Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

bu arada adet belirtileri yaşıyorum.. Fakat sivilce basmasdı beni yüzümde sivilceler çıktı.

adet belirtisi ile hamilelik belirtileri benzer zaten belli olmaz test yap çıkar belki 2 gün kalmış zaten...bende yumurtlama zamanındayım 3 saattir acayip sızlama var sol kasığımda..benim hep ağrılar sol kasığımda oluyor sağda niye bişey yok anlamıyorum...

off daha bu ay adet olmadım ama ben haziranı bekliyorum...........

yapmıcam test tatlım ne zaman 1 ay geçicek o zaman test yapıcam :roflol: yoksa çok takıntı yapıyorum eğer pozitifse..

sol yumurtalığın rezervi daha yüksektir tatlım.. bana doktor sol tarafın yumurta rezervi daha yüksek demişti seninde öyle ozaman :)

sen eminmisin hamiş olmadığına??

evet cnm eminim bu ay yumurta takibi yaptırdım ya 21. günkü testde değerim çok düşük çıktı doktor adet olmam için ilaç verdi adet olduktan sonrada yumurta için ilaç vericek sanırım yumurtam 15 mm de kaldı

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

lightlife......................6 mayıs
bayinerdem ..............8 mayıs
cns22......................10 mayıs
karakaya .................11 mayıs
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
zerray ......................?????
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

nurun......................???????
bsbirkin...................???????

bu arada yumurtalıklarımda ara ara ama hergün kesin olmak üzere atma var ama ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum :)

ayrıca sabahları bulantıda var gündüz nadiren bulantı var :))))) ben kafayı yedim kızlarrr :)))) son hamileliğimden önceki ayda böyle şeyler yaşamıştım b,ide adetim 10 gün geçmemişmiydi gittim kan testi yaptırdım sonuç negatif :)

anladım canım hayırlısı inşallah adet ol bitsin çalışmalara başla bal tarçın çörek otu yap sende yumurta büyütüyomuş belki işe yarar ben yaptım bu ay pek düzenli yemesemde yedim biraz...

anladım canım hayırlısı inşallah adet ol bitsin çalışmalara başla bal tarçın çörek otu yap sende yumurta büyütüyomuş belki işe yarar ben yaptım bu ay pek düzenli yemesemde yedim biraz...

bende ilk defa yaptım bu ay bal tarçın çörek otunu..

bende bulantı yaşadım bi ay hemde idrar testinde silikte olsa 2.çizgi ama adet oldum maalesef çok üzülmüştüm...

çıkıyorum kızlar misafir gelicek sonra konuşuruz Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…