kimsecikler var mi bisey sormam lazim cok kotuyum ya her yerim titriyor
Ayyyyyy çok sevindim canım İnşallah kal atışınıda duyarsınmerhaba arkadaşlar.bugün dr gittim.alttan muayene etti.veeeeeeeeeeee kese göründüçok mutluyum arkadaşlar.darısı hepinizin başına.
İnşallah ağrıların geçer belkide normaldir karın ağrılarınArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım ve bende 6+5 hamileyim. 2 aydır siteyi takip ediyorum ve yazdıklarınızı okuyorum. Yorumlardan fazlasıyla bilgilendim ve neredeyse herşeyi kendime yorumluyorum :) Benim karın ağrım çok fazla. Doktorum bir sorun olmadığını söyledi ve progestan verdi ama ben yine de korkuyorum. Aranızda karın ağrısı yaşayan başka kimse var mı?
kimsecikler var mi bisey sormam lazim cok kotuyum ya her yerim titriyor
slm kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gene gitcem:ecrin_bebek:
cok güzel bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın inş :Saruboceq: :1hug:
buyur sor hayırdır inş yerimseniben
gözün aydın canımcım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın.. kaç haftalık dedi doctorumuz?
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gene gitcem:ecrin_bebek:
çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallaahhh
kizlarrr 2 gundur benden kahverengi biseyler geliyor , bu nedir ya deli olucam Acaba bebis mi yerlesti.
Aynen bende sevmiyorum sütü hamile kalırsam napcam bilmiyorum Hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallah canımdr herşeyin yolunda olduğunu söyledi.folik asit almaya devam.sağlıklı beslenmeye çalışmak çok zor ve iğrennççç.süt sevmediğim halde süt içmek, kahvaltı yapmak çok zorrr.yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.
dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi.folik asit almaya devam.sağlıklı beslenmeye çalışmak çok zor ve iğrennççç.süt sevmediğim halde süt içmek, kahvaltı yapmak çok zorrr.yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.
Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
Nisan Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
tilsim2....................29 nisan ???????
g.erkl .....................30 nisan ???????
Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
yusnes.....................1 mayıs
lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
bsbirkin....................15 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
zerray ......................?????
loutima .....................?????
ebruli22 ................... ?????
Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
nurun......................???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?