Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slmcanım nasılsın ?

kotu cnm yaaaaa hemde nasıl kotu

bugun ust uste cok yakın akrabalarımdan ıkı kısının hamıle odlugunu duydum ıcım gıttı erdıı bıttım:çok üzgünüm:

ne zor yaa adet olacaksam oluyum bıran once boyle beklemek delıe dıyor benı

benım rengl belirtim de yok.. bı kaç gundur hafif agrilar vardı.. ama şimdi o da geçti.. krem kvamında hafif akıntı var... sadece uykum var...12 ye kadar yattım.. sonra gun içinde 1 saat daha yattım.. şimdi bile uykum var.. belirti sadece uyku olması yeterlı olabilir mi bilmiyorum.. yarın yenıden test yapacagım.. ama kan testı daha sonra olur..

ay cnm ınsallah ınsallah umutlanmak ıstemıyorum bu akrabalardan bırıde 2 gun once test yapmıs negatıf cıkmıs bugun yapmıs sılık cıkmıskanda 150 cıkmıs

sen günün geçmeden idrar testine takılma bence geçen ay banada 2 testtede silik çıktı adetime 3 gün vardı sonra adet oldum bozmamoraliniboşuna inş hamişsindir...

sen günün geçmeden idrar testine takılma bence geçen ay banada 2 testtede silik çıktı adetime 3 gün vardı sonra adet oldum bozmamoraliniboşuna inş hamişsindir...

yarın kadındıl arouc tutcam dua etcem ALLAHIM ınsallah kabul eder yaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

yarın kandıl.. iyi haberi almak istiyorum....ıÇıMDE BıR CAN OLSUN ıSTıYORUM.. O BUYUK BOŞLUK DOLSUN ıSTıYORUM.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…