Allah yardımcıları olsun tatlım bizimki de sanki alışveriş merkezini o kutaracak :)
güvenlikmi yoksa kız onların işi zor valla allah yardımcısı olsun....
ne güzell
ayy inşallah size verirlerr aman bizde kiradayızz iştee
hiç sanmam verceklerini canım aman boşver istemem zaten keyifleri bilir eşime burası senin demişler önceden ama tapuyu hayattayken vermezler.boşver kira vermiyim yeter içim acıyo valla verirken...
benim de walla bi de ev sahibi kıl bişi
kızlar ben çıkıyorum yarın akşam görüşürz gündüz giremiyorum ben pcyi akşamları getiriyo eşim gelirken gündüz evde bilgisayar yok yani :) öptm hepiniziiiiiiii
ayy o konuya hiç girme benimki bayan bide ayın 1 inde yatırma akşam 5 te arar hemen erken yatırıncada kabul etmez illa 1 inde olcak...
kızlar ben çıkıyorum yarın akşam görüşürz gündüz giremiyorum ben pcyi akşamları getiriyo eşim gelirken gündüz evde bilgisayar yok yani :) öptm hepiniziiiiiiii
bende eşimi kaldırım gönderim gelirim yarım saate burda olursanız görüşürüz kızlar gidersenizde ii geceler....
kimseler kalmamış ii gecelr herkese opuyorumnanaktan
kocişini göbderdin mii tatlım
evet canım yagitti valla kıayamam uykulu uykulu....arabayı alcam dedi vermedim sabah gidip eve bakcakmış bende yarın beraber bakarız dedüm bende gitcem banane
ay kıyılmıyor walla yazıkk git tatlım gitt evin bakacan tabiii
biz adam akıllı dışarı bile çıkamıyoz komşularla yetiniyommm
normalde bende öyleyim çıkmıyom hatta benim komşumda yok sayılır karşı komşu yaşlı canım ya bu vardiya işi zor .eşimin kuzeni evlendi yazın onun eşiyle baya samimiyiz onla görüşüyom genelde bide büyük görümcem var ama ondada 2 çocuk okula gidiyo anca haftasonları falan bende hep evdeyim aslında eşim diyo zaten yakında sıyırcan kafayı diye...bazen sen napıyon nette diyip duruyo bakıyom öle diyom herşeyi okuyup kendi kafanı bulandırma diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?