Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar ben bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif azcık moralim bozuldu ama nasip napalım...eee o zaman benim adetim nie gelmedi her zaman günüde gelen adet gelmedi nereye gitti bubilmiyorumkismile

kızlar ben bugün dayanamayıp gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif azcık moralim bozuldu ama nasip napalım...eee o zaman benim adetim nie gelmedi her zaman günüde gelen adet gelmedi nereye gitti bubilmiyorumkismile

üzme kendini strestendir benimde 2 gün gecikmişti

çalışıyom çalışiıyom:))

sorma yaaa bide takma olur olur diyolar bizde ztn 1 ay öncesine kdr bilinçli olarak korunuyorduk çünkü eşimin askerliği vardı 1 ay önce geldi ve geldiği günden itibaren bıraktık korunmayı..

bozma cnm moralini hayırlısı olur inş...hepimiziçin...

sana soranlarda bi aceyipler eşin yok nasıl yapıcakmışsın anlamadım.zaten sen çok kafana takma eşinle yeni kavuşmuşsun biraz birbirinize zaman ayırın bebiş olur zaten

1 yılımız bitti sormaya başladılar:))
haklısın cnm takmamaya çalışıyorum yüce rabbim ne zmn ol derse o zmn olcak inş..umarım çok bekletmez bizi..

ben yemek yapmaya kaçıyorum bayanlar size iyi akşamlar önümüzdeki maçlardada bol goller diliyorum:)))

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart

merhaba kızlar bilgisi olanlar lütfen bana cvp yazsın !!!!!!!!!!!!!!!!!

geçen ay 1.5 aylıktı bebegim düşük yaptım doktor adetinin 2 günü gel dedi bu gün gittim klomen verdi 5 gün kullan 10 gün sonra gel yumurtalarına bakıcaz dedi nasıl bakıcak yani bilgisi olan varsa yazsın bana birde kolmenden sonra çatlatma iğnesi olanlar varmış bu iğne nasıl olunuyo yardım lütfen ........... bilmiyorumkismile

canım klomen kullananlar topiği var gebelik topiğinin altında ordaki arkadaşlar daha net bilgi verir sana
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/196588-klomen-gonaphene-hamilelige-ugrasanlar-hamileler.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…