Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar ben bugün gelemedim canım çok sıkıldı evde kuzenime gittim yeni geldim eve birazdan eşim gelir kaçarım ben.

listeyi güncelledim yeni arkadaşlarıda ekledim yanlış birşey varsa yazın düzeltirim...

bence yap canım ya böyle kafayı yemekten daha iyidirçıkmazsa yineadet olmazsan kan tahlili yaptırırsın...ama tabiyine sen bilirsin...

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................19 şubat
moondance ..............12 şubat

ŞUBAT

pison ...................15 şubat ?????
gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
white_dreams87 .... 18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
zerray ...................19 şubat ???????
özlem130609......... 20 şubat ???????
lupa.......................20şubat ???????
XTATLIKIZ .............22 şubat ????????
asenamm ..............22 şubat ????????
g.erkl ....................22 şubat ????????
mız mız ................25 şubat
integral007 ............25 şubat
naaz......................26 şubat
denizdeni.............. 27 şubat
hilal44 ...................27 şubat
mihrace05 .............27 şubat
bynkutluay ............28 şubat

MART
nurmeh ................1 mart
mse121822 ..........1 mart
bilgesu05 .............2 mart
rüzgarim ..............2 mart
esesh ..................2 mart
bsbirkin ...............2 mart
bayinerdem ..........2 mart
loituma.................3 mart
belinay_85 ...........3 mart
tilsim2 .................4 mart
cns22 ..................5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
pelinsee ...............6 mart
nursevde ...............6 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
dolunay... ............16 mart
ktg.......................17 mart
selennur ............. 18 mart
yabangül .............19 mart
d_kupcu ..............19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
nursa2009 .............23 mart
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????

Günaydınnnnn canlarımmmmopuyorumnanaktan

merhaba... nasıl başlanır bilmiyorum,

bunu bilen 2. kişi olacaksınız.

dün bir test yapmıştım dayanamayıp, baktım negatif, çok moralim bozuldu. testi işyerimde yaptığım için testi alıp hemen bir poşete saklayıp eve götürdüm.

bu sabah yeniden test yapayım dedim. ama üzülürüm diye istemedim de. çünkü ben de senelerce pco tedavisi gördüm, 5 aydır da korunmuyordum. doktora gitmeye, sıkıntılı durumlar yaşamaya korkuyordum.

o tedirginlikle testi tekrarladım. çok silik 2. çizgi çıktı opuyorumnanaktan

hemen koşup dün yaptığım ve sakladığım testi çıkardım, o da çift çizgi.

yani şimdi ben hamile miyim???

ayyyyyyyy evettttttttttttttttzemuszemusolumunekankayizsmile

bence hemen bir test daha al yap kesin olsunnnnn opuyorumnanaktan

günaydın bayanlar..aramıza yeni katılanlar olmuş ne güzel hepiniz hoşgeldiniz inş birbirimize uğur getiririz..
lupa bencede bi test daha yap inş hamilesindr..
ya bnm adetim 2 mart ama 3 5 gündür adet ağrılarına benzer ağrılar yaşıyorum..gerçi bnm adetten önce belim hiç ağrımazdı eşimde diyo ilk defa belim ağrıyo diyosun diye..bide dünden beri baya bi akıntım var..bakalım bunlar adetinmi yoksa bebişinmi habercisi....

galiba aramıza bir hamile daha katılıyor..
sonucun netleşince kesin bize bildir nasıl bi heyecandır dimi şimdi senin için eşine söyledin mi?kaydirigubbakcemile2

inşallah hamilelik belirtileridir hadi hayırlısı sositososito

kızlar hıç bir belirti yok. .sadece kasıklarım ara ara reng olacakmış gıbı agrıyor.. ama olmadım.. 4 gun oldu geçeli.. ne rengl nede gebelik belirtisi yok.. sadece çok uyuyorum.. inşallah gelmiştir.. yarın kandıl.. inşallah hayırlı haber gelir..

sabah eşime söyledim, beraber baktık sonuca, doktora gitmek gerek ama ben pazartesiden önce gidemem.
2 idrar testi pozitif, adet yok. bir de kan tahlili de onaylarsa kesindir di mi? tabi doktorun da keseyi görmesi gerek. ama doktora 5 gün gidemem.
çok teşekkür ederim size, heyecanımı paylaştınız. yaradan isteyen herkese versin, onları sağlıkla büyütelim.

inşallah hamilesindir canım

ben de 3 martı bekliyorum ama dayanamayıp eczaneden bu gün liraya oncemed hızlı gebelik testi aldım sonuç negatif ama bu erken gebelik testi değil doğru sonuç verir mi sizce eczanedeki kız 5 gün önce kullanlılabilir dedi kafam karıştı prediictor falan çok pahalı hep alıyorum boşuna die almadım bu ay akıl verin yaaaeyvahedigeldismile

DÜZELTİYORUM
dayanamayıp eczaneden bu gün 2 liraya oncoa.smed hızlı gebelik testi aldım

işallah canım ya, işallah hamileyizdir ikimiz de, ben de dayanamadığım için 1 aydır adet takvimime bakmıyordum. tam gününü bilince günler geçmek bilmiyor. günlerimi uzak duracağım bir yere yazıp sonra da unutmaya çalıştım. dün en sonunda bakayım dedim, bir de baktım ki 3 gün geçmiş:)
bu arada en yaşlınız benim galiba!! 30,5:lepi:

amin inşallah allah isteyene nasip etsin inşallah kan tahlili sonucunda olumludur sevindirirsin bizi. kan tahlili günün gecmedende sonucu verirmis ya o zaman kesindir işte hayırlısını diliyelim allah tan

canım inşallah hemilesindir.günün geçtiği için ve pozitif çıktığıiçin hamile olma iftimalin çok yüksek canım...

canım ya senbi test yap atık günün baya geçmiş varsa çıkar bence tabi sen kendini daha ii bilirsin inş hamilesindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…