum cumartesi gel yapalım dedi zaten cumartesiyi zor bekliyorum ben biraz fazla sabırsız bir insanımda

inşallah canım hayır olsun.benide ablam hamile görmüştü ve o ay hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyle olur.:Saruboceq:

ayyyy inş cnm ya çocuklarında kalbi temiz olurya inş çıkar bi arkadaşıma anlattım rüya yorumlarından anlayan oda çocukların kalbi temiz olur rüyaları çıkar dedi bunu duymak bile beni heyecanlandirdı

hayırlısı olsun canım.adetine kaç gün var? benimde kasık ağrılarım adetim 10 gün kala başlamıştıda ondan soruyorum

bnmde dünden beri yani adetime 5 gün önceden kasık ağrım başladı göğüslerim inanılmaz hassas birde belim ağrıyor inş adet belirtisi değildir bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…