Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım psikolojik degilse yazdıkların hamillelik belirtilerine benziyor üşüme olur duygusallık olur daha 8gün var diyorsun yerleşme kanaması olabilir sonuçda ilişki olmuş cok olacak anlamı yok bir ilişkide bile gününe geldiyse tutturan niçe arkadaşlar var sen dikkat et sıcaktan uzak dur karnına beline sıcak su torbası koyma sakın ben o hatayı yaptım cok yanlişmiş agır kaldırma dikkat et kendine inşallah hamilesindir hayırlısı hakkında canım

Geçmiş olsun canım...Adet günlerinize yakın yormayın kendinizi...
tşkler cnm :1hug:

a. slm cnm:1hug:
inşallah olur
amin inş:Saruboceq:

arkadaşlar mrb. bi sorum olacak.ben cuma günü yumurtlama testlerimden birini yaptım.pozitif çıktı.cuma günü çalıştık ama sanırım stresten dün çalışamadık.denedik ama olmadı.aşırı stres olduk ikimiz de.şimdi ben bu ay da mı pas geçtim yoksa çalışsam başarabilir miyim?

kızlar bugün bütün gün yattım itreme ve üşümem geçmedi mecburen parol tablet içtim 1 tane netten baktım hamilelikte bile günde 4 taneye kadar içilebiliyomuş.sonra akşam kötü olunca 9 da acile gittik eşimle doktor baktı kasıklarım ağrıyo dedim idrar tahlili yaptı bişey çıkmadı faranjit olmuşsun boğazında kızrıklık var dedi.bende hamilelik şüphem var dedim gün geçmeden hamilelik şüphesi olmaz kandada gün geçtikten 2 gün sonra idrarda 7-10 gün sonra çıkar dedi.augmentin 1000 mg antibiyotik ve parol ağrı kesici verdi.ben antibiyotiğe başladım ama inşallah hamileysem bişey olmaz..içmesemde çok kötü oluyorum yataktan kalkamıyorum ...

slm kızlar,bişey soracam progestan kullanan varmı yada onceden kullanan,hapı bitikten kaç gün sonra adet olursun. :sinifsinif:

bişey olmaz cnm,sperm zaten 2-3 gün canlı kalıyor,sende bu gece çalış.

o kadın uçmuş bence nasıl gün geçmeden belli olmaz ben adetime 4 gün kalı silik 2 gün kala açık pembe çıkmıştı bence sen başka yere kan testi yaptır içme hemen antibiyotiği

kızlar progestan kullanan varmı yada onceden kullanan,hapı bitikten kaç gün sonra adet olursun.

selam kızlar iyileşmeye başladım yavaş yavaş ben baya birikmiş yazılar daha okuyamadım ama umarım iyisinizdir. beni de listeden çıkarın ..artık hamile değilim ( o kadar üzgünüm ki... ama kimseye gösteremiyorum herkesi zaten üzdüm bide benim toparlanamadığımı görünce daha kötü olmasın die iyi olmuşum gibi davranıyorum.. hele eşim.. ona hiç kıyamıyorum... dikişlerim alınmadı daha bu hafta alınacak sanırım.. üzülme demek kolay ama insan yaşamadan anlayamıyor herkes çevresinden örnekler veriyor.. herkesin başına gelir bi daha hamile kalırsın diolar ama sorun bi daha hamile kalmak değil.. giden gitti benden onu anlayamıyolar.. umutlarım sevincim hepsi kursağımda kaldı.. çektiğim acı da cabası bi daha tekrar etmeyeceğini kimse garanti edemez ben ise tekrar deneyebilirmiyim onu da bilemiyorum...

canım çok üzüldüm..üzülme diyemiyorum çünkü aynen dediğin gibi yaşayan bilir.bu ara kafanı dağıtacak bişeylerle uğraşmanı tavsiye ederim...mutlu anlar seninle olsun..

ben varım cnm ama yazmak istemedim
hem kimse yoktu hem de yazcak bişi bulamadım
selam merhaba dısında bişiler yazmak isterdim kimse yok

:teselli:

:çok üzgünüm: üzgünüm cnm cok gecmiş olsun inş bian önce kendini toplarsın :1hug:

canım sen çok değerlisin bunu asla unutma ....allah yardımcın olsun...dualarımız seninle..

o kadın uçmuş bence nasıl gün geçmeden belli olmaz ben adetime 4 gün kalı silik 2 gün kala açık pembe çıkmıştı bence sen başka yere kan testi yaptır içme hemen antibiyotiği

valla kadın değil erkekti doktor zaten hiç beğenmedim tavırlarını antibiyotiği dün bitane bu sabah 1 tane içtim midemi mahvetti çıkardım zaten içmeyi düşünmüyorum yarın kötü olmazsam sadece ateşim olursa parol içiyorum..

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

nursevde ...............10 nisan ??????
buurcuum...............10 nisan ??????
yumurcek ..............12 nisan ??????
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

ah canım gecmiş olsun bende senin gibi oldum gecen haftdan beri kendini belli ediyorda fazla önemsemedim dünde eşimle gezdik cok soguktu bugün berbat haldeyim sıtma mı ne üşüyorum sıcaklıyorum etlerim cekiliyor sanki arkadaşlar bardak cekti agrıyı alsın diye sırtımı bir görseniz her cektigi yer morarmiş eşim cok kızdı bu ne halin var diye doktor denilen bişe var degilmi kocakarı işlerini yapıyorsunuz dedi kızmakta da haklı görseniz hak verirdiniz şimdi eşim yanıma getirmiş leptopu bi bakim dedim inşallah yarına bişeyim kalmaz öptüm by

Sakın içmeee augmentin 1000 mg ben de adetime yakın dişeti problemimden dolayı içmiştim o gece sabaha kadar komaya girdim.Uykumdan bulantıyla uyanmıştım,meğer hamileymişim ve bebeğin kalbi o yüzden durdu bence yat dinlen.Geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…