canım bende hormon testi yaptıdım bu ay adetlerimde düzenli sayılır ne bilim yoksa senede 3kez dedi tilsim onamı denk geldik kız bak şimdi morelim bozuldu boşamı gitti ya ben boşamı caliştım o kadar yok olamaz ben bu ay cok umutluyum ya kalacam o kadar yumurta olsada olmasada kalacam :))) bekleyemem desemde inanmayın mecburen bekleyecem offffffffayyy ne bilim canım ya adet olmak yumurtluyosun anlamına gelmiyomuş zaten ama ben geçen temmuzda gittiğimde yumurtalarım vardı ultrasonda gördüm ...deliricem valla ya ne olucaksa olsun artık..stres beni mahfediyolar...kafamçokkarıştı
17 18 gibiydi.Tehlikeli günlerde 13 le 18 arasıydı.sen ne zaman yumurtladın benim 15 16 sında de cok kasıklarım agırdı ama akıntı olmadı
merhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.
allah kucagına almayı nasip etsin canım bizede dua etmerhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.
canım bende hormon testi yaptıdım bu ay adetlerimde düzenli sayılır ne bilim yoksa senede 3kez dedi tilsim onamı denk geldik kız bak şimdi morelim bozuldu boşamı gitti ya ben boşamı caliştım o kadar yok olamaz ben bu ay cok umutluyum ya kalacam o kadar yumurta olsada olmasada kalacam :))) bekleyemem desemde inanmayın mecburen bekleyecem offffffff
sinirlendim şimdi ya canım sen sadece bu aymı yumurtlamadın ???canımm ne güzelll tebrik ederim seni.darısı başımızaaaaaaaaa
merhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.
canım bende hormon testi yaptıdım bu ay adetlerimde düzenli sayılır ne bilim yoksa senede 3kez dedi tilsim onamı denk geldik kız bak şimdi morelim bozuldu boşamı gitti ya ben boşamı caliştım o kadar yok olamaz ben bu ay cok umutluyum ya kalacam o kadar yumurta olsada olmasada kalacam :))) bekleyemem desemde inanmayın mecburen bekleyecem offffffff
inşallah öyledir canım ya allahım bilir en güzelini stres yok degilmi ben şimdi cıkacam tekrardan girerim eşimin işi varmışya boşver düşünme canım ya illa akıntı olcak diye bişey yoktur bence çünkü ben herzaman akıntısı olan biri değilim bünyeden bünyeye farklıdır bence inş öyledir....
sinirlendim şimdi ya canım sen sadece bu aymı yumurtlamadın ???
inşallah öyledir canım ya allahım bilir en güzelini stres yok degilmi ben şimdi cıkacam tekrardan girerim eşimin işi varmış
temennimiz bir an önce bebeğimize kavuşmak ve öyle olmasını ummaktan başka yapacak bişey yok.allah hepimizin dileklerini kabul etsin arkadaşlar ve hayırlı haberlerimizi verelim inşallah.
Tebrik ederim ne güzel tekrar anne oluyorsun bizler içinde dua et anne olmak şerefine erişelim.Bu arada nasıl bu kadar çabuk tutturdun varmı bir sırrın?yerimsenibenmerhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.
Son adet tarihin 12 şubatsa öğrenebilmen için erken değilmi?
canım 12 şubatta adet olacakmış olmamış 2 gün öncesine kadar beklemiş test yapmış..ben öyle anladım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?