Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

bhcgnin sıfırlanması ile alakası yok canımcım.. benim bhch 2,5 ayda sıfırlandı ama ben 38 günde adet olmuştum.

sen ne ameliyatı olmuştun canım??ben en son 26 şubatta oldum sonra dış gebelik yaşadım normalde 25 marttı ama hamilelikten olmadı normal günüm 23 falan o zaman mı olacakki

ben ameliyat değilde mol gebelik sebebi ile kürtaj oldum. dış gebelikte nasıl olur adet tarihi bilmiyorum ama kürtaj sonrası adet kürtaj tarihinden sonraki 38-40 gün içinde olmalı diye biliyorum ben.
geçmiş olsun bu arada Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın Rabbim. Gerçekten çok zor.. ben mol gebelik nedeni ile 1 senedir bebek düşünemiyorum gebe kalmam 1 sene yasaklanmıştı. bu ay düşünmeye başladık. Allah herkese hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler versin.

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nursevde ...............10 nisan ??????
buurcuum...............10 nisan ??????
yumurcek ..............12 nisan ??????
rebeca4 .................14 nisan ??????
ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

Çocuk fikrini kafamdan çıkardım ve artık hayatım boyunca çocuğum olsun istemiyorum arkadaşlar...Kendimi hiç bu kadar umutsuz hissetmemiştim.Yanımda beni anlayabilecek kimsede yok...

ayyy bende bazen çocuk benim neyime diyorum ama onsuzda olmuyor .bebişler onlarsız olmadığını anlamıyolar ve gelmiyolar mafoldumbenmafoldumben
bende senin gibi umutsuz vakayım düşünmek istemiyorum artık hayatım alt üst oldu düşünmekten eşim bile diyo sen iyice gergin sinirli oldun diye zaten asabi biriyim gittikçe daha kötü oluyorum adamın tepesi atacak yakında kocadanda olucam...

günaydın kızlar bende listeye katılmak istiyorum.. benide listenize yazabilirmisiniz acaba? mayıs 6 sat tarihim.

hoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide listemize..mol gebelik geçirmişsin çok geçmiş olsun..kısaca kendinden yani hamile kalmak için yaptıklarından,nekadar zamandır bebek istediğinden yada başından geçenlerden bahsedersen arkadaşlarımızda senin hakkında fikir sahibi olur hemde tek tek herkesin sorularını cevaplamamış olursun...görüşmek üzere...

teşekkür ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız beniimde kocam geleek birazadann içim içime sığmıyoo :asigim:biraz geçsin diye geldim ama kimsecikler yokk

31 yaşındayım 4 senelik evliyim 2,5 sene bebek düşünmedik ama 2008 kasım ayında bebek çalışmalarına başladık :) geçen şubatta hamile kaldım nisan ayında mol gebelik teşhisi ile kürtaj oldum ve 1 sene gebelik yasağım oldu.Bu ay yasak bitti. ve tekrar bebek düşünmeye başladım. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak :)

hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda bebişne kavuşursun...

askmesk çok dagıtma kendini... topla bıraz... umutlu ol... neşene ne oldu senın.. olmuyor böyle... gergınlıkten hamılelıkte olmaz.. dikkat lutfen..

askmesk bence de umutsuzluğa düşme eğer bebek bu ay olmazsa şöyle düşün senin bu ay işlerin vardı o yüz fazla çalışma yapamadın ondan olmadı de nolcak bu ay olmazsa bidahaki ay var Allahın günü bitmedi ya yaşında çok değil bak ben 33 yaşındayım halen tık yok kendinden kötüleri düşün bence

slm kızlarr bugün dr gittim testler yaptı çatı muayenesi oldum of ya hep kulaktan dolma şeylerle aklımızı çeliyorlar yaa 1 yıldır çatı muayenesi olmıyım diye gitmedim hiç bir şeyde olmadı ya zaten dr bakmıyo bile ne acı ne bişi off çok sinirlendim sonra kendime neden insanların dediğine kulak asıyorum diye yok çatı muayenesi yok ilk gece korkusu off Allahım yaa neyse ki çok iyi bi şekilde atlattık o kadar kolay olduki normal doğum düşünmeyen ben hemen olsunda normal doğurayım diyorum neyse pazartesi sonuçları alıcaz bakalım neler olucak sperm testi de istedi dr artık hayırlısı umarım bişe yoktur da tedaviyte gerek kalmadan sorunsuz bebişime kavuşurum hepinizi öptm kızlar...

Sağol canım benim...Karamsarlığa kapılmamak elde değilki her ay üzülmekten bunaldım.Kocamda sağolsun hiç yardımcı olmuyor ,olmazsa olmaz ne yapalım demeklede olmuyor.

Psikolojim iyice bozuldu benimde...Eşim ne dese bağırmaya başladım.Uzayan akıntıyı gördüm dün ve yapmamız gerekirken tartıştık ve eşim uyudu çıldırdım haliyle...Yumurta 12 saat kadar az bir süre yaşıyor ve o zamanı yakalamak içinde düzenli ilişki gerekiyor.Belkide dün yumurtladım ve kaçırdık...Boşa kürek çekmek istemiyorum artık canım yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…