ok canım ekledim ilk sıradasın hayırlısı
mrb kızlar benim 30şubat ekleyin olur mu*
mrb kızlar benim 30şubat ekleyin olur mu*
ben merkezdeyim canım ama sen git doktora korkacak bişey yok hem gebelik öncesi yapılması gereken bir sürü test var kızamık toxoplazma kan idrar hepsine baktır ve 3 ay önce folik asit ilacı var ona başlaman gerekiyor bebeğin omurilik ve sinir sistemi için doktora gitmesende eczaneden al başla folbiol tablet 50 tane var içinde 1 lira zaten ilaç günde 1 tane içiliyo.
hımmCADIARZU tşk ederim cnm ya :1hug: bişi sorucam dr gitsem beni çatala falan yatırmaz di mii en büyük korkum :asigim:
yani özele gidersen muayene ediyolar ama devlet hastanesi pek muayene etmiyolar.hem bişey olmuyo korkma 1 kere gidersen korkun geçer bayan doktor seç rahat edersin
saol canım ya içimi rahatlattınŞeniz inş. sanada tez zamanda gelir bi bebiş
kimseler gelmemiş yine :umursamaz:bilmiyorumkismile
ya bnm bu psikolojik belirtilerim pek fena yaa psikolojik diyorum çünkü geçen ayda midem bulanıyordu ama hasta oldum şimdide 2 3 gündür midem bulanıyo belim ağrıyo kasıklarıma sancılar giriyo arada kendimi çok dinlemeye başladım bebek fikri oluştuğundan beri aslında brz rahat olsam daha iyi olcak ama bakalım..buarada zerray doktora gitmekten korktuğunu yazmışsın ben geçen hafta gittim daha 1 aydır korunmuyoruz ona rğmen gittim.hiç korkucak bişiy yok ben bayana gittim çok rahattım çatalda muayene etmesine rağmen..polikistik dedi ama önemli değil dedi adetin 3.gününde gel dedi birde..
merhabalar ben hastalandım 15 mart beklenmiyen adet tarihim isterseniz yeniyi ekleyin
öyle aslında en iyisi oluruna bırakmak ama çevreden de habire sormuyolarmı sinir oluyorum sanki ha diyince oluyo...
mart kedileri olcaz inş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?