Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar selam dün doktora gittim.keseyi gördük.çok değişik bir duygu ya.allah isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişini inşallah

slm kızlar ne güzel hamilelerimiz çoğaldı öyle geliyorki hamile kalamayanların listesinde bi tek ben kalacağım:umursamaz: ne kadar zormuş anne olmak yaaa senağlama

canım benim üzülme bende varım seni yalnız bırakmam..senağlamasenağlama

canım benim üzülme bende varım seni yalnız bırakmam..senağlamasenağlama

siz daha yeni başladınız ya olur sizina.s. ama stresle alakalı olduğuna inanıyorum artık ben ya hiç bişe yok hayırlısı inşallah yaa off offf off :gitme::gitme::gitme::gitme:

ooo sen çok yenisinnnn 2-3 ay sonra sızlanmak yasak...

2 3 ay ne ki yaa 1 yıl oldu yaaaaaaaa ha oldu ha olacak ama hala daha yok en çok moralimi bozan şey hiç bir problemin olmaması eşimde ve bende kim bilir kaç 1 seneler geçecek:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeniden merhaba kızlarrr uzuuun zamandır yazamadım neler oldu bitti ben uokken bi sürü hamile var bi göz attım da ben hala adet olmayı bekliyorum doktor 30 40 gün dedi bu gün tam 30 oldu inşallah bi an önce adet olurum.. sizler nasılsınız??

suura kız beni mi takip ediyon? :)

evet kaydirigubbakcemile3 dedim bu yazmışmı başka yere test fln yaptın diye aklinialirimsmile
yok canım ya ben fark etmiştim senin resimlere bakarken profilinde bu topiğe bakıyormuşsun sonra bir okumaya başladım ayy ne ilginç bilgiler var bu topiklerde.ben boşuna evliyim diye geçiniyormuşum daha ovulasyon ne onu bile bilmiyormuşumkaydirigubbakcemile3 şimdi girdikçe okuyorum bilgileniyorum hemde kim nasıl haber vermiş hamile haberini diye takip ediyorum
.
inş herkes sağlıkla sıhhtle en kısa zamanda bebişini kucağına alır:Saruboceq:

mrb arkadaşlar..bende yeni katıldım aranızaa 5 haftalık hamileyim bendeee...ama hiç bi değişiklik yokk hala.. bulantı falan...acaba yanlışlıkmı war diye bile dşnmeye başladımm

sırnaşık şey

mrb arkadaşlar..bende yeni katıldım aranızaa 5 haftalık hamileyim bendeee...ama hiç bi değişiklik yokk hala.. bulantı falan...acaba yanlışlıkmı war diye bile dşnmeye başladımm

maşallah canım henüz bişey hissetmessinki :) biraz büyüsün sonra hissedersin :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

amin cnm inş:) geçen cmt doktora gittim kese falan grnmedi haftaya tkrar gel dedi cmt gtcem ama yine grnmez diye korkuyorummm. acaba 1 hafta falan daha ertelesemmi bu doktor işini gidip bişe görememktee kötüüü...

askmesk cnm beni hazirana yazmışsın haklı olarak ama ben daha bu ay adet olmadığım için haziran tarihimi kestiremiyorum adet olduktan sonra söylerim artık yeni tarihimi..

amin cnm inş:) geçen cmt doktora gittim kese falan grnmedi haftaya tkrar gel dedi cmt gtcem ama yine grnmez diye korkuyorummm. acaba 1 hafta falan daha ertelesemmi bu doktor işini gidip bişe görememktee kötüüü...

1 hafta daha ertele canım hem kalp atışını da duyabilirsin belki o zaman :)

askmesk cnm beni hazirana yazmışsın haklı olarak ama ben daha bu ay adet olmadığım için haziran tarihimi kestiremiyorum adet olduktan sonra söylerim artık yeni tarihimi..

kız hamile haberi mi geliyo yoksam :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…