Teşşekürler canım bizde stres yapmamay çalışsak bazen elimizden gelmiyor bizde inşallah senin gibi hamiş oluruz bebişine ve sağlıklı günler inşallah
inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun dua edeceğim hepiniz için umarım herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın:1hug:
selan bayanlar bugun 31. günüm ve okuldan eve gelirken serviste kendimi adet oluyor gibi hisssetttim hemen gelir gelmez lavaboya koştum sadece brz akıntı olmuş ama sanırım bende bu ay bebek yok
inşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun dua edeceğim hepiniz için umarım herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın:1hug:
bugun geçen sene mezun ettiğim şimdi 6. sınıfa giden bir kız öğrencim yanıma geldi ve dediki beni rüyasında görmüş ve hamileymişim:)
allahım bu rüyaları hayra çıkar inş...
İnşallah canım sağol:Saruboceq:
Belli olmaz canım hemen umutsuzluğa kapılma yanlız diyen ben hiç kapılmıyomuş gibidelikafadulden
hadi inşallah hayırlara karşı canım allah ım dualarımızı kabul et:Saruboceq::Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun geçen sene mezun ettiğim şimdi 6. sınıfa giden bir kız öğrencim yanıma geldi ve dediki beni rüyasında görmüş ve hamileymişim:)
canım benim çok teşekkür ederiz inşallah bizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşarız bende şafak 6-7 gün artık hayırlısı canım ne zaman test yaptın öncesinde belirti falan oldunu birde kaçıncı ayda hamile kaldın
kızlar ya valla ben hamile değilsemde kendimi kaptırmak istemesemde kasıklarım ağrıyor göğüslerim ağrımaya başladı artık psikolojikmi bilmiyorum hayırlısı ayyy kafam çok karışık
aminnnnnnnnnnn
cnm buarada sen ne öğretmenisin branşmı sınıfmı?
hayırlısı olsun canım.adetine kaç gün var? benimde kasık ağrılarım adetim 10 gün kala başlamıştıda ondan soruyorum
6-7 gün var canım ama kendimi kaptırıpta sonra üzülmek istemiyorum
haklısın canım ama sen yinede umudunu yitirme bence bekle adet gününde olmazsan ertesi gün yap kesin çıkar.inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:
inşallah canım hayır olsun.benide ablam hamile görmüştü ve o ay hamile olduğumu öğrendim inşallah seninde öyle olur.:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım.adetine kaç gün var? benimde kasık ağrılarım adetim 10 gün kala başlamıştıda ondan soruyorum
evet canım bu sene 4. sınıfları okutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?