Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

loituma önce senin sağlığın ve moralinin iyi olması önemli inşallah güzel günler yakında lütfen kendini bırakma herşeyin hayırlısı hem bak işin iyi tarafından bakmak lazım demek ki sen hamile olabileceksin ayrıca benim arkadaşımda senin gibi bir durum yaşadı çok üzüldü ama şimdi çok tatlı bir oğlu var keşke kendimi o günlerde okadar üzmeseydim der durur inan bana sende aynı şeyleri söyleyeceksin

bunlar cok dogru arkdşm
önce sen saglıklı olmalısın iyi olmalısın degerli olan sensin !
tabi ki bidaha hamile kalcaksın ve bebegini kucagına alıp sevceksin kaydirigubbakcemile5
hiçbişeyin sonu degil bu sen saglıklı oldukca yaşadıkça hersey olur mümkün !

canım çok geçmiş olsun bu havalar mshvetti hepimizi.eşin haklı ben hayatta sevmem öyle şeyleri bidaha deneme sakın aman allah korusun ..dikaat et dinlen iyice..

valla canım 2 ci içince bende mahvoldum mide ağrısından çıkardım afedersin.içmiyorum artık ateşim yükselirse parol içiyorum sadece uzun zamandır ilaç kullanmıyodum midem almıyo zaten önceden hep kullandığım ilaç ama işte 6-7 ay ilaç içmeyince vücut almıyo..

merhaba opuyorumnanaktan
cok gecmiş olsun kıslarr herkes hasta malesef bende grip olmuşum kafamçokkarıştı

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nursevde ...............10 nisan ??????
buurcuum...............10 nisan ??????
yumurcek ..............12 nisan ??????
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

bizim liste çok azalmış herkes kaçıyo başka topiklere kızıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Canım sen ne zaman istersen o zaman yap tekrar bebişini ama daha fazla üzme kendini tatlı mı tatlı bal gibi bebbiş vericek Allah sana umudu kaybetme asla

bizim liste çok azalmış herkes kaçıyo başka topiklere kızıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Kızma canım aa hiç bırakırmıyız bu topiğide ilk gözümüzün nuru bu topik sende biran önce iyileş bebek yaparsın inşallah

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.. ne kadar pozitif olmaya çalışsamda bazen olmuyo çok üzülüyorum o yüzden pek yalnız kalmamaya çalışıyorum kendimi meşgul ediyorum bişeylerle bebek mevzusu artık gündemimde sayılmaz ama bu topiğe girmeden de duramıyorum çok alıştım sizle laflamaya iyiki bulmuşum sizi...

selam
ben hemen hergün bakmaya calısıyorum topige gelince yazıyorumda genelde
ama kimseyi bulamıyorum malesef yazcak konuscak

canım benim sen hep gel biz burda seninle dertleşir paylaşırız yeterki sen ii ol..

:teytey: :asigim: günaydın :asigim: :teytey:

canım naılsın olmadın degilmi yarın test al sonucu yaz hemen bence olumlu yeni ev şanslı gelecek sana

canım olmadım ama zaten günüme çok var daha 35 günde bir oluyom bugün daha 30.gün pztesiye kadar beklerim olmazsam yaparım ama hiç umudum yokki((((uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…