evet abla lisede buldum kocayıı evlendim tabi bizimki kaçırır mı lolitayıı:) hemen aldıı 2 ay çıktık ondan sonra evlendikk.
kısss koca bebe nym demiyoo
abla ya 2 seneye yakın olduu olmuyorr bizimkisi bir aşk hikayesii :)
neyse tatlım ben çıkıyorum Allaha emanet ol hayırlı gecelrr
öptümm
ben senin yaşındayken üniye başlamıştım hatta düzenli adet bile olmuyodum valla 22 den sonra düzene girdi.
ahh canım ya yanlış anlama ama ben kızların 23 ten önce evlenmesine karşıyım benim 2 tane kız kardeşim var 85 ve 91 doğumlular gerçi okuyolar hayatta evlenmelerine izin vermem büüyğü 25 oldu zaten ama üni ye geç başladı 2 senesi var daha.diğeride bu sene sınava gircek .ben evlendim 2 hafta sonra 26 ya girdim babam bana bile küçüksün diyodu gerçi ben üniden sonra master yaptım artık zamanı gelmişti biz 1,5 yıl çıktık 1,5 yıl nişanlı kaldık evlenelide 1,5 yıl oldu 2005 en beri beraberiz.
aşk işet ALLAH mutluluğunuzu bebişle arttırsın canım ama sıkma canını hayatını yaşa olur
uykun geldi dimi canım hadi bakalım tatlı rüyalar....opuyorumnanaktan
yok ablacım neden yanlış anlayıımm sizinde rabbim mutluluğuzu daim etsin yok kıss iyiki kocişimle evlenmişim erken atıldım hayata ama kocişim için değerr.
Sizinde rabbim mutluluğunuzu bebişle arttırsın
yok tatlım ne uykusu abla erken uyuyamam ki
midem bulanıyooo meyvede yemedim bugün kociş beni kesecek:)
çıkıcam diyince uyucam sandım canım:)
git ye meyveni bakalım bende çamaşırlarımı asım makine bitmiş :))))) görüşürüz canım ii geceler dikkat et kendine....opuyorumnanaktan
kimsecikler kalmamışmirmirmirmir kızlar evet bugün büyük gün inşallah hüsranla sonuçlanmaz Allahım nolur bize bebiş veer
canım nasılsın ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN :Saruboceq:
yorgun bitkin misaifr vardı dinleniyorum ama heycanlı inşallah hepimize verir mübarek cuma gecesi yaaa off valla beklemekten o kadar sıkıldım ki artık sen napıyosun nasılsın?
bende senin gibi yorgunum canım temizlik yemek çamaşır market alışverişi derken yoruldum.akşamda oturdum bilg başına kızlarla kaynattık burda baya...
of bu bayanların işi bitmezkiklava h ne güzel kafa dağıttınız dimi iyi oluyo burası bayağı yaa
evet canım ya yoksa kafayı yeriz valla ben bişey yapmasanda yazılanları okuyup oyalanıyom bua arada umutla bebeklerini bekleyenler topiğinde 2 arkadaşımızın bugün hamile olduğunu öğrendim gözlerim doldu valla allahım bizede sağlıklı bebişler ver .AMİN
amiiiin inşaaallah yaaa ay valla benimde tüylerim diken diken oldu acaba bizde böyle haber verebilecekmiyiz çok merak ediyorum ben 1 hafta falan giremicem ya bursaya gidiyorum yarın akşam 1 hafta falan kalıcam inş. gelince güzel haber veririm sizdende duyarım yaaa sırayla hepimiz hamile kalsak bi anda ne güzel olur mucize olsa ahhh ahhha.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?