yok anam yok bızden bırsey olmaz ne bebek ne bırsey ole kaldıgımzla oturur sonrada gelır bebekde bebek delımı ne sınır oldum kıcını donmus uyuo sımdı ya bıraksan dokuzda uyuyacak kı cok zaman ole uyuo yemek yıo bır bakmıssın uyuo sonra yorgunum yok su yok bu yemın edıyorum asırı sınırlıyım bakam guluyorum ama
sizde durumlar vahim baya bişeyler apman lazım kolay gelsin işin zor senin!!!!
hemde nasıl vahım anlatamam gorur o mıskınlıgı bu ay olmasın bebek dıger ay zaten ruyasında gorur
slm ii geceler kızlarkaydirigubbakcemile5 ya 19 una daha vara ama bu ay benim adet belirtilerimde yok adetimden 10 gün önce başlardı göğüslerim bile ağırmıyo hayırdır inşallahof bu bebek beklemek ne zormuş yahuuhihoyyyt
arkadaşlar beni de listeye ekleyin.25 şubat adet tarihim
döversin sen yakında admı alsanaalsanasmile
canım ya 2 gün kalmış dayanamıyosan kan testi yaptır
aman ne ugrascam ne halı varsa gorsun ya
yorgunum su bu baska agzındna bırsey cıkmıo
ya sayesınde sey oldum ben vajınumus mu ne ondna olacagı tutsa bıle yapamıoz
ya pek umutlu değilim bu ay belirti falanda olmayınca boşuna gidip hüsranla dönmek istemiyorum :çok üzgünüm: neyse artık hayırlısı olmazsa artık dr gidicez ama korkuyorumdelikafadulden
hadi ya karışık bi durum allah yardımcın olsun canım ya biraz karşına alıp açık açık konuşmayı denesen belki işe yarar :uhm:
aman konusmaya halı yok yemın ederım cok onemlı bırsey yoksa konusmaz bıle yemek yer tv bakar bır bakmıssın uyumuss
anlamadım gıttı ben bu adamı
sen buna dopping falan ver kahve içir bişey yap ayy kız bırak bebeği evlilik içinde tehlikeli bi durum :uhm:
hemen yelkenleri suya indirme canım hayırlısı olsun sen kocaelinde nerdesin?doktorun kim?
evet ole tehlıkelı ama adamın umrumu bende takmıyacam artık bakalım ben ıstemeyınce ne oluyo
beyımız ısteyınce oluody ama artık yok YORGUNUM,HASTAYIM,CANIM ISTEMIO dıyım de gorsun onumuzdekı ay:umursamaz:
malesef gebzedeyimbenneyaptımki dr a henüz gitmedik ama muayeneden falanda korkuyorumdelikafadulden ben zaten gitmemek içinde biraz direnicem eşim çok ısrar ediyor daha 8 ay oldu evleneli 1 sene olsun hele bi ondan sonra giderim artık olmazsabenneyaptımki sen kocaelinin neresindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?