kasık agrısı oldu hala daha oluryor arada belimede vuruyor cok kısa süreli agrılar yumurtlama zamanı biradaha fazlaydı kasık agrısı ama akıntı yoktu bu ayBazı aylar akıntıyı yoğun hissetmiyorum.Yumurtlama belirtisi olabilir.CADIARZU
ben bu ay neden görmedim akıntı acaba fitil kullanmiştım ondan önceki ay ondan olabilirmi
senle aynı günmü adet olacaktık ben 3de olmuştum 3yada 6sında olurum diye bekliyorumBen iyiyim diğerlerini bilmem...
sende başladımı belirtiStres ilaçlar kötü beslenme herşey etkileyebiliyor.Yada daha önce dediğim gibi her ay yumurtlayacağız diye birşey yok.Bu sağlıksız olduğumuzu göstermiyor.
Şu anda hala kasık ağrın varmı?Göğüslerim şişti demişsin adetine kaç gün kala sıkıntıların başlıyor?kasık agrısı oldu hala daha oluryor arada belimede vuruyor cok kısa süreli agrılar yumurtlama zamanı biradaha fazlaydı kasık agrısı ama akıntı yoktu bu ay
sen nasılsın canım neler yaptın bugünkuruluk varsa ondan olabilir yada bukadar üst üste çalışmaktan :teselli:
senle aynı günmü adet olacaktık ben 3de olmuştum 3yada 6sında olurum diye bekliyorum
var bi sag taraf bir sol taraf cok rahatsız edici bir agrı degil belimede vuruyor gögüsler zaten o günden beri acımaya başladı şuanda acıyor uclarında yok ama acıma bugün adet olacakmışım gibi agrı girdi o kadarŞu anda hala kasık ağrın varmı?Göğüslerim şişti demişsin adetine kaç gün kala sıkıntıların başlıyor?
Yumurtlama döneminden sonramı, öncemi, sırasındamı ,acaba çözemedim bendende geliyor her ay el kremi gibi koyu bir akıntı 3 gün kadar...
Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
::))))niye ediyon kız cocuk olana kadar etme sonra calişma yapamazsın ben tartişinca ne o bana yüz verir ne ben ona onu için bugünlerde sinirlerimizi aldırdık ikimizde:)))senle aynı günler bekliyorum ama bende belirtiler 10gün önceden başlıyor geneldede öyle oluyor zaten sonrada gögüslerimin acısı geciyor sonrada kırmızılar geliyor bakalım bu ay ne olacakgeçen ay 3 ünde bu ay 4 ünde olmayacak yada 5 i artık...Adet belirtilerim daha yok sadece sinirliyim kocamla kavga ettim ondandır.
::))))niye ediyon kız cocuk olana kadar etme sonra calişma yapamazsın ben tartişinca ne o bana yüz verir ne ben ona onu için bugünlerde sinirlerimizi aldırdık ikimizde:)))senle aynı günler bekliyorum ama bende belirtiler 10gün önceden başlıyor geneldede öyle oluyor zaten sonrada gögüslerimin acısı geciyor sonrada kırmızılar geliyor bakalım bu ay ne olacak
sen nasılsın canım neler yaptın bugün
öncelikle tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasıp etsin... nezamandan beri çalişma yapıyorsun özel birşeyler yaptınmı kalmak için kür gibi bize önerebileceklerini paylaşirsan sevinirizherkese merhaba;
dün buraya yazmıştım adetim 5-6 gün gecikti normalde de düzensizdir zaten diye.test yaptım bir ka. saat önce arkadaşlar ve sonuç hamileyim.yaklaşık 1. dk.nın içinde çıktı 2. çizgi:) Allah isteyen herkese nasip etsin.çok değişik bir duygu ağladım zaten uzunca bir süre...eğer sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.
Canım bu doğruysa bu ay hamileyim değilsede yandım çünkü 4 gün kocam şehir dışındaydı ayrı kaldık.
herkese merhaba;
dün buraya yazmıştım adetim 5-6 gün gecikti normalde de düzensizdir zaten diye.test yaptım bir ka. saat önce arkadaşlar ve sonuç hamileyim.yaklaşık 1. dk.nın içinde çıktı 2. çizgi:) Allah isteyen herkese nasip etsin.çok değişik bir duygu ağladım zaten uzunca bir süre...eğer sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.
sabah eşimden haber geldi lojman cıkmış bize gerci bu sene burdan tahinimizi almayıda düşünüyorduk bugün lojmana bakmaya gittik eşimle böyle bişe olamaz bu kadar bakımsız şok oldum valla kabul etmedik inşallah istedigimiz yere tahinimiz cıkarda en azından aileme yakın olurum sıkıldım bu memleketten valla sonra arkadaş geldi onla oturduk komşuya gittim geyik muhabbet yemek derken akşam olduhiç valla canım genel vücut temizliği vardı bende bugün yoruldum valla :)))kafamçokkarıştı
sen neler yaptın?
herkese merhaba;
valla bu doktorların verdiğibilgi canımnetten aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?