merhaba kızlar benim adet tarihim 12 şubat tı.bu ay ilk defa 2. çocuk için denemelere başlamıştık.tarihim geçti ama ben iyicene emin olmak için yeni test yaptım.sonuç pozitif bu kadar çabuk hamile kalabileceğimi hiç tahmin etmemiştim.
tilsim2 aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz canım ya
kızlar ben bi hamile kalımmm herşeyi anlatcam burdaaaaaaa :))))))))) kaydirigubbakcemile5
allahım bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hepinize duacıyım. tabii ki ekleyebilirsin listeye beni de
önce evde kendim test yaptım.2.çizgi silikti sonra da kan tahlili yaptırdım canım emin olmak içintest ne kan testi mi yaptın
kızlar bende de acayip akıntı var bugün daha 8. günüm
allahım bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hepinize duacıyım. tabii ki ekleyebilirsin listeye beni de
kızlar bende de acayip akıntı var bugün daha 8. günüm
Nasıl akıntı?Adetin devammı ediyor.
Krem gibi yoğunmu?hayır canım normal günlük akıntı su gibi bazen hafif beyazımsı
bu cuma zeten doktara gidicem yumurtalarıma bakacak ama galiba bu ay erken yumurladım gibi geliyor neyse cumaya öğrenirim
biraz erken uykum geliyo maalesef şu 1 haftadır.bütün sorduklarını ve bende oluşan değişiklikleri yarın ayrıntılı anlatırım canım.kusura bakmayın lütfen herkese iyi gecelerAMİNN canım.bizimle bukadar erken hamile kalabilmenin sırrını paylaşırmısın?mesela daha önce nasıl korunuyodun ,özellikle bişey yatınmı hemen olsun diye vsss.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?