Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kız hamile haberi mi geliyo yoksam :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

yok cnm ya malesef değil ben bu ay yumurta takibi yptrdm 21. günkü testtede yumurtamın çatlamadığını öğrendim doktorda progestan diye bi ilaç verdi adet olunca gel yanıma dedi yani adet olcağım kesin bnm bu ay askmesk ondan hazirana yazmış beni..inş bi dahaki ay güzel haber veririm...

slm kızlar bu mübarek cuma gününde birbirimize dua edelim lütfen öpüyorum hepinizi kocamana.s.

ben test yaptım negatif çıktı sonuç.. hazirana kaldı umutlar ama tarih henüz belli değil ben söylerim yine tarihi askmeskcim.

selam arkadaşlar.bilgisayarım bozuldu uzun zamandır yazamadım.eşim iş yerinden bilgisayar getirdi de yazabiliyorum.hamile sayımızda artış olmuş ne güzel.allah sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun.ben bu aralar biraz fenayım.bulantılar başladı sabahları bayağı zorluyor beni.bir de öyle çok uykum geliyor ki yataktan hiç çıkmasam bütün gün uyurum.okulda çok zorlanıyorum o yüzden.hep yorgunum.göğüslerime el değmiyor çok ağrım oluyor.pazartesi günü kontrole gideceğim.allah hayırlısını versin.allah herkesi en kısa zamanda bebişlerine kavuştursun...

mrb arkadaşlar nasılsınızz ben iyi sayılmam dün biraz kan geldi acile gittim düşük tehlikesi var cuma günü herşey netleşecek yatıyorum kalkamıyorumm fazlaa teyzeleri dua edin bizim çinn bırakmasın zuzum benii :çok üzgünüm:

cnmm inş birşey olmaz bebeğine......

kizlarr bana da yardim , hamileyim idrar testin de pozitif cikti .bugun kahverengi akintim oldu , bugun adet gunum de ne yapmam lazim lutfen yardim

canım bencede moralini bozma bu durum çoğu durumlarda yaşanabiliyormuş

çok geçmiş olsun kendini yorma sakın dinlen allahın izniyle bişey olmaz...

kizlarr bana da yardim , hamileyim idrar testin de pozitif cikti .bugun kahverengi akintim oldu , bugun adet gunum de ne yapmam lazim lutfen yardim

canım adet gününde olan lekelenme yerleşme kanaması olabilir bebişin sana tutunnmaya çalışıyordur ama sen yinede doktora git canım bol bol dinlenmeye çalış...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

bayinerdem ..............8 mayıs ???????
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

kızlar selam bütün anne adaylarının ve anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutluyorum.iyi pazarlar...

slm kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum öpüyorum hepinizi Allah 'a emanet olun a.s.

bütün annelerin ve anne olmayı isteyenlerin annler günü kutlu olsun...

slmmm kızlar ben bile bu halimle geliyomm boş bırakmayın topiği ayrıca hepimizin anneler günü kutlu olsunn benim aldığım en güzel hediyeee yavrumm yaa

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

bayinerdem ..............8 mayıs ???????
cns22......................10 mayıs ???????
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…