Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

merhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.

canım bende hormon testi yaptıdım bu ay adetlerimde düzenli sayılır ne bilim yoksa senede 3kez dedi tilsim onamı denk geldik kız bak şimdi morelim bozuldu boşamı gitti ya ben boşamı caliştım o kadar yok olamaz ben bu ay cok umutluyum ya kalacam o kadar yumurta olsada olmasada kalacam :))) bekleyemem desemde inanmayın mecburen bekleyecem offffffff

canımm ne güzelll tebrik ederim seni.darısı başımızaaaaaaaaa

allah kucagına almayı nasip etsin canım bizede dua et

ya boşver düşünme canım ya illa akıntı olcak diye bişey yoktur bence çünkü ben herzaman akıntısı olan biri değilim bünyeden bünyeye farklıdır bence inş öyledir....

bize destek olursan ve dua edersen seviniriz istersen senide bizim hamile listesine ekliyim....

Temennimiz bir an önce bebeğimize kavuşmak ve öyle olmasını ummaktan başka yapacak bişey yok.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin arkadaşlar ve hayırlı haberlerimizi verelim inşallah.

ya boşver düşünme canım ya illa akıntı olcak diye bişey yoktur bence çünkü ben herzaman akıntısı olan biri değilim bünyeden bünyeye farklıdır bence inş öyledir....
inşallah öyledir canım ya allahım bilir en güzelini stres yok degilmi ben şimdi cıkacam tekrardan girerim eşimin işi varmış

sinirlendim şimdi ya canım sen sadece bu aymı yumurtlamadın ???

ya bilmiyom canım ya geçen ay kasık ağrısı batma vardı ama akıntı olmadı bu ayda daha yumurtlama olmadı ama 3 gün var akıntı falan yok ama dediğim gibi ben öyle akıntısı olan biri değilim bence bünyeden bünyeye farkediyor....düşünme bunları boşver...

Tebrik ederim ne güzel tekrar anne oluyorsun bizler içinde dua et anne olmak şerefine erişelim.Bu arada nasıl bu kadar çabuk tutturdun varmı bir sırrın?yerimseniben

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................19 şubat :CüvCüv: :ecrin_bebek:
moondance ..............12 şubat :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ŞUBAT

selennur ............. 9 şubat ??????
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat ???????
XTATLIKIZ .............22 şubat ????????
asenamm ..............22 şubat ????????
g.erkl ....................22 şubat ????????

mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
bayinerdem ..........2 mart
loituma.................3 mart
tilsim2 .................4 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
yabangül .............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…