aa sen hamilesin topragım bendede öyleydi gögüsler cok ele veriyor aşirı acıma şişme oldu bende anladım hamile oldugumu evet agrıda olur kasık ve bel adet agrısı gibi kısa sürer ama oldum sanırsın olmassın kız bence hamile kaldın sen umutlandırmak istemiyorum da içime dogdu hadi hayırlısı pazartesi ver kan gör bak ne cıkacak merakta kalmazsın hep ne bekleyecen cumayıpelinsee belirti olarak göğüslerim çok şişti acıyor kasıklarıma ağrı giriyor ara ara adet olacak gibi ağrılarım var işte o kadar canım
oldunmu ama gögüslerin acıması nedendi ben ben adet olmadan gögüslerimin acısı gecer 10önceden başlıyor şişmeye acımaya 2kalada acısı gider sende farklı yada cok kafaya taktıgımız için psikolojik neyse mayıs ugurlu gelir inşallah canım üzülmeBu arada arkadaşalar şimdi baktım ki regli olmuşum vatana millete hayırlı uğur olsun asmeskciğim yeni tarihim 22 mayıs yazabilirsin bu sefer 10 gün ekledim boşu boşuna test yapmıcam bir dahakine
evet benimde senin gibi olurdu hep genellikle ama böyle olduğuda oluyordu nadiren, bu sefer çok kafaya taktığım için daha çok ağrı belirti hissettim bu ay uğurlu gelir inşallah dediğin gibi hayırlısı olsun guclubacismileoldunmu ama gögüslerin acıması nedendi ben ben adet olmadan gögüslerimin acısı gecer 10önceden başlıyor şişmeye acımaya 2kalada acısı gider sende farklı yada cok kafaya taktıgımız için psikolojik neyse mayıs ugurlu gelir inşallah canım üzülme
kızlar bugün kan testi yaptırdım malesf negatif umutlar mayısa kaldı daha hasta olmadı ama büyük ihtimalle yeni tarihim 11 mayıs inşallah mayısta olacak ayrıca ben bu ay kürlerden uygulamayı düşünüyorum sizlerden deneyen var mı
kızlar size birşey sormak istiyorum ben 3 aydır 33-35 gün arası adet oluyorum.bugün 26.günümdü sabah peçeteyle silerken biraz pempe leke tarzında kan geldi şimdi bişey yok sizce bu ne olabilir ? hesaplamalarıma göre adetime en az 8 gün var .kasık ağrım hafif var birde belim ağrıyo biraz...
kızlar bugün kan testi yaptırdım malesf negatif umutlar mayısa kaldı daha hasta olmadı ama büyük ihtimalle yeni tarihim 11 mayıs inşallah mayısta olacak ayrıca ben bu ay kürlerden uygulamayı düşünüyorum sizlerden deneyen var mı
Selam canım, kist sorunun varmı?
askmeskcim inş yerleşme kanamasıdır :CüvCüv:
kızlar size birşey sormak istiyorum ben 3 aydır 33-35 gün arası adet oluyorum.bugün 26.günümdü sabah peçeteyle silerken biraz pempe leke tarzında kan geldi şimdi bişey yok sizce bu ne olabilir ? hesaplamalarıma göre adetime en az 8 gün var .kasık ağrım hafif var birde belim ağrıyo biraz...
kafayı yemek üzereyim artık yeter ne olucaksa olsun belirsizlikler beni deli ediyor zaten son günlerde her işim ters gidiyo :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
aaaa cnm yapma böyle ama :teselli:
üzülme kötü güler geciriyo olabilirsin ama elbet güzel günlerde gelecek :1hug:
sıkma canını inş hamişsindir kötü herşey noktalanır bu haberle
inşallah canım ya inan hiç umudum yok adet olucak gibi hissediyorum erkenmi olcam acaba diyorum baya üşüyorum belim ağrıyo...off offf zaten bu taşınma işi beni çok yordu halada herşey tam değil yorgunum yorgun((((((
inşallah canım ya 2 gündür sürekli ağlıyorum sinirlerim çok bozuk gerçekten dayanamıyorum ...
bikaç gündür aynen senin gibiyim kendimi cok yoruyorum :çok üzgünüm:
hemde sebebsizken durdugum yerde duramayıp kendime iş cıkarıyorumbenneyaptımki
üşüyorumda akşam olunca bel agrımda artıyo kasıklarımda agrıyo mirmirmirmir
bide grip olmuşum hiç sorma kafam agrıyo yani anlıcan pek farkım yok senden :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?