Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

canım benim çok geçmiş olsun.maşallah iyi olmanız çok güzel dikkat et kendine bizide unutma gel sık sık...öpüyorum..

olabilir canım allah büyük ne olacaı belli olmaz yeterki allah ol desin stres yapma bebiş olmasada adetin boşuna gecikmesin...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

bayinerdem ..............8 mayıs ???????
cns22......................10 mayıs ???????
d_kupcu ..................16 mayıs
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler
karakaya.................8 haziran
zerray ....................12 haziran
nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

kızlar benim yumurtlama günümden beri çok ağrı olmasada kasıklarımda sızlama var 1 hafta oldu hala geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi ? yada hamişlerimizden böyle birşey yaşayan varmı?

kızlar benim yumurtlama günümden beri çok ağrı olmasada kasıklarımda sızlama var 1 hafta oldu hala geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi ? yada hamişlerimizden böyle birşey yaşayan varmı?

inş hamilelik belirtisidri cnm :CüvCüv:

kızlar hamileyim. bu sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. 1 hafta sonra testi tekrarlıcam. Allah isteyen herkeze nasip etsin

mrb kızlar
ben sizede söylemiştim ya progestan içiyorum diye eczacı bana yanlış tarif etmiş ilacı günde 3 kez almam gerekiyomuş ben 10 gündür 1 tane alıyodum bugun eşim drumla görüştü adet olursa gelsin olmazsa 1 hafta geçersede gebelik testi yaptıralım demiş
yani gebelikte olablirmiş bende ama ben ilacı 3 kere içmedim ne bileyim kafam allak bullak oldu kızlar yaa bugun yeni yeni kasıklarıma ağrılar girmeye başladı yarın adet günüm ama benim gecikmelerim olabiliyo blmyrm bakalım hakkımda hayırlısı böyle işte

hakkında hayırlısı olsun birkin :) 1 hafta bekle bekleyebilirsen ve test yap :) ben adet günümü 1 gün geçtiğinde yaptım çıkmadı ama 5 gün geçti çıktı.

ama canım o ilacı içmen doğru mu ki o ilaç kanamayı durduruyom düşük önlemek için bende kullanıyorum daa

ha bide 3 defa çok değil mi ben 2 kere alıyorum bünyem kaldırmıyorr devamlı uyku sersemlik bide çarpıntı yapıyoo

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…