ayyy ben bugün markete gittim arabayla daha acemiyim geldim arabayı park edene kadar çatladım yer yoktu otoparkta iki araba arasına gircem ya panik oldum 10 dk uğraştım napıcam diye eşim görse kızardı valla beceremeyince kızıyo illa ii şöför olmalıymışım...
ayy çok şükür ben yeni taşındım komşular benden büyükler ama kafa dengi iyiler.
kıss bende yenile komşulara gitmeye başladım sağolsunlar çağırıyorlarr
bende kafayı yicektim ulenn kocanın yüzünü günlük 2 saat falan görüyordum hatta daha da azdıı
şimdi biraz daha zaman ayırıyor yane anlıcan evde tek başıma dönüp duruyodum annemlere falan da uzağım görümceme yakın ama oda hamile görünce iyi olmuyorumm bi kaç ayda bi görüşüyom
ayyyyy canım sen yine kullanıyon ben kullanmaya cesaret bile edemiyorum canım yaa 10 dk uğraştın haa:)
ee sapasağlam park ettin mi sonundaaaa
canım yaaa ne yapıyon senn geçmiş olsun diakkat et kendine birazzz esirge yaaaanlıyom canım ya ben sıkıntıdan hergün temizlik yapıyodum bi ara eşim deliriyodu yeter diye...sonra behcet hastalığı için kullandığım ilacı bırakınca ayakta kaldığımda bacaklarım şişiyo diyo doktorum yatacaksın dedi tabi bende biraz azalttım temizlik işini iki gündür şiş yine bacaklarım valla gerçi yat yat nereye kadar
iyi çok şükür etmişsin.ettim ettim ben 2003 te ehliyet aldım ama daha yeni başldım kullanmaya otomatik viteste ondan kullanıyom yoksa dokunamam eşim nişanlıyken düğün için arabasını satmıştı geçen haziranda altınları verdim bi düldül aldık işte burda arabasız olmuyo her yer yokuş dağ başı kalıcı konutlar buralar hep tepelerde...
canım yaaa ne yapıyon senn geçmiş olsun diakkat et kendine birazzz esirge yaaa
iyi çok şükür etmişsin.
canım valla arabasız olmuyo hakkaten ben de bilezikleri verdim arabaya
bizde sırf annemlere gitmek için aldıkk
kısss ben araba kullansam en fazla 5 dk yaşarıımm paniğim benn
sendemi yengeç burcusun canım ya doğum tarihini gördüm ?
yok tatlım bana bu siteye arkadaşım üye olmuştuu ben bilmiyordumm kendii tarihini yazmış ben 29 temmuz aslanımm
benim büyük görümcemde senin gibi hatta panik atağı var oda cesaret edemiyo.ayy bizde istanbula anneme ternle gidiyoduk eziyet resmen 2 saat git 2 saat dön şimdi 1 saatte gidiyoz ama arabanında masrafı çok benzinli ve otomatik olunca ayrı dert tabi eve geçelim değiştircez inş daha küçük bişey alcaz....allah olmayan herkese önce ev sonra araba nasip etsinnnn
hadi ya değiştirsene sen onu bende yengecim sevindim aynı burcuz diyee
aminn tatlıımm valla kira falan zorr kıss bizde annemlere 2 veya 2.5 saate gidiyoz arabayla düşünsene otobüsle falan gittiğimizii
değiştirimde nasıl tatlımmm
kıss ben bide bilgisayar mezunuyumm pehhh utanmazz
değiştirimde nasıl tatlımmm
kıss ben bide bilgisayar mezunuyumm pehhh utanmazz
aynen wallaayyy işkence gibi gelir otobüs insan rahat çabuk alışıyo zemuszemus
dur bende bakıyımmmm :)kullanıcı panaline gir orda profil düzenle var oraya bak bakalım bende bilmiyom değişiyodur herhalde bende bakım bi dk
heeee anladıım quzum senin yaş kaçç
eşimlee aynı yaştasın
ben 19:)
aaaaaaaa
inanmıyorum sen bu yaşta bebişi ne yapcan be canım dah sen bebişsin:))))) niye bukarad erken evlendinnn ahhh ahhh aşkmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?