Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ama canım o ilacı içmen doğru mu ki o ilaç kanamayı durduruyom düşük önlemek için bende kullanıyorum daa

cnm bende pko olduğu için bebek varsada düşük riski olurmuş eğer bebek varsa tutunması içinmiş yoksada adet söktürmek için ben daha dünden beri 3 kullanmaya başladım henüz öyle bi etkisni görmedim

Kizlar selam, nabersiniz?opuyorumnanaktan
benim yeni tarihim 8 Haziran---3.deneme olacak :bbo:

Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık 27 gün sürüyor
Bir sonraki adetiniz tahminen 9/6/2010 tarihinde başlayacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Hamile kalmanız için şansınızın en yüksek olduğu günler:

21/5/2010 ile 26/5/2010 tarihleri arasıdır.

selam kızlar son 1 haftadır iyi hissetmiyorum.halsizliklerim bulantılarım başladı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın

slm dün doktora gitttiimm herşey yolundaa düşük kalmamış bebişimiz13mm olmuş büyümüşş teyzeleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2
lightlife

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Mayıs Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

d_kupcu ..................16 mayıs ???????
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
nurun......................???????
bsbirkin...................???????

Son düzenleme:
slm dün doktora gitttiimm herşey yolundaa düşük kalmamış bebişimiz13mm olmuş büyümüşş teyzeleri

çok sevindim canım ama sen yinede kendine dikkat et yorulma..

selam kızlar son 1 haftadır iyi hissetmiyorum.halsizliklerim bulantılarım başladı.umarım herkes iyidir.kendinize iyi bakın

nazlı hamişlerimiz...dinlenmeye çalış canım..bebiş gelince unutacaksın bunları...

canım bu senin tarihlerinmi? adet olmadın inşallah..listede 16 mayıs gözüküyo ondan sordum?

inşallah bebiş vardır canım hayırlısı olsun...

kızlar hamileyim. bu sabah test yaptım 2. çizgi silik çıktı.. 1 hafta sonra testi tekrarlıcam. Allah isteyen herkeze nasip etsin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..BİZİM İÇİNDE DUA ET LÜTFEN...

selam kıslarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ligtlife cnm gözünaydın hayırlı olsun inş

kızlar bugün adet oldum hamile değilmişim mafoldumben

cnmm üzüldüm bak şimdi neyse hayırlısı olsun cnm bu ay olur inş
bi daha gününüden önce test yapma bari böyle hayalkırıklığına uğramak çok fena bişey olsa gerek kendini üzme olurmu her şerde bir hayır vardır...

8 gün geçmişti günüm canım yaa.. ve idrarda pozitifti

kızlar bugün adet oldum hamile değilmişim mafoldumben

canım ya üzülme aynı şey banada olmuştu ama ben adete 3-4 gün kala test yaptım silik çıkmıştı sonra adet oldum.bu ayda 4 gün önce yani dün gecede test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuk doktor yolu gözüküyor banada bu ayda olmadı sanırım adet olsam bitsede gitsem doktora artık yoksa deliricem...:uhm::uhm::a015::a015:

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

Mayıs Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

d_kupcu ..................16 mayıs ???????
askmesk .................20 mayıs
lulu55 ......................22 mayıs
g.erkl ......................30 mayıs
loituma .....................?????
ebruli22 ................... ?????

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
nurun......................???????
bsbirkin...................???????
lightlife.....................??????

selam askmesk nasılsın ben hala beklemedeyim bakalım..halen progestan ilacımda bitmedi acaba ona devam ederken adet olunmazmı

off bu progestan ilacı bnm bütün düzenimibozdu ya bi tableti kaldı acaba onu içmesemmi çünkü bu ilaç adette geciktirebiliyomuş

selam askmesk nasılsın ben hala beklemedeyim bakalım..halen progestan ilacımda bitmedi acaba ona devam ederken adet olunmazmı

pek ii sayılmam dün gece test yaptım negatif çıktı 4 gün kaldı adetime ama bu ayda boşa geçti galiba((((( sen stres yapma kendine bitmiş zaten ilacın iç bitir benim o ilaç hakkında hiç bilgim yok ama doktor verdiyse bi bildii vardır elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…