Hamile olduğumu akıntıdan anlamıştım.
Normalde akıntım olmaz ,adetime doğru yoğun hastalanmış gibi çamaşırıma gelirdi bakardım bişey yok.Beyazdı galiba...ama canım benim nasıl anladın kıvam renk koku nasıldı yani normalde farklı olan neydi
tşk canım olmasa bu ay gecsin adet olursam songünü başlarım bakalım bu ay calişma iidiama bi belirti yok sadece gögüsler acıyor oda her ay acır zaten bakalım bi 6sı gelsin
canım benım adetın son gunu baslamıyosun,adet olunca bıdahakı adetınden on gün önce baslıyosun
canım benım adetın son gunu baslamıyosun,adet olunca bıdahakı adetınden on gün önce baslıyosun
ya ama bebek falan varsa düşük olmaz mı
ya ama bebek falan varsa düşük olmaz mı
Normalde akıntım olmaz ,adetime doğru yoğun hastalanmış gibi çamaşırıma gelirdi bakardım bişey yok.Beyazdı galiba...
evet yaaaaaaaa canım kalplaer gerçekten birmiş
hayır aksine yerleşmesını kolaylaşyırıyor.çünkü bayanların çogu daha hamıle oldugunu ogrenmeden yanı adet gunu gelmeden hamılelıgı son bulabılyomuş.dollenmiş hücre rahıme ulasıncaya kadar bakterıyle falan karsılaşırsa yerleşme olmuyo,sogan suyu kürü vucuttakı bakterı ve toksınlerı temızlıyo,özellıkle idrar yollarında
Bencede 2 kere girdim buraya 2 de 2 oldu. Burcun ne?
hayır aksine yerleşmesını kolaylaşyırıyor.çünkü bayanların çogu daha hamıle oldugunu ogrenmeden yanı adet gunu gelmeden hamılelıgı son bulabılyomuş.dollenmiş hücre rahıme ulasıncaya kadar bakterıyle falan karsılaşırsa yerleşme olmuyo,sogan suyu kürü vucuttakı bakterı ve toksınlerı temızlıyo,özellıkle idrar yollarında
test yaptım adetıme bır gun kala negatıfffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben
terazi
ay nebileyim banada sanki ne var ne yoksa temizleyecekmiş gibi geliyor
slm kızlar neler yaptınız içinizde hamile haberini alan varmı biz bekliyoruz adet günüme 9 gün var 10 gün sonra test yapcm busefer çok önceden yapıpta morelimi bozmayacağım
canım ya hemen kötüdüşünme belkigünün geçmeden belliolmuyodur herkeste değişiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?