Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

test ne kan testi mi yaptın

allahım bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hepinize duacıyım. tabii ki ekleyebilirsin listeye beni de

allahım bütün bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hepinize duacıyım. tabii ki ekleyebilirsin listeye beni de

AMİNN canım.bizimle bukadar erken hamile kalabilmenin sırrını paylaşırmısın?mesela daha önce nasıl korunuyodun ,özellikle bişey yatınmı hemen olsun diye vsss.....

canım tebrikler umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ama tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz mesela hangi günler çalıştınız hiç belirtin oldumu testi ne testi yaptın hadi biz bilgilendirrrrrrrrfisfisfisfisfisfis

bu cuma zeten doktara gidicem yumurtalarıma bakacak ama galiba bu ay erken yumurladım gibi geliyor neyse cumaya öğrenirim

AMİNN canım.bizimle bukadar erken hamile kalabilmenin sırrını paylaşırmısın?mesela daha önce nasıl korunuyodun ,özellikle bişey yatınmı hemen olsun diye vsss.....
biraz erken uykum geliyo maalesef şu 1 haftadır.bütün sorduklarını ve bende oluşan değişiklikleri yarın ayrıntılı anlatırım canım.kusura bakmayın lütfen herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…