bende dun yaptım ama negatıfffffffffff
bende dun yaptım ama negatıfffffffffff
nasıl yaptın sen sabah akşammı içtin canım
test yaptım adetıme bır gun kala negatıfffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben
kızlar sızde akıntı varmı seffaf bazen sut kesıgı adetınıze yakın bende varda anlamadım
send eblırtı varmıydı cnm bende hıc yok
sadece akıntım var hala sut kesıgı gıbı beyaz
tşk canım olmasa bu ay gecsin adet olursam songünü başlarım bakalım bu ay calişma iidiama bi belirti yok sadece gögüsler acıyor oda her ay acır zaten bakalım bi 6sı gelsincanım sogan kürü sabah akşam içiliyo.bı tane orta buyuklukte soganı dörde bölüyosun 4-5 dakıka kaynatıp soğumaya bırakıyosun.ılıkken içiyosun
tşk canım olmasa bu ay gecsin adet olursam songünü başlarım bakalım bu ay calişma iidiama bi belirti yok sadece gögüsler acıyor oda her ay acır zaten bakalım bi 6sı gelsin
kızlar banada bı yardımcı olurmusunuz.. ben gecen ay 28ınde adet oldum
bu ay normalde 25ınde olmam lazımdı, ama 21inde damla damla kan gelmeye basladı ,coook az
3gundur devam edıyodu cok az mıktarda rengıde degısıktı bugunde bıtıyo gıbı oldu geceye kalmaz bıter .
normalde ped dayandıramazdım sımdıı hıııc öle bısey olmadı..sorum su sımdı sıce bu normal adetmı yoksa cevremdekıler yerlesme kanamasıda olabılır dıyo bazılarında 3 gun adet goruyo gıbı cok az mıktarda kan gelmıs sonra hamıle olduklarını orenmısler... bende ıns yarın doktora gıdıcem ama yınede merak ettım yaaa sımdıden bilmiyorumkismile
Erken adet görmek bu ay yumurtlamadığınında işareti olabilir.kızlar banada bı yardımcı olurmusunuz.. ben gecen ay 28ınde adet oldum
bu ay normalde 25ınde olmam lazımdı, ama 21inde damla damla kan gelmeye basladı ,coook az
3gundur devam edıyodu cok az mıktarda rengıde degısıktı bugunde bıtıyo gıbı oldu geceye kalmaz bıter .
normalde ped dayandıramazdım sımdıı hıııc öle bısey olmadı..sorum su sımdı sıce bu normal adetmı yoksa cevremdekıler yerlesme kanamasıda olabılır dıyo bazılarında 3 gun adet goruyo gıbı cok az mıktarda kan gelmıs sonra hamıle olduklarını orenmısler... bende ıns yarın doktora gıdıcem ama yınede merak ettım yaaa sımdıden bilmiyorumkismile
akıntı hamile olup olmadığımızın haberini verir mi tecriübeli hamiş arkadaşlar bilgi bekliyorum
akıntı hamile olup olmadığımızın haberini verir mi tecriübeli hamiş arkadaşlar bilgi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?