bu arada adet belirtileri yaşıyorum.. Fakat sivilce basmasdı beni yüzümde sivilceler çıktı.
aa tılsım hamilemi çok sevindim yaa...
off daha bu ay adet olmadım ama ben haziranı bekliyorum...........
adet belirtisi ile hamilelik belirtileri benzer zaten belli olmaz test yap çıkar belki 2 gün kalmış zaten...bende yumurtlama zamanındayım 3 saattir acayip sızlama var sol kasığımda..benim hep ağrılar sol kasığımda oluyor sağda niye bişey yok anlamıyorum...
adet belirtisi ile hamilelik belirtileri benzer zaten belli olmaz test yap çıkar belki 2 gün kalmış zaten...bende yumurtlama zamanındayım 3 saattir acayip sızlama var sol kasığımda..benim hep ağrılar sol kasığımda oluyor sağda niye bişey yok anlamıyorum...
sen eminmisin hamiş olmadığına??
sol yumurtalığın rezervi daha yüksektir tatlım.. bana doktor sol tarafın yumurta rezervi daha yüksek demişti seninde öyle ozaman :)
sol yumurtalığın rezervi daha yüksektir tatlım.. bana doktor sol tarafın yumurta rezervi daha yüksek demişti seninde öyle ozaman :)
bnmde solda yumurta yoktu sağda vardı
evet cnm eminim bu ay yumurta takibi yaptırdım ya 21. günkü testde değerim çok düşük çıktı doktor adet olmam için ilaç verdi adet olduktan sonrada yumurta için ilaç vericek sanırım yumurtam 15 mm de kaldı
inşallah öyledir sağda başka problem yoktur...
anladım canım hayırlısı inşallah adet ol bitsin çalışmalara başla bal tarçın çörek otu yap sende yumurta büyütüyomuş belki işe yarar ben yaptım bu ay pek düzenli yemesemde yedim biraz...
ayrıca sabahları bulantıda var gündüz nadiren bulantı var :))))) ben kafayı yedim kızlarrr :)))) son hamileliğimden önceki ayda böyle şeyler yaşamıştım b,ide adetim 10 gün geçmemişmiydi gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?