Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

inşallah canım ya benimde bu hafta çalışma yapmam lazım :hulya: kaydirigubbakcemile3
yumurtluycam bu hafta ...ay tavuk gibi hissediyom kendimi valla ne zor işmiş bu bebek işi...kafamçokkarıştı

inşallah tutar yaaa Allahımmm ne oluuurrrr. ay evet bu yumurtlama dönemi çok komik oluyo eşime diyorum yumyrtlama dönemim yapmamız lazım falanvereliniortak hakikaten zor iş bebek işi mevla hayırlısını verir inşallah :1hug:

benimkine bişey söylemeye gerek yok zaten bıraksam hergün dibimde ama ben diyom ona olmaz 2 günde bir gel....kaydirigubbakcemile3

senin günün yarın test falan yapmayı düşünmüyomusun hiç belirti yokmu?ay kız yarın yap bi test hamişsindir belki yol falan gitme o halde yat dinlen bebiş tutunmaya çalışıyodur belkide ....

hiçbir belirti yok ya ilk defa diyorum ya adet belirtisi bile hiç anlamadım valla normalde yumurtlamada başlardı belirtiler ama hissetmiyorum ya hamile değilim eminim ama inşallah yanılıyorumdur off habire kendimi kandırıyorum görüyormusun:1rolleyes: yapmıcam test ya sonu kötü oluyo çok bozuluyorum hele eşim kıyamam valla ama biraz kafa dağıtmam lazım çok özledim bursayıı 2 aydır gitmiyorum burda hep evdeyim malesef ve kafamda bebek gidiyim biraz kafa dağıtayımyerimseniben

anladım canım sen bilirsin tabi ama yinede dikkat et oralarda kendine yorma kendini sakın..bebişin seninledir ve ilk annene ziyaretine gidiyordur inşallah...

benimkine bişey söylemeye gerek yok zaten bıraksam hergün dibimde ama ben diyom ona olmaz 2 günde bir gel....kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay öylede ne zor yaa ben hatırlatıyorum dikkatli olalım yumurtlama hemen diyo yastık getireyim kaydirigubbakcemile3oda öğrendi raconu:dance:

kaydirigubbakcemile3 ay öylede ne zor yaa ben hatırlatıyorum dikkatli olalım yumurtlama hemen diyo yastık getireyim kaydirigubbakcemile3oda öğrendi raconu:dance:

ya sorma ben kaçıyodum sürekli şimdi kaçamıyomda bebek yapcaz diye alsanaalsanasmile napalım doğanın kanunu böyle... ne güzel raconu kapmış bizimkinin hiç umrunda değil olursa olur diyo rahat insan deli ediyo beniii...

demek herkes de oluyo bu kaçmakaydirigubbakcemile3 evet iişn ucunda bebişlerimiz olunca valla neler yapmayız di mii:teselli: biz ikimizde çok istiyoruz ya evlendiğimiz günden beri ben kolay sanıyodum bu bebk işini ilk ay olmayınca şook olmuştum valla:1shok:

hergün olunca kaçar insan tabi yaa zaten ev işleri insanı bitiriyoooo...
benimkide istiyo ama adam rahat her konuda öyledir zaten bende çok paniğim istediğim illa hemen olcak ama bebiş hemen olmuyo sorun orda...geçen dedim 1-2 ay daha olmazsa ben doktora gitcem bende bişey çıkmazsa sende gidersin kontrole giderim dedi ben gitmez diyodum ama bakalım öyle bi duruma gelmeyiz inşallah.ozaman gitmezse kırarım kafasını ama alsanaalsanasmile

ya benimde öyle istediğim şey hemen olacak diyorumki ben istiyorum bunu neden olmuyo anlam veremiyorum belki böyle dediğimiz için mi olmuyor benneyaptımki ay inşallah ya hiç öyle dr luk durumlara düşmeyiz rabbim inşallah aratmaz bundan öteye :Saruboceq:

inşallah canım ya sağlıkla gelsin bebişlerimiz ....

canım ben kaçım artık sabahta erken kalktım gözlerim yanıyo artık...
sana ii yolculuklar ii tatiller diliyorum canım ordan fırsat bulursan gel mutlaka özletme kendini..İYİ GECELER ŞEKERİMMMMM opuyorumnanaktan

ok iyi geceler sende iyi geçir bu haftanı bak fazla çalışma iş yapma işkolik seni inşallah tutunur bebişin çok öpüyorum seni görüşmek üzere aeo byeea.s.hihoyyyt

günaydın bayanlar..
benden sonraki sohbetinizi okuya okuya geldim nihayet son sayfaya maşallah baya konuşulmuş..

benim işe gitmek için hazırlanmam gerekiyo ztn kimseciklerde yokmuş akşama inş grş bayanlar...

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
loituma.................3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
loituma.................3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
SHARK_11 ..........13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

iyi akşamlar kızlar
cidden artık birisi kırsın artık şu şeytanın bacağını..bakalım ilk kim verecek mutlu haberi..valla bu listedeki herkesin haberini kendi haberim kadar merakla ve heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…