askmesk cim ya hala listemizde hamilemiz yok artık olsun acaba ilk kim olacak
askmeskcim bu arada seninle aynı yaştaymışız
helal sana bu yollar kim tutar seni
sarım tırakya kızlar sizin akıntılarınız tam olarak rengi nasıl
gecen ay bende kullandım canım fitille antibiyotik ama doktor korunma verdi hamile kalma sakın dedi sana bişe demedimi doktorun fitil kullanırken ilişki yasak normalde günün geçtimi seni,n iltihapmı vardı sendede benim gecen ay birgün gecti adetimi ilaçlardan dolayı
adı ne fitilin antibiyotin gerci sen sormadan doktor söylemesi lazımdı canım ben ilkende prezevatif kullan dedi gecmedi tekrar dirdaha verdi bundada ilişki yasak dediya yok cnm ya hiç öyle bişey demedi bu doktor banaya stres oldum bak şimdi...şimdide buay hamile değilimdir umarım demeye başladım off yani..keşke daha önce sorsaymışım size bende doktor bişey demeyince ne biliyim..
kullandım attım cnm ya fitilin adını bilmiyorum 3 tane fitil kullandm 6 adette antibiyotik antibiyotikin adı ornitop
şimdi ben bu ay hamile kalsam çok büyük zararı olurmu kullandığım ilaçların
birde şey sorucam ben ayın 10 unda gtmştm doktora alttan ultrasonla baktı hamile olsam anlardı dimi ben ilaçları 15inde bitirdim ve sanırım yumurtlamam da o günlerden sonra başladı..ya kafam pek bi karıştı şimdi
yok cnm malesef reçeteyi eczacı almıştı artık dua ediyorum sadece
inş hamileleğim bi sonraki aya olur..ztn bu aya niyeyse pek ihtimal vermiyorum bakalım ne olacak..ama o doktora bi dahaki gidişimde baya bi söyleyeceğim şeyvar...
bu arada ornitop için gebelikte ve emzirmede kullanılmamalı diyor ama sen yumurtlamadan önce kullanmışsın
cnm saol nettenmi baktın
ya şurda 3 5 gün öncesine kdr bu ay hamile kaırım inş diyordum şimdi ise inş bu ay olmaz diyorum...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?