Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

pek bilmiyorum ama adetine kala olmaz galiba çünkü hamileyken soğan kürü zararlı diye biliyorum adet başlayınca yapsaydın ,çalışmalara başlayınca bıraksaydın daha iyi olurdu gibime geliyor sen yinede bilenlere sor ateş ölçme topiğinde bilirler belki[/QUOTE]

ya ibrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde kullanın diyor aslında yani ilk ay 15 gün sonra 3 ay da adetine 10 gün kala 10 ar gün şeklinde bebeğe de zarar vermiyormuş yani inş..

=bsbirkin;12724891]
ya ibrahim saraçoğlunun sitesinde bu şekilde kullanın diyor aslında yani ilk ay 15 gün sonra 3 ay da adetine 10 gün kala 10 ar gün şeklinde bebeğe de zarar vermiyormuş yani inş.

olabilir canım dediğim gibi pek bilmiyorum ben

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

Son düzenleme:
slmlar evet askmesken sonunda gittim inan üzerimden bi yük kalkmış gibiyim çok şükür he bu arada evine taşındın güle güle oturun inş. hayırlı olsun canım benima.s.

yok degil uyandık coktan kaydirigubbakcemile3
merhaba kıslarrrrr opuyorumnanaktan

kızlar ben adet oldum yine maaleseff çok sinirlerim bozuk(((çok sancım var ya üşüttüm bu ay ağrılar başladı hemen kötükedihüso:gitme::a015:

Son düzenleme:
Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

kızlar ben adet oldum yine maaleseff çok sinirlerim bozuk(((çok sancım var ya üşüttüm bu ay ağrılar başladı hemen kötükedihüso:gitme:a015::a015:

Üzülme canım ya bu ay olur zaten sen fazla çalışma yapmamıştın mayısta hepimizin olucak inşallah hayırlısı olsun öyle düşün ben öyle düşünüyorum

kızlar ben doktora gitmeyi düşünüyorum fakat adetin 3.günü yapılan testler varmış onlar için 3.günmü gitsem yoksa adetin bitmesinimi bekliycem ne yapmalıyım sizce belli bi doktorumda yok şimdi arayıp nezaman geliyim diyede nasıl sorayım?

birde bu adetin 3.günü yapılan hormon testleri neler?belki daha önce bana yapılan testler arasında vardır bakarım ona göre?

mrb arkadaşlar bu hafta çok yoğundum.bugün bile akşam beş buçukta geldim eve.ev okul dersler ev işleri vs vs derken baktım hafta bitmiş.önümüzdeki hafta da 23 nisan daha çok işimiz var.bi de canım sıkkın.son 2 aydır acayip kilo aldım.çünkü ya hamileysem diye önüme ne gelse yedim.yaladım yuttum resmen hala da öyleyim.hamile olsam hiç takmayacağım da boşu boşuna kilo alınca çok fena. stresten de yemeye başladım yine.karnım neredeyse 4-5 aylık hamile kadın karnı gibi.minibüste falan yer veriyorlar yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…