Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nurun......................???????
bsbirkin...................???????

öyleymiş canım bende çok sevindim...başka bi yerde yazmış gördüm birazda sitem ettim buraya niye yazmadın diye...

Askmesk ciğim sizede haber vericektim canım benim diğer siteyede bugün haber verdim.

aa tılsım hamilemi çok sevindim yaa...

Sağol canım inşallah sende en kısa zamanda kalırsın.

cidden yaa niye bize haber vermediki
Sizle alakası yok canım halsizim buraya da yazıcaktım sağolsun aşkmeşciğim fırsat vermedi:)))

sen bize haberi vermedin ama bende seni tebrik ederim canım....

Çok sağol darısı önümüzdeki ay sizin başınıza...

kızlar tilsim2 arkadaşımızda hamileymiş...DARISI BAŞIMIZA...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Amin canım benim:Saruboceq:

lulucum noldu yaa hayırdır...Tılsım tebrik ederim ama keşke hemen bizede haber verseydin böyle mutlu haberler paylaştıkça artıkk

kızlar size bi iki bişey söylemek istiyorum bakın benim eşim gidip gelmişti iş dolayısıyla bu ay yani 3 kere bile yapmadıkk nolur kendinizi yıpratmayın Rabbim ne zaman derse ozaman oluyormuşş....Ben aç karnına kuru dut çok yedim çok faydasını gördüm hem ilişkide kuruluk problemini kaldırıyo hemde cinsel ilişki sende istiyosun böylece azap olmuyo...Son kezde böyle arada insana birden titreme gelirya ozaman Allah'ım inşallah bu ay hamile kalırım diye dua ettim...Rabbim herkese tattırsın duyguyuu...kimseyi evlatsız bırakmasınn....AMıNNN

selammm kızlar yusnes tılsım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi darısı isteyen herkesin başına dualarda unutmayın bizi öpüldünüz...a.s.

günaydın kızlar.. lulunun ayrılmasına üzüldüm.. yusnescim tavsiyelerin için teşekkürler. :)

selammm kızlar yusnes tılsım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi darısı isteyen herkesin başına dualarda unutmayın bizi öpüldünüz...a.s.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım...

lulucum noldu yaa hayırdır...Tılsım tebrik ederim ama keşke hemen bizede haber verseydin böyle mutlu haberler paylaştıkça artıkk

Canım aynı gün içinde haber verdim zaten aşkmeşkciğim acele etti...

Seninle aynı durumdayız galiba, benimde bu ay çalışma yok ve kesinlikle hamile kalamam diye üzülmüştüm...

saol canım hep dualarımdasınızz
günaydın kızlar.. lulunun ayrılmasına üzüldüm.. yusnescim tavsiyelerin için teşekkürler. :)
rica ederimm
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız canım...

aminn

Seninle aynı durumdayız galiba, benimde bu ay çalışma yok ve kesinlikle hamile kalamam diye üzülmüştüm...

Rabbim isteyince hiç bişey engel olamazzz

yusnes tılsım tebrik ederim arkadaşlar.ben topiğin ilk hamilelerindenim ama malasef gebeliğim riskli geçti ,kanamalarım oldu sürekli yatmam gerekti.pek takip edemedim kızları ama bana çok ugurlu geldiler
buarada 15+1 günlüğüz ve kızım olcak inş,herkese dua edıyorum ve dualarınızı beklıyorum

biraz eskiye gittimde. şubat mat ayı ne kadar kalabalıkmışş.. :1shok:

tılsım tebriklerrr opuyorumnanaktan
gözünaydın cnm hayırlı olsun inş saglıkla kucagına alırsın

canım benim geçmiş olsun ...yaşasın güzel bir kızımız geliyor..sağlıcakla inşallah...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nurun......................???????
bsbirkin...................???????

tılsım tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım..

Sağolun dilerim sizde en kısa zamanda hamilelik haberinizi verirsiniz bizlere...

tılsımcım seninde sancıların var mı bide bebişin ne kadarr

Ayakta biraz kalınca belim ağrıyor ardada sancılarım var canım.5+1 oldu sanırım...

Sağol canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin.

tılsım tebriklerrr opuyorumnanaktan
gözünaydın cnm hayırlı olsun inş saglıkla kucagına alırsın

Sağol canım benim inşallah...:1hug:

slm kızlar ne güzel hamilelerimiz çoğaldı öyle geliyorki hamile kalamayanların listesinde bi tek ben kalacağım:umursamaz: ne kadar zormuş anne olmak yaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…