Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ayyyyy canım sen yine kullanıyon ben kullanmaya cesaret bile edemiyorum canım yaa 10 dk uğraştın haa:)
ee sapasağlam park ettin mi sonundaaaa

anlıyom canım ya ben sıkıntıdan hergün temizlik yapıyodum bi ara eşim deliriyodu yeter diye...sonra behcet hastalığı için kullandığım ilacı bırakınca ayakta kaldığımda bacaklarım şişiyo diyo doktorum yatacaksın dedi tabi bende biraz azalttım temizlik işini iki gündür şiş yine bacaklarım valla gerçi yat yat nereye kadar

ayyyyy canım sen yine kullanıyon ben kullanmaya cesaret bile edemiyorum canım yaa 10 dk uğraştın haa:)
ee sapasağlam park ettin mi sonundaaaa

ettim ettim ben 2003 te ehliyet aldım ama daha yeni başldım kullanmaya otomatik viteste ondan kullanıyom yoksa dokunamam eşim nişanlıyken düğün için arabasını satmıştı geçen haziranda altınları verdim bi düldül aldık işte burda arabasız olmuyo her yer yokuş dağ başı kalıcı konutlar buralar hep tepelerde...

canım yaaa ne yapıyon senn geçmiş olsun diakkat et kendine birazzz esirge yaaa
iyi çok şükür etmişsin.
canım valla arabasız olmuyo hakkaten ben de bilezikleri verdim arabaya
bizde sırf annemlere gitmek için aldıkk

kısss ben araba kullansam en fazla 5 dk yaşarıımm paniğim benn

benim büyük görümcemde senin gibi hatta panik atağı var oda cesaret edemiyo.ayy bizde istanbula anneme ternle gidiyoduk eziyet resmen 2 saat git 2 saat dön şimdi 1 saatte gidiyoz ama arabanında masrafı çok benzinli ve otomatik olunca ayrı dert tabi eve geçelim değiştircez inş daha küçük bişey alcaz....allah olmayan herkese önce ev sonra araba nasip etsinnnn

aminn tatlıımm valla kira falan zorr kıss bizde annemlere 2 veya 2.5 saate gidiyoz arabayla düşünsene otobüsle falan gittiğimizii

aaaaaaaa
inanmıyorum sen bu yaşta bebişi ne yapcan be canım dah sen bebişsin:))))) niye bukarad erken evlendinnn ahhh ahhh aşkmı ?

evet abla lisede buldum kocayıı evlendim tabi bizimki kaçırır mı lolitayıı:) hemen aldıı 2 ay çıktık ondan sonra evlendikk.
kısss koca bebe nym demiyoo

abla ya 2 seneye yakın olduu olmuyorr bizimkisi bir aşk hikayesii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…