Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

üzme kendini cnm :teselli:
biraz az yemeye bak ekmegi kes inş hamişde olursun :CüvCüv:

askmeskcim ben daha adet görmedim cnm bakalım hayırlısı olsun inş
bekliyorum yarında olmazsam pazartesi kan testi vercem

aşk meşk canım hayırlısı olsun sen bu ay çok yoruldu bence bu arada iyice bir dinlen sonra inşallah çalışma dönemine bomba gibi hazır olursun ve inşallahhhhhhh bu tutturursun canım hiç moralini bozma hayırlısı

ahh be canım insan ister istemez stres oluyo işte kafam karıştı doktora gitsemmi gitmesemmi diye ?bilmiyorum biraz kafamı toplayıp düşünmem lazım...

ahh be canım insan ister istemez stres oluyo işte kafam karıştı doktora gitsemmi gitmesemmi diye ?bilmiyorum biraz kafamı toplayıp düşünmem lazım...
canım git doktora bende karar verdim bu ay tutmadıysa hemen arayacam doktoru önce rahim film cektirecem spermiogramda verecek eşim sonunda ikna oldu haldedecem bakalım doktor ne diyecek inşallah hiç birşey yoktur üzme kendini hepimiz aynı oluyoruz bende kırmızıları gördügüm gün baglantım kopuyor hayatla anlıyorum seni canım hem sen calişmamiştın ki ev telaşin vardı allahım hepimize verecek zamanı var tatlım

cnm adetinin 3 .günü git bence
ben söylemiştim ya geçen ay gittim diye ultrasonla yumurtalarıma baktı iyi demişti..
birde hormon testlerinde fsh lh prolaktin birde e2 hormonuna baktı

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
elfy.........................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

ya bayanlar bu arada yarın sabaha kahvaltıya arkadaşlar gelecek
menüyü bir türlü oluşturamadım kafamda ya...

ya bayanlar bu arada yarın sabaha kahvaltıya arkadaşlar gelecek
menüyü bir türlü oluşturamadım kafamda ya...

canım sana süper ve kolay tarif ben kime yaptıysam çok beğendi ve hep tarif istediler .evde bulunan normal ekmektende olur veye tost ekmeğindende olur bunları yumurtaya bula ve fırın tepsisine diz sonra bir harç hazırlayacaksın sucuk sosis domates bibet maydanoz baharat yani evde ne varsa koy bunlarıda doğra ve içine bir veya iki yumurta kır harcın çokluğuna göre sonra kaşık yardımıyla ekmeklerin üzerine koy son olrakta üzerlerine rendelenmiş kaşar ve fırında 15 dk pişir tam kahvaltılık ben hafta sonunda kahvaltıda da yapıyorum yada acil misafire çayın yanına süper

saol cnm olabilir aslında deneyeyim yarın..ekmeklerin sadece üstümü yumurtalı olcak yoksa tamamen mi bulanacak?

evet cnm aslında daha önce gitmiştim ama doktor hormon testi için 3. günüde gel demişti bana
bende bu salı doktora gidicem yumurta takibi isticem bakalım

benim yarın 3.günüm ama yarın çok işim var hemde randevu alabilirmiyim dolu olurmu bilmiyorum sabah arayıp hastaneyi sormak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…