Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Yerleşme kanaması olabilir.Kendini yormaman lazım...Hamile olmanı diliyorum.

Geçmiş olsun canım...Adet günlerinize yakın yormayın kendinizi...

Son adet tarihinden itibaren hiç mi çalışma yapmadın yerleşme kanaması olabilir yaptıysan eğer ama yapmadıysan doktora gitsen iyi olur canım

slm hanımlar nasılsınız ben fazla giremiyorumm üst katla bilgisayarı ortak kullanıyozda şimdilikk eee ne var ne yok eski sayfaları oluyamadımm

Son adet tarihinden itibaren hiç mi çalışma yapmadın yerleşme kanaması olabilir yaptıysan eğer ama yapmadıysan doktora gitsen iyi olur canım

çalışma oldu tabi hesaplamalara göre yumurtlama günlerinde hemde ama geçen aylardada çalışma oldu ama olmadı diye ümitlenmiyorum.bilmiyorum canım kafam çok karışık dün gece üşümekten uyuyamadım sabah 7 den 10 a kadar dalmışım biraz hala üşüyorum ama dün geceki kadar değil yatıyorum yapcak bişey yok ilaçta alamıyorum korkudan...

selam kızlar.bu ay ateşimi ölçmeye başlamıştım.dün ve bugün ateşim yüksek.bizde son 5 gündür iyi çalışıyoruz.inşallah bu ay bebişim olur.en kısa zamanda herkesin isteğinin olması dileğiyle.iyi pazarlar..

hadi inşallah bu ay hamiş olursun canım...

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
Loituma
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nursevde ...............10 nisan ???????
buurcuum...............10 nisan ??????
yumurcek ..............12 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????

aşk mesk canım inşallah hamilesindir... bende hamile oldugumdan beri aşırı duygusalım.... aglanmayacak seylere bile agluyorum... hatta hamile oldugumu ögrenmeden bir kaç gun önce öyle bir aglama krızıne girmiştim ki... eşiim beni sakinleştiremedi... saatlerce hıçkıra hıçkıra agladım..
ve üşüme hiç geçmedi.. hala dogalgaz yanıyor... komsular evde oturamıyor sıcaktan ama ben donuyorum.. bu havada hala kabanla geziyorum... istersen kan testi yaptır emin olursun...

canım ben bal-tarçın-çörekotu kürü ile hamile kaldım.. ve sogan kuru...
yaklaşık 3 ay kadar sogan kuru uyguladım.. ve tarçın kuru yaptım.. yada inicr kuru yap... inşallah olur...

cns canım tabi hayırlısı olsun Allahın bir bildiği var zamanı gelince verecek sanada bana da
inş canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu arada arkadaşalar şimdi baktım ki regli olmuşum vatana millete hayırlı uğur olsun asmeskciğim yeni tarihim 22 mayıs yazabilirsin bu sefer 10 gün ekledim boşu boşuna test yapmıcam bir dahakine
canım sende üzülme bak bende üzülmüyorum atlattım inş önümüzdeki ay hepimiz birden hamile kalalım.bak ben bu ay çörekotu+bal+tarçın kürüne başlayacğım tanıdığım onlarca insan var bununla hamile kalan çok güçlüymüş çörek otu tamammı sende bende buna başlayalım bu ayda böyle deneyelim
bende bu ay çörek otu+tarçın+bal karışımına başlayacağım çok kişi var tanıdığım bununla hamile kaldılar sende buna başla canım
buna yerleşme kanaması derler ama canım yinede bilemeyiz adet tarihin nedir???
canım bu stresler hepimizi mahvetti zor günler beklemek zor hamilemiyim acaba die ilça bile kullanamıyoruz bu belirsizlik hepimizi zora sokuyor inş en kısa zamanda hamile kalırsın..
ateşinin düştüğü gün ilişkiye girmelisin ateşin çıktığında bi işe yaramadığını söylüyorlar bende geçtiğimiz ay öyle yaptım ama bende bi işe yaramadı
canım ben bal-tarçın-çörekotu kürü ile hamile kaldım.. ve sogan kuru...
yaklaşık 3 ay kadar sogan kuru uyguladım.. ve tarçın kuru yaptım.. yada inicr kuru yap... inşallah olur...

hepsini birliktemi yaptın canım hepsini birlikte yapmayın zararlı diyorlar. ve nasıl yaptın bende başlayacağım çörek otuna soğan kurumu daha etkili lütfen yardımcı olurmusun

O zaman olabilir canım yerleşme kanaması ,düzensiz diyorsun ya adet günlerin olabilir o zaman ,bekle adet tarihini ,test yaparsın inşallah hamilesindir :Saruboceq::CüvCüv:

PROF DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU'NDAN HAMıLE KALMAYI DESTEKLEYEN KÜR

Öncelikle hamile kalmak isteyenlerin kesinlikle maydanoz nane ve adaçayı içmemeleri gerektiğini belirten saraçoğlu açıklamalarını sürdürdü;8-9 tane kuru inciri yarım litre suda7-8 dakika kaynatın,üzerine sert ve taze bir havuçudoğrayın 3-4 dakika kaynatıp bekletin bu hazırlanan suyu yarısını kahvaltıdan 1 saat sonra için diğer yarısını ise öğlen yemeğinden 1saat sonra için ;21 gün buyunca her gün tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…