Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlar nasılsınız beniimde kocam geleek birazadann içim içime sığmıyoo :asigim:biraz geçsin diye geldim ama kimsecikler yokk
gözünaydın cnm yerimseniben
son 8 gün kızlar.beklemek ne kadar zormuş yaaaaa...
bide bana sor sen onu 2 gün kaldı eyvahedigeldismile
hiç bırakırmıyım tepesindeyim valla tam vaktinde geliyoo yumurtlama günümdee
bol bol çalış olcak inş cnm hadi hayırlısı

inşallah :Saruboceq:

oluyo bazen böyle aksilikler malesef :çok üzgünüm:
inş kaçırmamışınızdır yumurtlamanı :ecrin_bebek:
banada bugünlerde oluyo psikolojik etkileniyoruz tabi canım cok sıkılıyo herseye bunalıyorum
hayırlısı inş hakkımızda güzelim
2 gün kaldı bakalım sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum

arkadaşlar karar verdim bu ay olmasa doktora gidecem rahim film cektirecem ve spermiogramda eşim verecek zaten bir onlara bakılmamiştı artık hayırlısı umudumda yok zaten bu ay olacak diye calişmalar iyi ama 3aydır gene gögüsler şişmeye başladı böyle başlayınca 10 güne kadar hastalanırım eksiklik nedir onuda bilmiyorum bide tuplere baktırım belki tıkanıklık vardır sorun varsa beklememize gerek yok aşilama yada tüp bebek deneriz ne yapalım ankarada 3ay kadar zamanımız var burdayken bakalım dedim başimin caresine rahim flm cektiren varmı nereyi önerirsiniz ve fiyat nedir acaba özelde bilen varsa yazarmı ben lina ya gitmeyi düşünüyorum yada eski doktorumamı gitsem en azından biliyor önceki tekkikleri aynı şeyleri tekrardan yaptırmak istemiyorum oyyyyy oyyyy ne zor işmiş bu cocuk yapmak

oyyyyy oyyyy ne zor işmiş bu cocuk yapmak

aynını bende diyorum cnm yaakaydirigubbakcemile3
bekarken evlenince hemen cocuk olur sanıyordum megerse buda bayagı ugrastırıcı zaman alıcı bir işmiş gamyoncuiremsu
Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın tüm isteyenelere tez zamanda versin inş

Üç gün üstüste aksilik çıktı gece sabaha kadar sinirimden ağladım.Herşeyde hayır vardır diyorum ama bazen evren bile benim çocuğumun olmasına karşıymış gibi geliyor bana isyan etmiyorum ama istemediğimde oldu şimdiyse ne yapsam boş...Güzelim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalıp doğuralımda bitsin bu çile...

neden bu kadar düştün karamsarlıga sen bakim dayakmı istiyon kzıdırma beni olumlu düşün az pozitif bak üzme kendini tatlım akıttıgın göz yaşları sevincten olsun sakla beklenen gün gelecek sabir hepimiz için sabır aynı düşünceleri paylaşiyoruz hayat sınav inişli cıkışlıdır daynacaz sabredecez mucadele verecegiz mutlulugu yakalıyacaz degilmi hepimiz bu umutla yaşıyoruz bitanemiz böyle olunca inanki bizlerde cok etkişeniyoruz ben olumsuz bişe okuyunca inan cok üzülüyorum aynı duyguları yaşıyorum acaba diyerek günümü ziyan ediyorum halbuki hayat okadar kısa kisi hergünümüzü keşke gülümseyerek teslim etme iradedesine sahip olabilsek bizlerden mutlusu olmayacak ama olamaz mutsuzlugu bulabilmek için bazen öyle bir mucadele veriyoruz ki kendimizi kaybediyoruz kendimizi üzmeyi bırak önümüze ne geliyorsa paramparca ediyoruz keşke diyecegimiz olaylar yaiatmasın allahım sil göz yaşlarını yeni gün yeni sevincler getirsin hepimize seni seviyorum cadımmmmmmm kıyamam sana ne burdaki arkadaşlarıma

ohhh be sonunda doktora gittin ya ben sana söyledim korkulcak ne varki zaten doktor iyiyse hiç sorun olmaz.inşallah herşey güzel çıkar canım..

askmesk çok dagıtma kendini... topla bıraz... umutlu ol... neşene ne oldu senın.. olmuyor böyle... gergınlıkten hamılelıkte olmaz.. dikkat lutfen..

sorma canım ya eve taşındığımdan beri aksilikler bitmedi iyice gerildim geçecek inşallah bu günler ...

öylede güzelim heray birşeyle avunmakta zor geliyor taşınma işide bitti artık bundan sonra olmazsa neyle avunucam bilmiyorum(((((

ahh bu erkekler hep rahatlar bizimkide olu olur diyip duruyor delirtiyo beni onun rahatlığı bende çok aceleciyim illa istediklerim hemen olucak...

=askmesk;12703662

öylede güzelim heray birşeyle avunmakta zor geliyor taşınma işide bitti artık bundan sonra olmazsa neyle avunucam bilmiyorum((((

Olur olur takma kafana sen işlerini bitirdin taşındın şimdi ben de sıra, benim de olmaz artık bu 2 3 ay stres yapıyorum çok eşyalar falan

Son düzenleme:
Olur olur takma kafana sen işlerini bitirdin taşındın şimdi ben de sıra, benim de olmaz artık bu 2 3 ay stres yapıyorum çok eşyalar falan

sende taşınma işinde stres yapma çünkü ben çok stres yaptım ve ben gerildikçe herşey ters gitti bırak oluruna halledilir...

slm kızlar nerelerdesiniz ya sitemizi çok ihmal eder oldunuz hiç gelmiyorsunuz güzel sohberlerimizi özlüyorum

iyi akşamlar bayanlar bugun adetim bitti ve çalışmlar başladı hadi hayırllısı bakalım bu ay inşolur
buarada size soğan kürüyle ilgili birşey sorucam ya ben geçen ay adet bitiminden 1 hafta sonra 10 gün yapyım soğan kürünü şimdidemi aynı şekilde yapıcam yoksa adetime 10 gün kalamı 10 gün şeklinde yapıcam
bilgisi olan varmı??

sende taşınma işinde stres yapma çünkü ben çok stres yaptım ve ben gerildikçe herşey ters gitti bırak oluruna halledilir...
Stres yapmamaya çalışıyorum ama yinede olmuyor, daha gerçi çalışmalara başlamadım reglim devam ediyor hala, napalım çalışcam artık

pek bilmiyorum ama adetine kala olmaz galiba çünkü hamileyken soğan kürü zararlı diye biliyorum adet başlayınca yapsaydın ,çalışmalara başlayınca bıraksaydın daha iyi olurdu gibime geliyor sen yinede bilenlere sor ateş ölçme topiğinde bilirler belki

biraz önce bir siteden doğum tarihine baktım son adet tarihini giripte bakıyorsun ya ben eğer kısmet olurda bu ay hamile kalırsam doğum tarihim 01 01 2011 olcakmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…