Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

cnm erken yapmışsın testi daha günün gelmemiş bile belkide testte gözükmemiştir dur bakalım hayırlısı
bnmde bu ay dr ve eczacı sayesinde kafam allak bullak oldu işte bende yarın bi test alıp yapsammı acaba

günün geçtiyse yap canım beklemek çok zor valla ben bu ay çok ümitliydim ama bakalım bekliycem...

canım sen şuan bi test daha yap bakalım belki üstüne görme olayı olmuştur.tekrar pozitif çıkarsa doktora gidersin hemen..farklı marka bi test olursa daha ii olur...

yapıcam askmeskcim 1 tane testim var zaten evde.. ayrıca 1 testte görmedim pozitifi 2 tane testte silik çizgi gördüm. ayrıca adetim afedersin parça parça ağrılı geçiyo kokulara karşı hassasiyet ve miğde bulantısıda devam ediyo. CADIARZU daha önce adetim h,ç böyle geçmezdi çok gecitiği içinmi yoksa düşükmü üstüne görmemi anlamadım CADIARZU

canım sakın yanlış anlama seni korkutmak istemem ama bi akrabımız korunduğu halde hamile kalmış tabi anlamamış beklemediği için adet olmuş sonra ağrısı falan olmuş doktora gitmiş dış gebelik demişler.iğne yapmışlar düşmemiş içerde tüpde kalmış kanama olmuş ameliyatla almışlar.sendede böyle tekrar pozitif çıkarsa mutlaka doktora git...

tabi kesin giderim ozaman. daha önce mol gebelikte geçirdim ben o sebeple çok orkuyorum zaten.

geçmiş olsun canım inş sadece üstüne görmedir.bebişin seninledir...bizi habersiz bırakma ne zaman yapıcaksın testi?en son ne zaman yapmıştın?

Allah hayırlısını nasip etsin askmesk. En son cuma günü yaptım yarın sabah yapmayı düşünüyorum.
Allah'ım sana bana ve isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin.

iyi geceler canımcım.Ayrıca ilgin için teşekkür ederim. Şeniz

AMİN canım doğru söylüyosun hayırlı evlat olması çok önemli ...ne durumdasın testi yaptınmı?

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

d_kupcu ..................16 mayıs ???????
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

Günaydın miletttttttttttttttttt hihoyyyt :jeyyar: :sm_cool:

bende bu sabah adet oldum.ağlamaktan gözlerim şişti((çok yoruldum artık beklemekten senağlamasenağlama:a015::a015::a015:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
askmesk.................18 haziran
nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

bende bu sabah adet oldum.ağlamaktan gözlerim şişti((çok yoruldum artık beklemekten senağlamasenağlama:a015::a015::a015:

aaa oldumu şimdi yaa.. niye ağlıyosun askmeskcim yaa.. tamam biliyorum insan moralmen sıfıra iniyor ama dirençli olmalıyız.. inşallah önümüzdeki aylarda bizde hamile kalıca tatlım sıkma canını nolur. oluruna bırak herşeyi..daha doğrusu bırakalım..
bende bugün ağladım doya doya bomboş evde.. insanın elinde değil ama napalım canım ya elbet bizim miniğimizde ummadığımız biranda gelecek.. çoğu kişinin öyle oluyo :) biz şuan umduğumuz için bekliyoruz ve hayal kırıklığı yaşıyoruz.. o zaman napıcaz önemsemicez.. :)

ahh be canım kafam allak bullak bende bugün ağlaya alaya temizlik yaptım yarın akşam misafirim var hiç havamda değilim ama mecbur dayanıcam ...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…