ölee wallaaaaaaaaaaa
kızlar ben bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif azcık moralim bozuldu ama nasip napalım...eee o zaman benim adetim nie gelmedi her zaman günüde gelen adet gelmedi nereye gitti bubilmiyorumkismile
kızlar ben bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif azcık moralim bozuldu ama nasip napalım...eee o zaman benim adetim nie gelmedi her zaman günüde gelen adet gelmedi nereye gitti bubilmiyorumkismile
çalışıyom çalışiıyom:))
sorma yaaa bide takma olur olur diyolar bizde ztn 1 ay öncesine kdr bilinçli olarak korunuyorduk çünkü eşimin askerliği vardı 1 ay önce geldi ve geldiği günden itibaren bıraktık korunmayı..
1 yılımız bitti sormaya başladılar:))
haklısın cnm takmamaya çalışıyorum yüce rabbim ne zmn ol derse o zmn olcak inş..umarım çok bekletmez bizi..
ben yemek yapmaya kaçıyorum bayanlar size iyi akşamlar önümüzdeki maçlardada bol goller diliyorum:)))
gol kralı bi kocamız yok ki şut ve gol yapsın direwkten dönüyooosırnaşık şey
sen napıyosun çalışma varmı boş geçirmeyin :hulya: :hulya:
adetim bitsinde canımmmmmm mart kedisi olucam wallaa
merhaba kızlar bilgisi olanlar lütfen bana cvp yazsın !!!!!!!!!!!!!!!!!
geçen ay 1.5 aylıktı bebegim düşük yaptım doktor adetinin 2 günü gel dedi bu gün gittim klomen verdi 5 gün kullan 10 gün sonra gel yumurtalarına bakıcaz dedi nasıl bakıcak yani bilgisi olan varsa yazsın bana birde kolmenden sonra çatlatma iğnesi olanlar varmış bu iğne nasıl olunuyo yardım lütfen ........... bilmiyorumkismile
canım klomen kullananlar topiği var gebelik topiğinin altında ordaki arkadaşlar daha net bilgi verir sana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/196588-klomen-gonaphene-hamilelige-ugrasanlar-hamileler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?