Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

sizde durumlar vahim baya bişeyler apman lazım kolay gelsin işin zor senin!!!!

slm ii geceler kızlarkaydirigubbakcemile5 ya 19 una daha vara ama bu ay benim adet belirtilerimde yok adetimden 10 gün önce başlardı göğüslerim bile ağırmıyo hayırdır inşallahof bu bebek beklemek ne zormuş yahuuhihoyyyt

canım ya 2 gün kalmış dayanamıyosan kan testi yaptır

--------------------------------------------------------------------------------

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
35. ay .................14 şubat ?????
pison ...................15 şubat ?????
too_be ..................15 şubat ??????
dyg_6 ...................15 şubat ??????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
pelinsee ...............3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
dolunay... ............16 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart

canım ya 2 gün kalmış dayanamıyosan kan testi yaptır

ya pek umutlu değilim bu ay belirti falanda olmayınca boşuna gidip hüsranla dönmek istemiyorum :çok üzgünüm: neyse artık hayırlısı olmazsa artık dr gidicez ama korkuyorumdelikafadulden

aman ne ugrascam ne halı varsa gorsun ya

yorgunum su bu baska agzındna bırsey cıkmıo

ya sayesınde sey oldum ben vajınumus mu ne ondna olacagı tutsa bıle yapamıoz

hadi ya karışık bi durum allah yardımcın olsun canım ya biraz karşına alıp açık açık konuşmayı denesen belki işe yarar :uhm:

ya pek umutlu değilim bu ay belirti falanda olmayınca boşuna gidip hüsranla dönmek istemiyorum :çok üzgünüm: neyse artık hayırlısı olmazsa artık dr gidicez ama korkuyorumdelikafadulden

hemen yelkenleri suya indirme canım hayırlısı olsun sen kocaelinde nerdesin?doktorun kim?

hadi ya karışık bi durum allah yardımcın olsun canım ya biraz karşına alıp açık açık konuşmayı denesen belki işe yarar :uhm:

aman konusmaya halı yok yemın ederım cok onemlı bırsey yoksa konusmaz bıle yemek yer tv bakar bır bakmıssın uyumuss

anlamadım gıttı ben bu adamı

aman konusmaya halı yok yemın ederım cok onemlı bırsey yoksa konusmaz bıle yemek yer tv bakar bır bakmıssın uyumuss

anlamadım gıttı ben bu adamı

sen buna dopping falan ver kahve içir bişey yap ayy kız bırak bebeği evlilik içinde tehlikeli bi durum :uhm:

sen buna dopping falan ver kahve içir bişey yap ayy kız bırak bebeği evlilik içinde tehlikeli bi durum :uhm:

evet ole tehlıkelı ama adamın umrumu bende takmıyacam artık bakalım ben ıstemeyınce ne oluyo

beyımız ısteyınce oluody ama artık yok YORGUNUM,HASTAYIM,CANIM ISTEMIO dıyım de gorsun onumuzdekı ay:umursamaz:

hemen yelkenleri suya indirme canım hayırlısı olsun sen kocaelinde nerdesin?doktorun kim?

malesef gebzedeyimbenneyaptımki dr a henüz gitmedik ama muayeneden falanda korkuyorumdelikafadulden ben zaten gitmemek içinde biraz direnicem eşim çok ısrar ediyor daha 8 ay oldu evleneli 1 sene olsun hele bi ondan sonra giderim artık olmazsabenneyaptımki sen kocaelinin neresindesin?

ben merkezdeyim canım ama sen git doktora korkacak bişey yok hem gebelik öncesi yapılması gereken bir sürü test var kızamık toxoplazma kan idrar hepsine baktır ve 3 ay önce folik asit ilacı var ona başlaman gerekiyor bebeğin omurilik ve sinir sistemi için doktora gitmesende eczaneden al başla folbiol tablet 50 tane var içinde 1 lira zaten ilaç günde 1 tane içiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…