Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

zamanın yoksa keki ve rulo böreği 1 gün önce geceden hazırla böreğin kızartma işi kalır sadece mantar kurabiyede 1 gün önceden yapılabilir ...

Mercimek köftesi

MALZEMELER (8 Kişilik)
• 1 Su Bardağı İnce Bulgur
• 2 Su Bardağı Kırmızı Mercimek
• 4 Su Bardağı Su
• 2 Çay Kaşığı Tuz
• 2 Çay Kaşığı Pul Biber
• 5 Çay Kaşığı Kimyon
• 1 Demet Yeşil Soğan
• 1 Demet Maydanoz
• 3 Çay Kaşığı Salça
• 2 Çorba Kaşığı Margarin
• 1 Soğan
YAPILIŞI:
• Kuru soğanı yemeklik soğan gibi doğrayıp margarinle biraz öldürelim. İçine salça ilave edip ateşten indirelim. Diğer tarafta mercimeği yıkadıktan sonra dört su bardağı su ile haşlayalım. Mercimekler sararıp suyunu çektikten sonra ateşten alıp içine ince bulguru ilave ederek karıştıralım.
• Kapağını kapatıp 15 dakika bekletelim. Maydanoz ve soğanın yeşil kısımlarını ince ince doğrayıp diğer malzemelerle birlikte mercimekle bulgura ilave edelim. Daha sonra köfte şeklinde biçimlendirerek servis yapalım. Dilerseniz servis tabağına aldıktan sonra üzerine yarım limon suyunu gezdirebilirsiniz.
Afiyet olsun.

Selam kızlar çok keyifsizim ben çünki neden hala oladı demekten kendimi alamıyorum ne olucak bizim bu halimiz yahu...Her ay aynı şeyleri yaşamak yordu beni biraz bıraksammı diyorum...

İRMİK PASTASI

Malzemeler:
12'şer çorba kaşığı irmik ve tozşeker
1 kg süt
1 tatlı kaşığı margarin
1 paket kakaolu bisküvi
Süslemek için:
Dövülmüş fındık

TARİFİ:
Sütü, irmik, tozşekeri ve margarini tencereye alın. Orta hararetli ateşte tahta bir kaşık yardımıyla sürekli karıştırın. Karışım koyulaşmaya başladığında tencereyi ocaktan alın. Karışımın yarısını cam veya porselen bir kaba boşaltın. Kabın her tarafına eşit bir şekilde dağılmasını sağlayın. Daha sonra üzerine kakaolu bisküvileri dizin. Karışımın kalan yarısını da bisküvilerin üzerine dökün. Islak bir spatula yardımıyla pastanın üzerini düzleştirin. Pastayı, oda sıcaklığında soğuttuktan sonra buzdolabında 1 saat bekletin. Servis yapmadan önce üzerine yarım su bardağı dövülmüş

Selam kızlar çok keyifsizim ben çünki neden hala oladı demekten kendimi alamıyorum ne olucak bizim bu halimiz yahu...Her ay aynı şeyleri yaşamak yordu beni biraz bıraksammı diyorum...

kedndine 1000 parçalık puzzle al yap oyalıyo baya ben 3 tane yaptım yine alcam işlerim bitsin ...

Poğaça mayaylamı yoksa kabartma tozuylamı daha güzel oluyor?

mayayla yumuşak oluyo ama tarife göre değişiyo tabi...

Kolay minik pastalar

MALZEMELER :
Arzu Ettiğimiz Kadar Hazır Top kek
1 Paket Muzlu Puding
1 Paket Kakao Sos
1 Litre Süt
1 Adet Muz
Damla Çikolata
Öğütülmüş Antep Fıstığı veya fındık

YAPILIŞI :
Hazır Top kekleri ikiye keserek, süt ile ıslatalım. 3 su bardağı süt ile hazırladığımız muzlu pudingi top keklerin arasına ve üzerine sürelim. 2 su bardağı süt ile daha önceden hazırlanan kakao sosunu üzerine dökelim. Bu işlemlerden sonra üzerine kesilmiş olan muz dilimleri, damla çikolata ve antep fıstıkları ile süsleyelim. Buzdolabında bir akşam beklemenin ardından servise hazır duruma gelmiştir.

Karnımı acıktırdın aşkmeşkciğim...Teşekkürler tarifler içina.s.

Tariflerin hepsini aldım canım diğer topikteki arkadaşa da verdim

gelin ben yapım hepsini size afiyetler olsun deneyin istediklerinizi ben bayılırım netten indirir yaparım kafama göre....mayısta benimde günüm var ne yapcam bakalım karar veremedim valla....

gelin ben yapım hepsini size afiyetler olsun deneyin istediklerinizi ben bayılırım netten indirir yaparım kafama göre....mayısta benimde günüm var ne yapcam bakalım karar veremedim valla....
Sağol canım kolay gelsin sana :lepi:gününde şimdiden o zaman

[/B]

canım çünkü eşim gidiyoo şehir dışına işe galiba 3 4 aydan fazla sürerr benim baya bi ara vermem lazımm

sıkma canını hayırlısı olsun zamanı gelmemiştir belki daha sende kafanı dağıtırsın biraz..ayrıca zor ya benim eşim şehir dışına gitse ben hayatta duramam onsuz evde gece vardiyasında çalıştığında bile sabaha karşı yatıyorum onsuz uyuyamam ama o bensiz uyur 3 e kadar sayamadan uykuya dalar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

zerray ...................29 mart beklemede
too_be ..................1 nisan ?
belinay_85 ............1 nisan ?
cns22 ...................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ???????

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs

Son düzenleme:
sağol canım benim teşekkürleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…