Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Slm Canım benim malesef iyi haberlerim yok geldi bu gün :1no2: kısmet ne diyeyim. İnşallah senin bebişin geliyordur Canım. Dualarım sizinle...
Bu arada benim yeni tarih 8 Mart.

1 martttttttttt hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

Slm Canım benim malesef iyi haberlerim yok geldi bu gün :1no2: kısmet ne diyeyim. İnşallah senin bebişin geliyordur Canım. Dualarım sizinle...
Bu arada benim yeni tarih 8 Mart.

hayırlısı olsun canım benimde gelecek galiba bugün yarın hasta olcak gibi ağrıyo karnım galiba silik çizgi falan günün geçmeden testler doğruyu göstermiyo galiba((mide bulantımda psikolojik sanırım hala geçmedi(( benimde umudum kalmadı gibi bekliyom bakalım hayırlısı olsun bu daha ilk denemeydi zaten diye kendimi avutuyorum: ((mafoldumben

ŞUBAT

askmesk .............8 şubat
selennur ............. 9 şubat
karakaya ............ 14 şubat
35. ay .................14 şubat
ceylann09 ............14 şubat
pison ...................15 şubat
yabangül ..............15 şubat
too_be ..................15 şubat
melike_ecesuu.......15 şubat
gunebkn ................18 şubat
hayat_hayat ..........18 şubat
skr1606 ................19 şubat
XTATLIKIZ .............22 şubat
naaz......................26 şubat
bsbirkin .................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
mız mız ...............1 mart
pelinsee ...............3 mart
aysima04 ............ 6 mart
elif_34_ ................8 mart
nurun ...................20 mart

Son düzenleme:
eevt aslında adet tarihin gelmeden test yapmamak lazım.. ama duramıyoruz ki... yarın adet günün ya tekrar yap bakalım yarın sabahki ilk idrar ile.. belki daha net çıkar... ve takma kafana bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.. benim de 7 günüm kaldı adete ben bile sabırsızla beliyorum o günü.
seni düşünemiyorum bile canım

pardon canım ya senin beklenen günün bugün dimi.. ay inşallah gelmez de hamilesindir

yapmıycam canım bikaç gün daha zaten bana hasta olucakmışım gibi geliyor o yüzden yapmayı düşünmüyorum bakalım zaten adetlerim öyle çok düzenli değil 28-32 gün arası değişiyor bugün 30.gün daha .
sende belirti falan yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…