canım ya ben 6sında bekliyorum belki 3dede olabilirim ben şimdi başlasam sugan kürüne olurmu ya hamile isem bi zararı olurmu 10 günmü yapmam gerekiyor yardımcı olurmusuncanım ya şu hamıleler için olan gelişim çizelgesi nerden hazırlanıyor
canım ya ben 6sında bekliyorum belki 3dede olabilirim ben şimdi başlasam sugan kürüne olurmu ya hamile isem bi zararı olurmu 10 günmü yapmam gerekiyor yardımcı olurmusun
nasıl yaptın sen sabah akşammı içtin canımcanım benım bişey olmaz başlayabılırsın.adet olmadan önce bırakmanın nedenı adet olunca yenı yumurtlama dönemıne gırıyosun ve yumurtalar gelışırken başka kurlere geçılıyo,incır kürü gibi.ama sen içim rahat olsun dıyosan 3de bırak canım.inşallah güzel haberlerını alırız
herkese merhaba;
bende üye olalı daha bir kaç gün oldu ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum.hemen konuya giriyorum ben 8 aylık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz. adetlerim genelde 31 günde bir oluyor tabi ara sıra düzensizliklerimde var maalesef.stres, hava değişim vs. sebeplerden ötürü. sat im 18 ocak arkadaşlar.ama dediğim gibi bazen böyle gecikmeler yaşadığım için henüz test yapmadım.çünkü adetime 10 gün kala aşırı kasık ağrısı çektim bir kaç gün içinde geçti.sonra adet olmam gereken tarihte yine hafiften yumurtalıklarım ağrımaya başladı olacağım diye düşündüm fakat 2 gün sonra ağrılarım geçti.bugün tekrar yumurtalıklarım sızlamaya başladı.he bir de son 10 gündür aşırı göğüslerim ağrıyor ve şişler.kısacası bir kaç gün içinde olmazsam test yapacağım.ama bebiş bizde istiyoruz yani onun için sizlere katılmak istiyorum arkadaşlar. herkese Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızlar merhaba,
Ben uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum ve bugün üye olmaya karar verdim ve aranıza katıldım nihayet.Nereye yazacağımı tam olarak kestiremediğimden dolayı ilgimi çeken hemen her topiğe yazmaya başladım :)
Biraz kendimden bahsedeyim;
29 Yaşındayım,6 yıldır evliyim.Sağlık kuruluşunda baş hemşire olarak çalışıyorum ve dolayısıyla her şey elimin altında :) 6 yıldır korunuyoruz ve hiç bebek düşünmedik ta ki 3 ay öncesine kadar.Üç ay önce bebek fikri oluştuğunda korunmayı bıraktık ve ardından her ihtimale karşı kendime baktırmaya başladım.Vajinal ultrason ile yumurtalık takibi,ovülasyon testleri,hormon tahlilleri falan derken herşeyimin gayet normal olduğu söylendi doktorum tarafından fakat çok uzun süredir korunuyor olmamızdan dolayı hamile kalma süremin bir yılı bulabileceğini ve endişe etmememi sadece beklememi söyledi doktorum.
Bu ay yumurta takibimde 23 mm ve 17 mm iki tane çok güzel yumurtam oluşmuştu ve ben çok umutluydum her ne kadar bu işin içinde olsak ve herşey normal olsa da bugün sabah regl olunca çok üzüldüm ve doktorumdan da bir ton fırça yedim herşeyin normal kafana takmayacaktın hani diye kızdı bana.
Haklı belki ama ben kendime ve duygularıma engel olamıyorum ve sizlerle paylaşarak rahatlama ihtiyacı duyuyorum.Kızlar listenize benide ekler misiniz bu ay bende sizinle çıkacağım yola beklenen ya da beklenmeyen adet tarihim 23 mart .
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...
kızlar 3 gun geçikti.. ama test yaptım sabah negatif çıktı.. ama hala olmadım.. neden acaba..
teşekkür ederim beni de eklediğiniz için. sizce hamile olabilir miyim? bu şekilde belirti olur mu yani, adet olacakmışım gibi bugün başladı tekrar iki gündür geçmişti ara ara sancı oluyordu sadece bugün daha uzun süreli oluyor.göğüslerim şiş ve hafif yeşil damarlar belli oluyor.mesela birşeyi yemek çok içimden geliyor yiyorum zevkle sonra bir anda tiksiniyorum tadından yerken.ben bunu nasıl yedim diyorum...tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.yorumlarınızı bekliyorum..herkese teşekkürler.HAMıLELERıMıZ....
ufkummm ................19 şubat
moondance ..............12 şubat
ŞUBAT
pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609.........20 şubat ???????
lupa.......................20şubat ???????
XTATLIKIZ .............22 şubat ????????
asenamm ..............22 şubat ????????
g.erkl ....................22 şubat ????????
white_dreams87 ....23 şubat ???????
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat
MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
bayinerdem ..........2 mart
loituma.................3 mart
belinay_85 ...........3 mart
tilsim2 .................4 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
selennur ............. 18 mart
yabangül .............19 mart
d_kupcu ..............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
nursa2009 .............23 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????
geldim mart 18 e benide eklermisin bu ayki düzensizlik le birlikte
pardon yazmayı unutmuşum adet olmam gereken tarih 18 şubat idi.teşekkür ederim beni de eklediğiniz için. sizce hamile olabilir miyim? bu şekilde belirti olur mu yani, adet olacakmışım gibi bugün başladı tekrar iki gündür geçmişti ara ara sancı oluyordu sadece bugün daha uzun süreli oluyor.göğüslerim şiş ve hafif yeşil damarlar belli oluyor.mesela birşeyi yemek çok içimden geliyor yiyorum zevkle sonra bir anda tiksiniyorum tadından yerken.ben bunu nasıl yedim diyorum...tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.yorumlarınızı bekliyorum..herkese teşekkürler.
teşekkür ederim beni de eklediğiniz için. sizce hamile olabilir miyim? bu şekilde belirti olur mu yani, adet olacakmışım gibi bugün başladı tekrar iki gündür geçmişti ara ara sancı oluyordu sadece bugün daha uzun süreli oluyor.göğüslerim şiş ve hafif yeşil damarlar belli oluyor.mesela birşeyi yemek çok içimden geliyor yiyorum zevkle sonra bir anda tiksiniyorum tadından yerken.ben bunu nasıl yedim diyorum...tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.yorumlarınızı bekliyorum..herkese teşekkürler.
beni de alın listeyeee:)))
beklenen tarih: 6 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?