ya açıkçası henüz yapmadım.dediğim gibi bazen 3-4 gün bu şekilde gecikmem oluyordu.ama bu ay çok erken kasık ve yumurtalıklarım ağrıdı.adetime 10 gün varken başladı.geçen aylarda yaptım negatifti yine üzüleceğim diye henüz yapmadım.bir de 7 gün bekle falan diyorlar çok karışık valla kafam.yarın yapsam mı acaba? Allah herkesi bebişine kavuştursun inşallah.
canım ilgin için çok teşekkür ederim.yarın testi yapıp haber veririm sonucu.iyi geceler.bence yap canım ya böyle kafayı yemekten daha iyidirçıkmazsa yineadet olmazsan kan tahlili yaptırırsın...ama tabiyine sen bilirsin...
merhaba... nasıl başlanır bilmiyorum,
bunu bilen 2. kişi olacaksınız.
dün bir test yapmıştım dayanamayıp, baktım negatif, çok moralim bozuldu. testi işyerimde yaptığım için testi alıp hemen bir poşete saklayıp eve götürdüm.
bu sabah yeniden test yapayım dedim. ama üzülürüm diye istemedim de. çünkü ben de senelerce pco tedavisi gördüm, 5 aydır da korunmuyordum. doktora gitmeye, sıkıntılı durumlar yaşamaya korkuyordum.
o tedirginlikle testi tekrarladım. çok silik 2. çizgi çıktı opuyorumnanaktan
hemen koşup dün yaptığım ve sakladığım testi çıkardım, o da çift çizgi.
yani şimdi ben hamile miyim???
merhaba... nasıl başlanır bilmiyorum,
bunu bilen 2. kişi olacaksınız.
dün bir test yapmıştım dayanamayıp, baktım negatif, çok moralim bozuldu. testi işyerimde yaptığım için testi alıp hemen bir poşete saklayıp eve götürdüm.
bu sabah yeniden test yapayım dedim. ama üzülürüm diye istemedim de. çünkü ben de senelerce pco tedavisi gördüm, 5 aydır da korunmuyordum. doktora gitmeye, sıkıntılı durumlar yaşamaya korkuyordum.
o tedirginlikle testi tekrarladım. çok silik 2. çizgi çıktı opuyorumnanaktan
hemen koşup dün yaptığım ve sakladığım testi çıkardım, o da çift çizgi.
yani şimdi ben hamile miyim???
günaydın bayanlar..aramıza yeni katılanlar olmuş ne güzel hepiniz hoşgeldiniz inş birbirimize uğur getiririz..
lupa bencede bi test daha yap inş hamilesindr..
ya bnm adetim 2 mart ama 3 5 gündür adet ağrılarına benzer ağrılar yaşıyorum..gerçi bnm adetten önce belim hiç ağrımazdı eşimde diyo ilk defa belim ağrıyo diyosun diye..bide dünden beri baya bi akıntım var..bakalım bunlar adetinmi yoksa bebişinmi habercisi....
sabah eşime söyledim, beraber baktık sonuca, doktora gitmek gerek ama ben pazartesiden önce gidemem.
2 idrar testi pozitif, adet yok. bir de kan tahlili de onaylarsa kesindir di mi? tabi doktorun da keseyi görmesi gerek. ama doktora 5 gün gidemem.
çok teşekkür ederim size, heyecanımı paylaştınız. yaradan isteyen herkese versin, onları sağlıkla büyütelim.
inşallah hamilesindir canım
ben de 3 martı bekliyorum ama dayanamayıp eczaneden bu gün liraya oncemed hızlı gebelik testi aldım sonuç negatif ama bu erken gebelik testi değil doğru sonuç verir mi sizce eczanedeki kız 5 gün önce kullanlılabilir dedi kafam karıştı prediictor falan çok pahalı hep alıyorum boşuna die almadım bu ay akıl verin yaaaeyvahedigeldismile
sabah eşime söyledim, beraber baktık sonuca, doktora gitmek gerek ama ben pazartesiden önce gidemem.
2 idrar testi pozitif, adet yok. bir de kan tahlili de onaylarsa kesindir di mi? tabi doktorun da keseyi görmesi gerek. ama doktora 5 gün gidemem.
çok teşekkür ederim size, heyecanımı paylaştınız. yaradan isteyen herkese versin, onları sağlıkla büyütelim.
işallah canım ya, işallah hamileyizdir ikimiz de, ben de dayanamadığım için 1 aydır adet takvimime bakmıyordum. tam gününü bilince günler geçmek bilmiyor. günlerimi uzak duracağım bir yere yazıp sonra da unutmaya çalıştım. dün en sonunda bakayım dedim, bir de baktım ki 3 gün geçmiş:)
bu arada en yaşlınız benim galiba!! 30,5:lepi:[/QUOT
inşallah ama ben bu ay havlu attım hiç umudum yok demin yaptığım testi araştırdım internetten çok hassas diolar o yüzden sonuca inanıyorum ama şu kasık ağrıma akıl erdiremiyorum 10 önceden başladı hiç böle olmazdı belki de ben öle olmasını istediğim için oldu inandırdım kendimi şimdi de hayal kırıklığı yaşıyorummmmbilmiyorumkismile:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar hıç bir belirti yok. .sadece kasıklarım ara ara reng olacakmış gıbı agrıyor.. ama olmadım.. 4 gun oldu geçeli.. ne rengl nede gebelik belirtisi yok.. sadece çok uyuyorum.. inşallah gelmiştir.. yarın kandıl.. inşallah hayırlı haber gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?