Hamilelik belirtileri adet belirtileri gibiymiş hamilede olabilirsin şimdiden öyle düşünme
yerleşme kanamasıdır eğer devam etmezse, bakalım hayırlısı olsun
cns peki sen nasılsın? :)
aşkmesk nasılsın
iyiyim valla çalışmalara devam sen nasılsın???
idare ediyom canım napıyım adetimin bitmesini bekliyorum yeniden çalışmaya başlamak için...sende çalışmadasın sanırım hayırlısı olsun ben bal tarçın çörek otu karışımı yemeye başladım dün bakalım işe yarayacakmı?
aşkmesk nasılsın
hayırlı olsun askcımbende bu ay yaptım ilk kez bakalım işe yarayacakmı? :) ben kaçıyom kızlar iyi gecelerr.
inş işe yarar canım iigecelerhayırlı olsun askcımbende bu ay yaptım ilk kez bakalım işe yarayacakmı? :) ben kaçıyom kızlar iyi gecelerr.
idare ediyom canım napıyım adetimin bitmesini bekliyorum yeniden çalışmaya başlamak için...sende çalışmadasın sanırım hayırlısı olsun ben bal tarçın çörek otu karışımı yemeye başladım dün bakalım işe yarayacakmı?
inş işe yarar canım iigeceler
canım bu karışımı bende yaptım fakat sadece 3-4 gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyebildim çok midemi bulandırdı devam edemedim tarçından nefret ederim hiçbirzaman yememiştim keşke devamlı yiyebilseydim ama neyse inş bu ay tutar hepimizin yani bende çalışmalara başladım ama tekrar adet olursam die korkuyorum tekrar çalışmalara başlanak için onca günü beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?