selam opuyorumnanaktan
hepiniz hamile kalın anne olun inş :Saruboceq:
Herkese Merhabalar....
arkadaşlar uzun zamandır uğruyamıyordum. 20gün boyunca kahverengi akıntım oldu, hatta bir ara kanamam oldu. sürekli sırtı üstü uzandığım için bir türlü uğrayamadım buralara. 3 gündür akıntım bitti çok şükür bebek de iyi umarım böyle iyi gider. ben yokken ne güzel hamişlerimiz artmış. işallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişlerini... :CüvCüv:
günaydın kızlat
bişey sorucam kızlar anlatmıştım ya 21. günkü testimin değeri çok düşükmüş yumurtam çatlamamış diye bnm adetlerim düzensiz pko var bende çünkü yumurtam 21. günden sonra çatlamış olabilirmi ben bu ay kesinlikle hamile değilim diyordum kendi kendime ama öyle bişey takıldı aklıma çünkü eski drum senin adet döngün uzun old için geç olabili yumurtlama tarihin demiştide..
bi umut işte.......
selam opuyorumnanaktan
hepiniz hamile kalın anne olun inş :Saruboceq:
iyi canım sen nasılsın tehlikeyi atlattınmı durumlar nasıl?
bende iyiyim canım cuma günü tehlikeyi atlatıp atlatmadığımızı öğreneceğiz
kızlar benim yumurtlama günümden beri çok ağrı olmasada kasıklarımda sızlama var 1 hafta oldu hala geçmedi hamilelik belirtisi olabilirmi ? yada hamişlerimizden böyle birşey yaşayan varmı?
kızlar hamileyim. bu sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. 1 hafta sonra testi tekrarlıcam. Allah isteyen herkeze nasip etsin
tebrik ederim cnmm çok sevindim........allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş..
mrb kızlar
ben sizede söylemiştim ya progestan içiyorum diye eczacı bana yanlış tarif etmiş ilacı günde 3 kez almam gerekiyomuş ben 10 gündür 1 tane alıyodum bugun eşim drumla görüştü adet olursa gelsin olmazsa 1 hafta geçersede gebelik testi yaptıralım demiş
yani gebelikte olablirmiş bende ama ben ilacı 3 kere içmedim ne bileyim kafam allak bullak oldu kızlar yaa bugun yeni yeni kasıklarıma ağrılar girmeye başladı yarın adet günüm ama benim gecikmelerim olabiliyo blmyrm bakalım hakkımda hayırlısı böyle işte
mrb kızlar
ben sizede söylemiştim ya progestan içiyorum diye eczacı bana yanlış tarif etmiş ilacı günde 3 kez almam gerekiyomuş ben 10 gündür 1 tane alıyodum bugun eşim drumla görüştü adet olursa gelsin olmazsa 1 hafta geçersede gebelik testi yaptıralım demiş
yani gebelikte olablirmiş bende ama ben ilacı 3 kere içmedim ne bileyim kafam allak bullak oldu kızlar yaa bugun yeni yeni kasıklarıma ağrılar girmeye başladı yarın adet günüm ama benim gecikmelerim olabiliyo blmyrm bakalım hakkımda hayırlısı böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?