Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

merhaba arkadaşlar.bugün dr gittim.alttan muayene etti.veeeeeeeeeeee kese göründüçok mutluyum arkadaşlar.darısı hepinizin başına.
Ayyyyyy çok sevindim canım İnşallah kal atışınıda duyarsın
İnşallah ağrıların geçer belkide normaldir karın ağrıların

slm kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gene gitcem :ecrin_bebek:
cok güzel bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın inş :Saruboceq: :1hug:

kimsecikler var mi bisey sormam lazim cok kotuyum ya her yerim titriyor

buyur sor hayırdır inş yerimseniben

gözün aydın canımcım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın.. kaç haftalık dedi doctorumuz?

gözün aydın canımcım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın.. kaç haftalık dedi doctorumuz?

tşkler cnm darısı başına inş
amin inş sagol
onu sormadım doktorda söylemedi haftaya gene gitcem ya o zaman sorarım inş
zaten son adet tarihinden sayılıyo 1,5 aylık filan oluyo :ecrin_bebek:
haftayada inş kalp atışını duyarım gamyoncuiremsu

slm kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gene gitcem :ecrin_bebek:
cok güzel bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın inş :Saruboceq: :1hug:

Hadi gözün aydın canım inşallah kapl atışınıda duyarsın

dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi.folik asit almaya devam.sağlıklı beslenmeye çalışmak çok zor ve iğrennççç.süt sevmediğim halde süt içmek, kahvaltı yapmak çok zorrr.yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.hayırlısı bakalım.

bu arada çok uykum geliyor ve çok çabuk yorulmaya başladım.göğüs ağrısı da cabası.2 gündür de sabahları bulantılar hafif hafif yokluyor.

Aynen bende sevmiyorum sütü hamile kalırsam napcam bilmiyorum Hamileliğin sağlıkla devam etsin inşallah canım

selam kızlar ben zaten bu ay olmayacak biliyordum progesteron testimin sonucu 1.5 gibi bişey yani yumurta çatlamamış doktor bi ilaç yazdı..tam ne için anlayamadık çünkü gittiğimizde doktor yoktu ilacıda alamadık daha reçeteyide okuyamıyorum malum dr yazısı ama pryestm gibi bişeyler yazıyo sanki pzt dr dan öğrenirim ne için yazdığını
ben haziranı bekliyorum şimdiden.....

zamanla alışırsın :) banada zor gelmişti önceki hamileliğimde :) ceviz al siyah kuru üzüm al ye :)

kızlar merhaba...yine adet oldum ( beni 30 mayıs a yazar mısınız...buarada ateş ölçme yöntemini kullanıyorum,,tavsiye ederim....

ateş ölçme yönetmini geçen ay yaptım bir işe yaramadı yada ben beceremedim
bu ay ölçmedim saedec3-4 gündür ölçüyorum hamilemiyim die yüksek çıkarsa diye
adetimin 20. günü 36.6 çıktı 21.günü 36.5 23.günü 36.5 çıktı bugğn 24.günüm 36.8 çıktı bu nedemek acaba????32 gnde bir adet olouyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…