çıkıyorum kızlar misafir gelicek sonra konuşuruz Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..
öyleymiş canım bende çok sevindim...başka bi yerde yazmış gördüm birazda sitem ettim buraya niye yazmadın diye...
aa tılsım hamilemi çok sevindim yaa...
Sizle alakası yok canım halsizim buraya da yazıcaktım sağolsun aşkmeşciğim fırsat vermedi:)))cidden yaa niye bize haber vermediki
sen bize haberi vermedin ama bende seni tebrik ederim canım....
kızlar tilsim2 arkadaşımızda hamileymiş...DARISI BAŞIMIZA...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Askmesk ciğim sizede haber vericektim canım benim diğer siteyede bugün haber verdim.
şaka bi yana gerçekten çok sevindim sen ii olda gerisi boş...
bu arada bizede neler yaptığını anlat bizde tecrübelerinden faydalanalım..
selammm kızlar yusnes tılsım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi darısı isteyen herkesin başına dualarda unutmayın bizi öpüldünüz...a.s.
lulucum noldu yaa hayırdır...Tılsım tebrik ederim ama keşke hemen bizede haber verseydin böyle mutlu haberler paylaştıkça artıkk
kızlar size bi iki bişey söylemek istiyorum bakın benim eşim gidip gelmişti iş dolayısıyla bu ay yani 3 kere bile yapmadıkk nolur kendinizi yıpratmayın Rabbim ne zaman derse ozaman oluyormuşş....Ben aç karnına kuru dut çok yedim çok faydasını gördüm hem ilişkide kuruluk problemini kaldırıyo hemde cinsel ilişki sende istiyosun böylece azap olmuyo...Son kezde böyle arada insana birden titreme gelirya ozaman Allah'ım inşallah bu ay hamile kalırım diye dua ettim...Rabbim herkese tattırsın duyguyuu...kimseyi evlatsız bırakmasınn....AMİNNN
saol canım hep dualarımdasınızzselammm kızlar yusnes tılsım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi darısı isteyen herkesin başına dualarda unutmayın bizi öpüldünüz...a.s.
rica ederimmgünaydın kızlar.. lulunun ayrılmasına üzüldüm.. yusnescim tavsiyelerin için teşekkürler. :)
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım...
aminn
Seninle aynı durumdayız galiba, benimde bu ay çalışma yok ve kesinlikle hamile kalamam diye üzülmüştüm...
ŞUBAT
selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
ufkumm ................19 şubat
eylül_16 ................19 şubat
zerray ...................19 şubat
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat
MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????
yusnes tılsım tebrik ederim arkadaşlar.ben topiğin ilk hamilelerindenim ama malasef gebeliğim riskli geçti ,kanamalarım oldu sürekli yatmam gerekti.pek takip edemedim kızları ama bana çok ugurlu geldiler
buarada 15+1 günlüğüz ve kızım olcak inş,herkese dua edıyorum ve dualarınızı beklıyorum
canım ,benim lulu55,beni listeden sil artık bu kulupte olmayacağım olmakta istemiyorum çünkü yönetimle kavga ettim inşallah herkezin bebişleri olur hayatınızda başarılar
tılsım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım..
tılsımcım seninde sancıların var mı bide bebişin ne kadarr
Sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin.yusnes tılsım tebrik ederim arkadaşlar.ben topiğin ilk hamilelerindenim ama malasef gebeliğim riskli geçti ,kanamalarım oldu sürekli yatmam gerekti.pek takip edemedim kızları ama bana çok ugurlu geldiler
buarada 15+1 günlüğüz ve kızım olcak inş,herkese dua edıyorum ve dualarınızı beklıyorum
tılsım tebriklerrr opuyorumnanaktan
gözünaydın cnm hayırlı olsun inş saglıkla kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?