loituma önce senin sağlığın ve moralinin iyi olması önemli inşallah güzel günler yakında lütfen kendini bırakma herşeyin hayırlısı hem bak işin iyi tarafından bakmak lazım demek ki sen hamile olabileceksin ayrıca benim arkadaşımda senin gibi bir durum yaşadı çok üzüldü ama şimdi çok tatlı bir oğlu var keşke kendimi o günlerde okadar üzmeseydim der durur inan bana sende aynı şeyleri söyleyeceksin
ah canım gecmiş olsun bende senin gibi oldum gecen haftdan beri kendini belli ediyorda fazla önemsemedim dünde eşimle gezdik cok soguktu bugün berbat haldeyim sıtma mı ne üşüyorum sıcaklıyorum etlerim cekiliyor sanki arkadaşlar bardak cekti agrıyı alsın diye sırtımı bir görseniz her cektigi yer morarmiş eşim cok kızdı bu ne halin var diye doktor denilen bişe var degilmi kocakarı işlerini yapıyorsunuz dedi kızmakta da haklı görseniz hak verirdiniz şimdi eşim yanıma getirmiş leptopu bi bakim dedim inşallah yarına bişeyim kalmaz öptüm by
Sakın içmeee augmentin 1000 mg ben de adetime yakın dişeti problemimden dolayı içmiştim o gece sabaha kadar komaya girdim.Uykumdan bulantıyla uyanmıştım,meğer hamileymişim ve bebeğin kalbi o yüzden durdu bence yat dinlen.Geçmiş olsun...
Canım sen ne zaman istersen o zaman yap tekrar bebişini ama daha fazla üzme kendini tatlı mı tatlı bal gibi bebbiş vericek Allah sana umudu kaybetme aslaselam kızlar iyileşmeye başladım yavaş yavaş ben baya birikmiş yazılar daha okuyamadım ama umarım iyisinizdir. beni de listeden çıkarın ..artık hamile değilim( o kadar üzgünüm ki... ama kimseye gösteremiyorum herkesi zaten üzdüm bide benim toparlanamadığımı görünce daha kötü olmasın die iyi olmuşum gibi davranıyorum.. hele eşim.. ona hiç kıyamıyorum... dikişlerim alınmadı daha bu hafta alınacak sanırım.. üzülme demek kolay ama insan yaşamadan anlayamıyor herkes çevresinden örnekler veriyor.. herkesin başına gelir bi daha hamile kalırsın diolar ama sorun bi daha hamile kalmak değil.. giden gitti benden onu anlayamıyolar.. umutlarım sevincim hepsi kursağımda kaldı.. çektiğim acı da cabası bi daha tekrar etmeyeceğini kimse garanti edemez ben ise tekrar deneyebilirmiyim onu da bilemiyorum...
bizim liste çok azalmış herkes kaçıyo başka topiklere kızıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
bizim liste çok azalmış herkes kaçıyo başka topiklere kızıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar.. ne kadar pozitif olmaya çalışsamda bazen olmuyo çok üzülüyorum o yüzden pek yalnız kalmamaya çalışıyorum kendimi meşgul ediyorum bişeylerle bebek mevzusu artık gündemimde sayılmaz ama bu topiğe girmeden de duramıyorum çok alıştım sizle laflamaya iyiki bulmuşum sizi...
canım naılsın olmadın degilmi yarın test al sonucu yaz hemen bence olumlu yeni ev şanslı gelecek sanacanım benim sen hep gel biz burda seninle dertleşir paylaşırız yeterki sen ii ol..
ordamısın canımcanım benim sen hep gel biz burda seninle dertleşir paylaşırız yeterki sen ii ol..
canım naılsın olmadın degilmi yarın test al sonucu yaz hemen bence olumlu yeni ev şanslı gelecek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?