beni listeye ekleyebilirsin 9 şubatı bekliyorum kısmetse artık zemuszemus
Şubat ayı listesinden hamile yokmu henüz?
canım nasılsın görüşmeyeli bende eskisi gibi sık giremiyorum arada bir bakıyom kim var kim yok diye canım ya beni adet tarihim 6 diye degiştirebilirmisin bu ay 28 cekiyormuş ona göre hesaplamiştı ovulasyon hesaplaplamaya hesaplatınca 6 sı diyor zahmet olacakşimdilik yok canım maalesef ama 15 şubattı bekleyenler vardı gelmedi kimse belki hamiş vardır
canım nasılsın görüşmeyeli bende eskisi gibi sık giremiyorum arada bir bakıyom kim var kim yok diye canım ya beni adet tarihim 6 diye degiştirebilirmisin bu ay 28 cekiyormuş ona göre hesaplamiştı ovulasyon hesaplaplamaya hesaplatınca 6 sı diyor zahmet olacak
askmesk beni şubat ayı listesinden çıkarabilirsin hamiş değilim ama adette olmadım ondan mart ayınada yazdıramicam kndimii bu gidişle
tamam canım adet olduğunda yeni tarih verirsin üzme sakın kendini
bende varımiadet tarihim 10 şubat,adet oldum artık 10 mart beklıyorum bilmiyorumkismile
neyse kızlar ben kaçtım test sonucunu yarın akşama yazarım size öptm hepiniziiiiiii opuyorumnanaktan
canım nasılsın dyg den haber yokmu bende merak ettim inşallah hamiledircanım yaptınmı testi ?senden güzel haberler bekliyoruz...opuyorumnanaktan
canım nasılsın dyg den haber yokmu bende merak ettim inşallah hamiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?