yok hayır hiç kist sorunum yok tabi bikaç ay içinde kist oluşmadıysa doktora gittiğimde bişey yoktu.32 günü geçmezdi adetim ama bu hamilelik düşüncesi ve stresten 35 güne çıktı.hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyorum ama yerleşme kanaması olabilirmi diye baktım benziyo...gerçi herkeste değişiyomuş adet gününde yada 5-6 gün önce lekelenme yaşayanlar var ama bilmiyorum anlamadım.acayip üşüyorum bugün anlamadım ...
bikaç gündür aynen senin gibiyim kendimi cok yoruyorum :çok üzgünüm:
hemde sebebsizken durdugum yerde duramayıp kendime iş cıkarıyorumbenneyaptımki
üşüyorumda akşam olunca bel agrımda artıyo kasıklarımda agrıyo mirmirmirmir
bide grip olmuşum hiç sorma kafam agrıyo yani anlıcan pek farkım yok senden :1rolleyes:
yok hayır hiç kist sorunum yok tabi bikaç ay içinde kist oluşmadıysa doktora gittiğimde bişey yoktu.32 günü geçmezdi adetim ama bu hamilelik düşüncesi ve stresten 35 güne çıktı.hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyorum ama yerleşme kanaması olabilirmi diye baktım benziyo...gerçi herkeste değişiyomuş adet gününde yada 5-6 gün önce lekelenme yaşayanlar var ama bilmiyorum anlamadım.acayip üşüyorum bugün anlamadım ...
Son adet tarihinden itibaren hiç mi çalışma yapmadın yerleşme kanaması olabilir yaptıysan eğer ama yapmadıysan doktora gitsen iyi olur canım
selam kızlar.bu ay ateşimi ölçmeye başlamıştım.dün ve bugün ateşim yüksek.bizde son 5 gündür iyi çalışıyoruz.inşallah bu ay bebişim olur.en kısa zamanda herkesin isteğinin olması dileğiyle.iyi pazarlar..
kızlar bugün kan testi yaptırdım malesf negatif umutlar mayısa kaldı daha hasta olmadı ama büyük ihtimalle yeni tarihim 11 mayıs inşallah mayısta olacak ayrıca ben bu ay kürlerden uygulamayı düşünüyorum sizlerden deneyen var mı
inş canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacns canım tabi hayırlısı olsun Allahın bir bildiği var zamanı gelince verecek sanada bana da
canım sende üzülme bak bende üzülmüyorum atlattım inş önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalalım.bak ben bu ay çörekotu+bal+tarçın kürüne başlayacğım tanıdığım onlarca insan var bununla hamile kalan çok güçlüymüş çörek otu tamammı sende bende buna başlayalım bu ayda böyle deneyelimBu arada arkadaşalar şimdi baktım ki regli olmuşum vatana millete hayırlı uğur olsun asmeskciğim yeni tarihim 22 mayıs yazabilirsin bu sefer 10 gün ekledim boşu boşuna test yapmıcam bir dahakine
bende bu ay çörek otu+tarçın+bal karışımına başlayacağım çok kişi var tanıdığım bununla hamile kaldılar sende buna başla canımkızlar bugün kan testi yaptırdım malesf negatif umutlar mayısa kaldı daha hasta olmadı ama büyük ihtimalle yeni tarihim 11 mayıs inşallah mayısta olacak ayrıca ben bu ay kürlerden uygulamayı düşünüyorum sizlerden deneyen var mı
buna yerleşme kanaması derler ama canım yinede bilemeyiz adet tarihin nedir???kızlar size birşey sormak istiyorum ben 3 aydır 33-35 gün arası adet oluyorum.bugün 26.günümdü sabah peçeteyle silerken biraz pempe leke tarzında kan geldi şimdi bişey yok sizce bu ne olabilir ? hesaplamalarıma göre adetime en az 8 gün var .kasık ağrım hafif var birde belim ağrıyo biraz...
canım bu stresler hepimizi mahvetti zor günler beklemek zor hamilemiyim acaba die ilça bile kullanamıyoruz bu belirsizlik hepimizi zora sokuyor inş en kısa zamanda hamile kalırsın..kafayı yemek üzereyim artık yeter ne olucaksa olsun belirsizlikler beni deli ediyor zaten son günlerde her işim ters gidiyo :gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ateşinin düştüğü gün ilişkiye girmelisin ateşin çıktığında bi işe yaramadığını söylüyorlar bende geçtiğimiz ay öyle yaptım ama bende bi işe yaramadıselam kızlar.bu ay ateşimi ölçmeye başlamıştım.dün ve bugün ateşim yüksek.bizde son 5 gündür iyi çalışıyoruz.inşallah bu ay bebişim olur.en kısa zamanda herkesin isteğinin olması dileğiyle.iyi pazarlar..
canım ben bal-tarçın-çörekotu kürü ile hamile kaldım.. ve sogan kuru...
yaklaşık 3 ay kadar sogan kuru uyguladım.. ve tarçın kuru yaptım.. yada inicr kuru yap... inşallah olur...
O zaman olabilir canım yerleşme kanaması ,düzensiz diyorsun ya adet günlerin olabilir o zaman ,bekle adet tarihini ,test yaparsın inşallah hamilesindir :Saruboceq::CüvCüv:çalışma oldu tabi hesaplamalara göre yumurtlama günlerinde hemde ama geçen aylardada çalışma oldu ama olmadı diye ümitlenmiyorum.bilmiyorum canım kafam çok karışık dün gece üşümekten uyuyamadım sabah 7 den 10 a kadar dalmışım biraz hala üşüyorum ama dün geceki kadar değil yatıyorum yapcak bişey yok ilaçta alamıyorum korkudan...
adetin birinci günüymüş çalışmalara başlamadan bitir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?