bu cuma zeten doktara gidicem yumurtalarıma bakacak ama galiba bu ay erken yumurladım gibi geliyor neyse cumaya öğrenirim
kaç günde bir adet oluyosun?
Her ihtimale karşı çalışmalara başla o zaman kolay gelsin.yerimseniben
28-29 günde bir
biraz erken uykum geliyo maalesef şu 1 haftadır.bütün sorduklarını ve bende oluşan değişiklikleri yarın ayrıntılı anlatırım canım.kusura bakmayın lütfen herkese iyi geceler
beni de ekleyin lütfen aslında eşim istemiyor erken diyor ama ben çok istiyorum 3 martı bekliyorum iki kere korunmadan olursa şansımıza
normal sayılır ozaman senin yumurtlama günün 13.-14-15 olabilir ama akıntı zaten 4-5 gün önce başlayıp koyulaşırmış sen başla çalışmalarab hemen içerde ortamda hazır madem kaydirigubbakcemile3
biraz erken uykum geliyo maalesef şu 1 haftadır.bütün sorduklarını ve bende oluşan değişiklikleri yarın ayrıntılı anlatırım canım.kusura bakmayın lütfen herkese iyi geceler
beni de ekleyin lütfen aslında eşim istemiyor erken diyor ama ben çok istiyorum 3 martı bekliyorum iki kere korunmadan olursa şansımıza
kan testini 1 hafta sonra yaptırdım.sonuç 712.2 çıktımoondance kan testini kaçıncı gün yapmıştın ve kaç çıkmıştı
ağustosta evlendim canım yeni daha neyse yarın okul var artık ben kalkayım ama görüşmeye devam inşallah
kan testini 1 hafta sonra yaptırdım.sonuç 712.2 çıktı
kan testini 1 hafta sonra yaptırdım.sonuç 712.2 çıktı
Kızlar bende kaçtım hepinize hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?