Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ben senin yaşındayken üniye başlamıştım hatta düzenli adet bile olmuyodum valla 22 den sonra düzene girdi.
ahh canım ya yanlış anlama ama ben kızların 23 ten önce evlenmesine karşıyım benim 2 tane kız kardeşim var 85 ve 91 doğumlular gerçi okuyolar hayatta evlenmelerine izin vermem büüyğü 25 oldu zaten ama üni ye geç başladı 2 senesi var daha.diğeride bu sene sınava gircek .ben evlendim 2 hafta sonra 26 ya girdim babam bana bile küçüksün diyodu gerçi ben üniden sonra master yaptım artık zamanı gelmişti biz 1,5 yıl çıktık 1,5 yıl nişanlı kaldık evlenelide 1,5 yıl oldu 2005 en beri beraberiz.

aşk işet ALLAH mutluluğunuzu bebişle arttırsın canım ama sıkma canını hayatını yaşa olur

yok ablacım neden yanlış anlayıımm sizinde Rabbim mutluluğuzu daim etsin yok kıss iyiki kocişimle evlenmişim erken atıldım hayata ama kocişim için değerr.
sizinde Rabbim mutluluğunuzu bebişle arttırsın

git ye meyveni bakalım bende çamaşırlarımı asım makine bitmiş :))))) görüşürüz canım ii geceler dikkat et kendine....opuyorumnanaktan

tamam ablacıımm kolay gele sala sende dikkat et kendinee Allaha emanet oll iyi gecelerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
loituma.................3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

kimsecikler kalmamışmirmirmirmir kızlar evet bugün büyük gün inşallah hüsranla sonuçlanmaz Allahım nolur bize bebiş veer

canım nasılsın ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN :Saruboceq:

yorgun bitkin misaifr vardı dinleniyorum ama heycanlı inşallah hepimize verir mübarek cuma gecesi yaaa off valla beklemekten o kadar sıkıldım ki artık sen napıyosun nasılsın?

yorgun bitkin misaifr vardı dinleniyorum ama heycanlı inşallah hepimize verir mübarek cuma gecesi yaaa off valla beklemekten o kadar sıkıldım ki artık sen napıyosun nasılsın?

bende senin gibi yorgunum canım temizlik yemek çamaşır market alışverişi derken yoruldum.akşamda oturdum bilg başına kızlarla kaynattık burda baya...

bende senin gibi yorgunum canım temizlik yemek çamaşır market alışverişi derken yoruldum.akşamda oturdum bilg başına kızlarla kaynattık burda baya...

of bu bayanların işi bitmezki klavah ne güzel kafa dağıttınız dimi iyi oluyo burası bayağı yaa

of bu bayanların işi bitmezki klavah ne güzel kafa dağıttınız dimi iyi oluyo burası bayağı yaa

evet canım ya yoksa kafayı yeriz valla ben bişey yapmasanda yazılanları okuyup oyalanıyom bua arada umutla bebeklerini bekleyenler topiğinde 2 arkadaşımızın bugün hamile olduğunu öğrendim gözlerim doldu valla allahım bizede sağlıklı bebişler ver .AMİN

amiiiin inşaaallah yaaa ay valla benimde tüylerim diken diken oldu acaba bizde böyle haber verebilecekmiyiz çok merak ediyorum ben 1 hafta falan giremicem ya bursaya gidiyorum yarın akşam 1 hafta falan kalıcam inş. gelince güzel haber veririm sizdende duyarım yaaa sırayla hepimiz hamile kalsak bi anda ne güzel olur mucize olsa ahhh ahhha.s

inşallah canım ya benimde bu hafta çalışma yapmam lazım :hulya: kaydirigubbakcemile3
yumurtluycam bu hafta ...ay tavuk gibi hissediyom kendimi valla ne zor işmiş bu bebek işi...kafamçokkarıştı

senin günün yarın test falan yapmayı düşünmüyomusun hiç belirti yokmu?ay kız yarın yap bi test hamişsindir belki yol falan gitme o halde yat dinlen bebiş tutunmaya çalışıyodur belkide ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…