Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlaaaarr yarın rahim filmi çekilicem çok korkuyorum ne olur çok dua istiyorum herkesten öptm herkesleri byebyee...

askmesk cnm hakkımızda hayırlısı olsun inş kısmet değilmiş bu aya demekki
ben daha adette olmadım bugun progestan da bitti içmedim bakalım ne zmn adet olcam...

canım benim aşkmeşkcim üzülme canım ya bizimde bebişlerimiz olacak inşallah biliyorum bekllemek zor herbir ay bebek geciktikçe üzüntüm biraz daha fazla oluyor bende son adet olduğumda baya üzüldüm eminim bu ayda olursam daha fazla üzülücem canım doktora falan gitmeyi düşünüyormusun

cnm sen rahim filmi çekindinmi

düşünüyorum canımda bi arkadaşım burda adetin 2. Yada 3.günü git dedi ama randevu almak zor 1 hafta sonraya veriyolar gideceim doktora yarın akşam misafir var 20 kişi gelcek perşembeye randevu almaya çalışıcam olmazsa adetim bitince gidicem inşallah...

cnm sen rahim filmi çekindinmi

yok canım çektirmadim doktor diğer aya iğne falan dedi ama bilmiyorum ama rahim filmi falan demedi acaba ben kimyasal gebelik yaşadım ya acaba ondan dolayı tüplerim açık olduğu düşüncesine vardı bilmiyorum olmazsa bu filim işni bir sorayım

slm kızlarr dün rahim filmi çekildim çok korkunç değildi ben kendimi çok kastım ve korktuum için çok zor geçti yoksa aynı alttan muayene gibi neyse sonucu yarım rahim :bbo:dr daha göstermedim ama bu durum bei çok üzdü yarında dr göstericem bakalım hayırlısı

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır diremedim nete biraz ağır geçiyo ama 2 gündür iyiyim yarın doktor randevum var kalp atışını duyacam ama babamız gene uzaklara gittii (

bgn doktora gittim ve klomen verdi 5.güün başlıcam bakalı hayırlısı

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Haziran Ayında Hamile Kalmak İsteyenler

karakaya.................8 haziran
suur........................8 haziran
zerray ....................12 haziran
askmesk.................18 haziran
lightlife....................15 haziran
bsbirkin...................22 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…