ama canım o ilacı içmen doğru mu ki o ilaç kanamayı durduruyom düşük önlemek için bende kullanıyorum daa
kızlar hamileyim. bu sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. 1 hafta sonra testi tekrarlıcam. Allah isteyen herkeze nasip etsin
slm dün doktora gitttiimm herşey yolundaa düşük kalmamış bebişimiz13mm olmuş büyümüşş teyzeleri
selam kızlar son 1 haftadır iyi hissetmiyorum.halsizliklerim bulantılarım başladı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın
Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 9/6/2010 tarihinde başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:
21/5/2010 ile 26/5/2010 tarihleri arasıdır.
cnm bende pko olduğu için bebek varsada düşük riski olurmuş eğer bebek varsa tutunması içinmiş yoksada adet söktürmek için ben daha dünden beri 3 kullanmaya başladım henüz öyle bi etkisni görmedim
kızlar hamileyim. bu sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. 1 hafta sonra testi tekrarlıcam. Allah isteyen herkeze nasip etsin
kızlar bugün adet oldum hamile değilmişim mafoldumben
cnmm üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı olsun cnm bu ay olur inş
bi daha gününüden önce test yapma bari böyle hayalkırıklığına uğramak çok fena bişey olsa gerek kendini üzme olurmu her şerde bir hayır vardır...
8 gün geçmişti günüm canım yaa.. ve idrarda pozitifti
kızlar bugün adet oldum hamile değilmişim mafoldumben
8 gün geçmişti günüm canım yaa.. ve idrarda pozitifti
selam askmesk nasılsın ben hala beklemedeyim bakalım..halen progestan ilacımda bitmedi acaba ona devam ederken adet olunmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?