herkese merhaba;
dün buraya yazmıştım adetim 5-6 gün gecikti normalde de düzensizdir zaten diye.test yaptım bir ka. saat önce arkadaşlar ve sonuç hamileyim.yaklaşık 1. dk.nın içinde çıktı 2. çizgi:) Allah isteyen herkese nasip etsin.çok değişik bir duygu ağladım zaten uzunca bir süre...eğer sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.
kızlar gercekten hayatımda duymadıgım hasta isimlerini burda duydum ya sen genede sakin ol o günlerdeprementasyon sendromluyum ben ve adetime 10 gün kala sinir başlıyo nerdeyse kocamı boğazlıycam.Zaten bir kavgamızdada sırtımızı döndük yattık umarım o günde yumurtlama günüm değildir.
Gözümüz aydın yine hamile çıktı yaşasınnn.HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN hihoyyyt
herkese merhaba;
dün buraya yazmıştım adetim 5-6 gün gecikti normalde de düzensizdir zaten diye.test yaptım bir ka. saat önce arkadaşlar ve sonuç hamileyim.yaklaşık 1. dk.nın içinde çıktı 2. çizgi:) Allah isteyen herkese nasip etsin.çok değişik bir duygu ağladım zaten uzunca bir süre...eğer sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.
kızlar gercekten hayatımda duymadıgım hasta isimlerini burda duydum ya sen genede sakin ol o günlerde
dogrudur bi bakim neymişGoogla da araştır belki sendede vardır.Aşırı sinir yapıyo...
Krem kıvamı derken Salyangoz kremi kıvamımı el kremi kıvamımı acabaCADIARZU
kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİ...delikafaduldennaniknanik
benım 4 gun geçtı.. sadece krem kıvamnda akıntı var.. hamile olabilirmiyim acaba
kız daha başlamadı bende izleyecem özeti şuanYaprak dökümüne kaçıyorum kızlar gelirim yine...
canım naden test yapmıyorsun
bi caresi yokmu bu hastalıgın kendine zarar verirsin allah korusun hemde arabada hız yapmak cok yanliş canım kendini düşünmüyonmu sen dikkat et kendineprementasyon sendromluyum bende muhtiş sınır oluyor.. eşimle bile o kadar basıt şeyler için tartışıyorum kı.. iyi sabrediyor... alıştı alttan alıyor çogu zaman.. kırıp dökesim geliyor herşeyi...çok zor.. bu durum... hele araba kullanırken nasıl da sinirli gaza basıyorum.. surati hiç anlamam öyl zamanlarda..iki gun önce 180 km hızla gittigimin farkına bile varmadım.. eşim uyardı..
iki salı yaptım çıkmadı negatıf.... bekliyorum.. yarın tekrar yaparım.. üzülmek istemiyorum...
nerdesin canım cevap bekliyoz cıktınmı yoksaherkese merhaba;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?