Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Hamilelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş hamilede olabilirsin şimdiden öyle düşünme

lulucuğum inşallah öyledir.bir de kırmızı kahve akıntım başladı.her ay 4-5 gün önceden başlardı zaten.az önce wc de farkettim söylemsi ayıp.valla yattı bu ay heralde.ama belim ağrımazdı benim.belim müthiş ağrıyor...hayırlısı

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

HAYIRLI BİR EVLAT İÇİN

2 rekat dilek namazı kıl,namaz bitiminde 7 ayetel kürsü oku ve secdedeyken niyeti dileğini söyle,
"Allahım gelmiş geçmiş bütün peygamberilerimizin hatırına senden hayırlı bir evlat istiyorum eğer bana bir evlat vericeksen benim için hayırlıysa beni bu yolda çok bekletme" dua etti,sonra 3 kulvallah bir elham oku.

Hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz....

kızlaaaar nerdesiniz...canım sıkkın.negatif olacağını bile bile sabah test yaptım sırf meraktan.off yaaa.canım çok sıkılıyor.o kadar çalıştık.hesapladık.ama olmadı

Arkadaşlar bir posizyonu var hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sizede yazıyorum artık yönetim beni atarsa sağlık olsun kötü bir amaç için değil art niyet yok atılıp ben burda olmazsam anlarsınız hepinize iyi çalışmalar inşallah hepinizin olur bebişi
Posizyon şu: secdeye durur gibi duruyorsunuz belin oval şeklini alsın popo yukarda kalsın biraz öle ilişkiye giriceksiniz eşiniz 5 dk. kadar içinizde kalsın sonra siz sırt üstü yaptıp poponuzun altına yüksek olmayan bir yastık koyun 25-30 dk. yatın o şekilde ,hem banyo yapmayın sıcak su kullanmayın vajinanızı yıkamayın inş işinize yarar

selam bayanlar bugun 10.günüm yeni bir doktora gittim.bu doktordan daha memnun kaldım bunada adetimin 3.günü hormon testini ve eşimin sperm testini götürdük gösterdik değerler ikisi için de gayet normal dedi
ultrasonla baktı sağda 15 mm lik bir yumurtam var birde ufak tefek 2 3 yumurta vardı pko denemez dedi multikistik over denebilir buna dedi..
cuma bir daha gel dedi büyüyormu bakalım dedi yani takip yapılacak bu ay 21. günümdede progesteron tahlili yapacak..
kilo problemim olduğu için kilo ver dedi glukofaj diye bi şeker ilacı verdi zayıflatırda dedi
bir de antibiyotik verdi rahimdeki yaraları temizler hamileliğe yardımcı olurmuş
ha birde çocuk aspirini içecekmişim her gün
böyle işte
hayırlısı bakalım...

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar

Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

ebruli22 ..................15 nisan ?????
qadife .....................17 nisan ?????
selennur ............. ...17 nisan ?????
pelinsee .................23 nisan
lilyumane ...............23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????

aşkmesk nasılsın

idare ediyom canım napıyım adetimin bitmesini bekliyorum yeniden çalışmaya başlamak için...sende çalışmadasın sanırım hayırlısı olsun ben bal tarçın çörek otu karışımı yemeye başladım dün bakalım işe yarayacakmı?

hayırlı olsun askcım bende bu ay yaptım ilk kez bakalım işe yarayacakmı? :) ben kaçıyom kızlar iyi gecelerr.

hayırlı olsun askcım bende bu ay yaptım ilk kez bakalım işe yarayacakmı? :) ben kaçıyom kızlar iyi gecelerr.
inş işe yarar canım iigeceler

canım bu karışımı bende yaptım fakat sadece 3-4 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyebildim çok midemi bulandırdı devam edemedim tarçından nefret ederim hiçbirzaman yememiştim keşke devamlı yiyebilseydim ama neyse inş bu ay tutar hepimizin yani bende çalışmalara başladım ama tekrar adet olursam die korkuyorum tekrar çalışmalara başlanak için onca günü beklemek zor

ben severim tarçını rahat yiyorum hatta aklıma geldikçe 1 çay kaşığıda arada atıyorum ağzıma ..inş bu ay olur gerçekten çalışma günlerini beklemek adti beklemek kadar zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…