bhcgnin sıfırlanması ile alakası yok canımcım.. benim bhch 2,5 ayda sıfırlandı ama ben 38 günde adet olmuştum.
Çocuk fikrini kafamdan çıkardım ve artık hayatım boyunca çocuğum olsun istemiyorum arkadaşlar...Kendimi hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim.Yanımda beni anlayabilecek kimsede yok...
selm kızlar be tam 35. günüde yani 10 nisanda hasta oldum soğan kürünün güzel etkisi..
yeni tarihim 15 mayıs..
günaydın kızlar bende listeye katılmak istiyorum.. benide listenize yazabilirmisiniz acaba? mayıs 6 sat tarihim.
Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
nursevde ...............10 nisan ??????
buurcuum...............10 nisan ??????
yumurcek ..............12 nisan ??????
rebeca4 .................14 nisan ??????
ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
Kızlar yarın sabah doktora gidiyommm.
Bir muayene olam bakam ne diyecek....
bebiş olabilirmi ... varmı... ne zaman .....eyvahedigeldismile
slm kızlar nasılsınız beniimde kocam geleek birazadann içim içime sığmıyoo :asigim:biraz geçsin diye geldim ama kimsecikler yokk
hoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide listemize..mol gebelik geçirmişsin çok geçmiş olsun..kısaca kendinden yani hamile kalmak için yaptıklarından,nekadar zamandır bebek istediğinden yada başından geçenlerden bahsedersen arkadaşlarımızda senin hakkında fikir sahibi olur hemde tek tek herkesin sorularını cevaplamamış olursun...görüşmek üzere...
31 yaşındayım 4 senelik evliyim 2,5 sene bebek düşünmedik ama 2008 kasım ayında bebek çalışmalarına başladık :) geçen şubatta hamile kaldım nisan ayında mol gebelik teşhisi ile kürtaj oldum ve 1 sene gebelik yasağım oldu.Bu ay yasak bitti. ve tekrar bebek düşünmeye başladım. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak :)
hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda bebişne kavuşursun...
gözünaydın canım hadi bakalım hayırlısı adamı boş bırakma bari :kedi::kedi::kedi:
Allah korusun kız o nasıl söz çocuğum olsun istemiyorum ara sıra olur öyle karamsarlıklar üzme tatlı canını mevlamın bi bildiği vrdır elbet ya teslim olalım biz o zamanı gelince inşallah gelicek bende çok üzülüyorum ama bi gelicek bunu biliyorum inanıyorum er yada geç mevlam nasıl taktir ettiyse elimizden bişey gelmiyo malesef,ayrıca bizler yanındayız burda bizleri bizlerden iyi anlıyacak hiç kimse olamaz bozma moralini canım benim yaa a.s.
ayyy bende bazen çocuk benim neyime diyorum ama onsuzda olmuyor .bebişler onlarsız olmadığını anlamıyolar ve gelmiyolar mafoldumbenmafoldumben
bende senin gibi umutsuz vakayım düşünmek istemiyorum artık hayatım alt üst oldu düşünmekten eşim bile diyo sen iyice gergin sinirli oldun diye zaten asabi biriyim gittikçe daha kötü oluyorum adamın tepesi atacak yakında kocadanda olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?