Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat ???????
XTATLIKIZ .............22 şubat
asenamm ..............22 şubat
g.erkl ....................22 şubat
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
loituma.................3 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
ufkumm ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat ???????

kızlar güzel haberler verin bize lütfennn ....neden gelmiyorsunuz mirmirmirmir

ya yok cnm ya hiç öyle bişey demedi bu doktor banaya stres oldum bak şimdi...şimdide buay hamile değilimdir umarım demeye başladım off yani..keşke daha önce sorsaymışım size bende doktor bişey demeyince ne biliyim..

adı ne fitilin antibiyotin gerci sen sormadan doktor söylemesi lazımdı canım ben ilkende prezevatif kullan dedi gecmedi tekrar dirdaha verdi bundada ilişki yasak dedi

kullandım attım cnm ya fitilin adını bilmiyorum 3 tane fitil kullandm 6 adette antibiyotik antibiyotikin adı ornitop
şimdi ben bu ay hamile kalsam çok büyük zararı olurmu kullandığım ilaçların
birde şey sorucam ben ayın 10 unda gtmştm doktora alttan ultrasonla baktı hamile olsam anlardı dimi ben ilaçları 15inde bitirdim ve sanırım yumurtlamam da o günlerden sonra başladı..ya kafam pek bi karıştı şimdi

canım benim bildiğim döllenmeden önce kullanılan ilaçların bebeğe zararı olmadığı kabul edilmekte ama tabi yinede araştırmak lazım reçeten falan duruyosa ordan baksan ilacın adını google yaz bak dicem reçetesine netten.

yok cnm malesef reçeteyi eczacı almıştı artık dua ediyorum sadece
inş hamileleğim bi sonraki aya olur..ztn bu aya niyeyse pek ihtimal vermiyorum bakalım ne olacak..ama o doktora bi dahaki gidişimde baya bi söyleyeceğim şeyvar...

bu arada ornitop için gebelikte ve emzirmede kullanılmamalı diyor ama sen yumurtlamadan önce kullanmışsın

bu arada ornitop için gebelikte ve emzirmede kullanılmamalı diyor ama sen yumurtlamadan önce kullanmışsın

cnm saol nettenmi baktın
ya şurda 3 5 gün öncesine kdr bu ay hamile kaırım inş diyordum şimdi ise inş bu ay olmaz diyorum...(

cnm saol nettenmi baktın
ya şurda 3 5 gün öncesine kdr bu ay hamile kaırım inş diyordum şimdi ise inş bu ay olmaz diyorum...(

evet canım ama üzülme inş hamişde olsan bi etkisi olmaz .doktorlara bende acayip gıcığım aslında bende behcet hastalığı için kullandığım ilacı bıraktım doktorum içme hatta bırak 3 ay korunmaya deavam et dedi sonra kadın doğumcuya gittim kullan bişey olmaz dedi bende deli oldum tabi napıcam diye ama kullanmıyorum çünkü ilacın insanlar üzerinde hamilelikle ilgili yapılmış bir araştırması yok. aynı ilacı fmf yani ailevi akdeniz ateşi hastalarıda kullanıyo ve onlara doktorları kesinlikle bırakmayın ataklarınız olursa düşük yaparsınız diyomuş.
aylardır araştırıyorum artık bunaldım bu belirsizliklerden doktorlar bile farklı konuşuyor gerisini sen düşün işte ...allah tan başka kimse bişey bilmiyo....allaha emanetiz ...

cnm cidden haklısın tek güvenerek kendimizi allaha emanet edebiliyoruz.... inş hepimiz hakkında hayırlısını verir yüce rabbim..
benim halen bel ağrım sürüyo ya ..bebek fikri oluştuğundan beri kendimi öyle dinler oldum ki..:)
yok şuram ağrıdı yok sancı girdi belirtimidir acaba diyip duruyorum:))
sizdede varmı bu durum yoksa benmi tek bu kdr paranoyağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…